PET Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Dell Professional Briefcase 15.6"

Zobraziť katalóg
Dell Professional Briefcase 15.6"
4,8 18 hodnotení
Taška na notebook do veľkosti 15", rozmery 47×35×7.5 cm, nylon
Kód:  ADP1f003 Produktové číslo:  460-BCFK Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Dell Professional Briefcase 15.6"

Už vás nebaví ťahať notebook do práce v podpazuší? S profesionálnou taškou Dell môžete tieto problémy hodiť za hlavu! Získate dostatok úložného priestoru pre váš notebook a tablet, množstvo bočných vreciek potom môžete využiť ako úložisko pre mobil, kľúče od auta alebo peňaženku. K prenosu slúži odnímateľný popruh na rameno alebo vystužené úchyty, pri dlhších cestách si tašku môžete jednoducho upevniť k inej batožine. Taška je vyrobená z kvalitných vodoodolných materiálov, ktoré ochránia vaše veci pred akýmikoľvek nástrahami počasia.

Kľúčové vlastnosti

  • Vrecko na tablet a plyšový obal na notebook do 15"
  • Vodoodolné materiály odolné proti opotrebeniu
  • Reflexné prvky pre lepšiu viditeľnosť vo večerných hodinách
  • Odnímateľný popruh na rameno a pevné držadlá
  • Veľký úložný priestor na ďalšie potrebné dokumenty
  • Vyhradené miesto na prenosnú nabíjačku batérií
 
Pred objednaním si skontrolujte rozmery vášho notebooku, aby ste predišli výberu nevhodnej tašky na vaše zariadenie.


Parametre a špecifikácia

Vhodné pre
Dospelých Hotovo!
Určenie
Pánske/chlapčenské Hotovo!
Materiál
Nylon Hotovo!
Hĺbka
7,5 cm Hotovo!
Šírka
47 cm Hotovo!

Určenie

Vhodné pre
Dospelých Hotovo!
Určenie
Pánske/chlapčenské Hotovo!

Materiál

Materiál
Nylon Hotovo!

Vonkajšie rozmery

Hĺbka
7,5 cm Hotovo!
Šírka
47 cm Hotovo!
Výška
35 cm Hotovo!

Materiál

Materiál
Nylon Hotovo!

Max. uhlopriečka

Max. uhlopriečka notebooku
15" Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!
Viac parametrov

Americká nadnárodná spoločnosť, ktorá sídli v Round Rocku (Texas, USA) je popredným hráčom na poli informačných technológií. Značka Dell nesie punc kvality a je známa po celom svete. V roku 2010 sa umiestnila na piatom mieste v ankete o najobdivovanejšiu počítačovú spoločnosť.

Záber Dellu je naozaj široký - v ponuke tejto spoločnosti nájdete nielen osobné počítače, servery, dátové médiá, switche, softvér či periférie, ale aj HDTV, fotoaparáty, tlačiarne alebo MP3 prehrávače. Spoločnosť, ktorej história sa začala písať v roku 1984, dnes patrí medzi giganty vo svojom odbore a určuje ďalší vývoj segmentu.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, koupil jsem si tento notebook - Dell G5 15 Gaming (5587) černý. Jelikož je opravdu velkých rozměrů, rád bych se zeptal, zda se vejde do této brašny. Děkuji za odpověď.

Dobrý den, chýba mi tu obrázok rozopnutej tašky, zaujíma ma či má zvnútra steny vystužené nejákou nárazu vzdornou penovkou.

Dobrý den, v názvu produktu je uvedeno 15,6 palců, ale v popisku je uvedeno, že je určeno na notebook s max. úhlopříčkou 15 palců? Jak to je - lze tedy použít pro notebook se standardní velikostí úhlopříčky 15,6 palců? Děkuji, Tomáš

Diskusia a poradňa k Dell Professional Briefcase 15.6"
Príslušenstvo pre Dell Professional Briefcase 15.6" Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Dell Professional Briefcase 15.6". Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte DELL Professional Briefcase 15,6 ". Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte DELL Professional Briefcase 15,6 ". Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Dell Professional Briefcase 15,6".
P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií