Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

AD homeoffice Aplikace

Dell Thunderbolt Dock TB16 240 W

Zobraziť katalóg
Dell Thunderbolt Dock TB16 240 W
3,0 1 hodnotení
Dokovacia stanica – pre notebooky Dell Precision, Latitude a XPS s portom Thunderbolt 3
Kód:  ADP3e012 Produktové číslo:  452-BCOS Stránky výrobcu

Dell Thunderbolt Dock TB16 240 W

Jediným káblom kompletne pripojíte pracovnú stanicu. Thunderbolt 3 v podobe USB C má úžasný výkon pri prenose dát a zvládne aj napájanie a nabíjanie notebooku. Vďaka kompaktnosti doku ho umiestnite kamkoľvek, kde práve chcete pracovať - v tradičnom kancelárskom priestore alebo konferenčnej miestnosti s obmedzeným priestorom, skrátka na miestach, na ktorých ho využije viac pracovníkov pre realizáciu svojich myšlienok.

Kľúčové vlastnosti

  • Celkové dokovanie notebooku cez Thunderbolt 3 (USB C)
  • Rýchle a efektívne pripojenie všetkých zariadení naraz
  • Podpora viacerých monitorov (3× Full HD alebo 2× 4K)
  • Vysoká rýchlosť pre periférie (celkom 40 Gbps)
  • Napájanie a dobíjanie notebooku
  • Zdroj 240 W pre notebook aj pripojené USB zariadenie

Len to najlepšie

Dell Thunderbolt Dock s technológiou Intel Thunderbolt 3 je konečným dokovacím riešením pre náročných užívateľov a klientov pracovných staníc. Rýchlo a efektívne pripojí viac monitorov a všetky vaše každodenné periférne zariadenia cez jeden kábel. Zvládne dokonca naraz až tri Full HD displeje alebo dva 4K displeje (pri 60 Hz). Tým istým Thunderbolt káblom zvládne aj napájanie s výkonom až 240 W pre zariadenia Dell a 60 W pre iné zariadenia ako Dell. Dátové prenosy až 40 Gbps bleskovo prenášajú aj väčšie súbory.

Parametre a špecifikácia:

Rozhranie:
1× USB C (Thunderbolt 3)
3× USB 3.0
2× USB 2.0
2× kombinovaný slúchadlový výstup
1× HDMI
1× DisplayPort
1× mini DisplayPort
1× VGA
1× RJ-45
1× vstup napájania (240 W zdroj)

Rozmery:
145 × 145 × 51 mm

Hmotnosť:
740 g

Obsah balenia:
Dok Dell Thunderbolt TB16
Kábel Thunderbolt USB typu C
240 W napájací adaptér

 
Prečítať viac

Parametre a špecifikácia

Šírka
14,5 cm Hotovo!
Výška
14,5 cm Hotovo!
Hĺbka
5,1 cm Hotovo!
Hmotnosť
740 g Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Šírka
14,5 cm Hotovo!
Výška
14,5 cm Hotovo!
Hĺbka
5,1 cm Hotovo!
Hmotnosť
740 g Hotovo!

Americká nadnárodná spoločnosť, ktorá sídli v Round Rocku (Texas, USA) je popredným hráčom na poli informačných technológií. Značka Dell nesie punc kvality a je známa po celom svete. V roku 2010 sa umiestnila na piatom mieste v ankete o najobdivovanejšiu počítačovú spoločnosť.

Záber Dellu je naozaj široký - v ponuke tejto spoločnosti nájdete nielen osobné počítače, servery, dátové médiá, switche, softvér či periférie, ale aj HDTV, fotoaparáty, tlačiarne alebo MP3 prehrávače. Spoločnosť, ktorej história sa začala písať v roku 1984, dnes patrí medzi giganty vo svojom odbore a určuje ďalší vývoj segmentu.

Poznámka:

Pri nákupe USB-C dokovacej stanice alebo replikátora portov je dôležité mať na vedomí, že nie všetky notebooky sa nabíjajú alebo prenášajú obraz cez port USB-C. Ak je to jeden z vašich nákupných argumentov, je dobré si túto vlastnosť notebooku vopred preveriť.

Na pripojenie monitora(ov) je dôležité poznať ich počet, rozlíšenie, obnovovaciu frekvenciu a konektor. Dokovacie stanice a replikátory portov majú rôzne možnosti pripojenia a nie všetky konfigurácie monitorov sú všetkými stanicami podporované. Môže dôjsť napríklad k zníženiu rozlíšenia alebo obnovovacej frekvencie monitora.

» Všetky dokovacie stanica pre notebooky
» Všetky alternatívne dokovacie stanice

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Zdravim, skusal to niekto pouzit aj pre Samsung DeX? Hladam dock, ktory mozem pouzit s PC aj s mobilom.

Pls o ověření zdali je dock vhodný pro Dell XPS 9350 ? Děkuji

Dobrý den, nevíte kde je možno zakoupit náhradní kabel Thunderbolt/USB-C k této dokovací stanici? (zobrazen na posledním obrázku v galerii).

Dobrý den, s NB Acer Swift 7 se mi podařilo zprovoznit pouze nabíjení NB. Internet (RJ45) ani monitory nefungují (Windows je nerozpozná). Zkoušel jsem samozřejmě ovladače z webu výrobce. Máte nějaký tip co ještě zkusit? (Zakoupil jsem rozbalený kus, ale tím by to doufám být nemělo.)

Je tato docking station vhodna aj pre MacBook pro?

Dobrý den, lze vymenit kabel Thunderbold za delsi typ? Je mozna sdilet, kde ho koupim? Dekuji.

Dobrý den, je tato dokovací stanice vhodná pro Dell XPS 15 (9560) Touch ?

Nie som v tejto oblasti fundovany, tak sa opytam. Akym sposobom (kablom) by tato stanica nabijala notebook? Tym istym, ktorym je pripojena, alebo jeden kabel na komunikaciu a samostatny na napajanie? A zaroven, ci je kompatibilna s Dell XPS 13. Dakujem

Zvladne ten dock 3 x 2k monitory Dell U2715H?

Dobrý den, jsou sočástí balení nějaké kabely? Potřebuji dock propojit se dvěma monitory - LCD monitor 24" Dell S2415H. Múžete mi proradit, jakou kabeláží nejlépe propojit? Dík

12
Diskusia a poradňa k Dell Thunderbolt Dock TB16 240 W
Príslušenstvo pre Dell Thunderbolt Dock TB16 240 W Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Dell Thunderbolt Dock TB16 240W. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Dell Thunderbolt Dock TB16 240W. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Dell TB16 Thunderbolt 240W.
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií