PET AD homeoffice

De'Longhi DELUXE PACK

Zobraziť katalóg
De'Longhi DELUXE PACK
4,6 7 hodnotení
Kávová súprava – zrnková 100% Arabica 1kg, Espresso Classic 1kg, vákuová nádoba na kávu, nádobka so sitkom na kakao, Milk Clean – špeciálny čistiaci prostriedok, 2×100ml odstraňovač vodného kameňa, 2 espresso poháre, 2 cappuccino poháre, 2 latte macchiato poháre
Kód:  EAN5100g2 Produktové číslo:  794000055248 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

De'Longhi DELUXE PACK

Veľký balík doplnkov ku kávovarom je skvelou voľbou pre všetkých milovníkov kávy. V sade nájdete všetko potrebné na údržbu a čistenie samotného kávovaru, ale aj doplnky, aby ste si mohli ešte kvalitnejšie vychutnať samotnú kávu. V sade nájdete dve veľké balenia zrnkovej kávy: klasické talianske espresso a 100% Arabiku. Na uchovávanie kávy slúži pribalená vákuová nádoba na kávu, vďaka ktorej káva nestratí ani štipku zo svojej vône a chuti. Radosť vám budú robiť aj elegantné poháre na rôzne druhy kávy. Poháre sú ručne fúkané a vyrobené z dvojitého borosilikátového skla, ktoré udrží vaše nápoje dlho teplé alebo studené. A nakoniec vám na dochutenie vašej dokonalej šálky kávy poslúži nádobka so sitkom na kakao.

Sada obsahuje:

  • 1 kg zrnkovej kávy De'Longhi 100% Arabica
  • 1 kg zrnkovej kávy De'Longhi Espresso Classic
  • Vákuová nádoba na kávu
  • Nádobka so sitkom na kakao
  • Milk Clean
  • 2 x100 ml odvápňovače
  • 2 espresso poháre
  • 2 cappuccino poháre
  • 2 latte macchiato poháre

Parametre a špecifikácia

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre De'Longhi DELUXE PACK Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si De'Longhi DELUXE PACK. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte De'Longhi DELUXE PACK. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte De'Longhi DELUXE PACK. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: De'Longhi DELUXE PACK.
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií