Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Dell Premiere Sleeve XPS 13"

Zobraziť katalóg
Dell Premiere Sleeve XPS 13"
4,2 12 hodnotení
Puzdro na notebook pre 13" notebooky nylonové
Kód:  ADP1b204 Produktové číslo:  460-BBRZ Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Dell Premiere Sleeve XPS 13"

Ľahký, odolný, tenký a veľmi elegantný obal navrhnutý špeciálne pre ultrabook Dell XPS 13, ale pojme aj ďalšie konkurenčné ultrabooky do veľkosti 13 ". Obal predstavuje výhodnú investíciu do ochrany počítača pri ceste do práce, na rokovania, do kancelárie aj všade tam, kde potrebujete mať svoj notebook sebou. Puzdro je zložené z pevnej látky tarpaulin a ďalších vysoko kvalitných a odolných materiálov. Mäkké vnútorné polstrovanie navyše chráni telo notebooku pred poškriabaním a nečistotami.

Parametre a špecifikácia

Materiál
Nylon Hotovo!
Materiál
Nylon Hotovo!
Max. uhlopriečka notebooku
13" Hotovo!
Farba
Čierna Hotovo!

Materiál

Materiál
Nylon Hotovo!

Materiál

Materiál
Nylon Hotovo!

Max. uhlopriečka

Max. uhlopriečka notebooku
13" Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Americká nadnárodná spoločnosť, ktorá sídli v Round Rocku (Texas, USA) je popredným hráčom na poli informačných technológií. Značka Dell nesie punc kvality a je známa po celom svete. V roku 2010 sa umiestnila na piatom mieste v ankete o najobdivovanejšiu počítačovú spoločnosť.

Záber Dellu je naozaj široký - v ponuke tejto spoločnosti nájdete nielen osobné počítače, servery, dátové médiá, switche, softvér či periférie, ale aj HDTV, fotoaparáty, tlačiarne alebo MP3 prehrávače. Spoločnosť, ktorej história sa začala písať v roku 1984, dnes patrí medzi giganty vo svojom odbore a určuje ďalší vývoj segmentu.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, chtěl bych se Vás zeptat, zda je tento obal vhodný pro Dell Inspiron 11 3000 series?

Bude tento obal dobrý i pro DELL Inspiron 13? Jeho problém je, že má ostré rohy, a obyčejná 13-ka obal není vhodný. jeho rozměry: 33,2 x 22,2cm. Nebo prosím doporučte který obal bude sedět na tento typ notebooku. děkuji.

Diskusia a poradňa k Dell Premiere Sleeve XPS 13"
Príslušenstvo pre Dell Premiere Sleeve XPS 13" Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Dell Premiere Sleeve XPS 13". Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Dell Premiere Sleeve XPS 13". Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Dell Premiere Sleeve XPS 13". Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Dell Premiere Sleeve XPS 13".
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií