AD homeoffice AlzaBoxy Q1

DéLonghi DEM 8.5

Zobraziť katalóg
DéLonghi DEM 8.5
4,3 9 hodnotení
Odvlhčovač vzduchu vhodný do miestnosti do 45m3, 170W, kapacita nádržky 2l, max kapacita 8.5l /deň, automatické vypnutie, vlhkostat
Kód:  EAZ8006h Produktové číslo:  DEM8.5 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

DéLonghi DEM 8.5

Kompresorový odvlhčovač vzduchu DéLonghi oceníte predovšetkým v obydliach s vysokou vlhkosťou vzduchu. Prístroj disponuje úctyhodným výkonom, vďaka ktorému zachytí až 8,5 litra vody denne. Práve preto sa skvele hodí ako do priestorovo menších, tak aj väčších miestností, a to až do veľkosti 45 m3. Nechýba ani zabudovaný regulátor. Ten umožní presné nastavenie požadovanej vlhkosti. Za zmienku stojí aj netradičná funkcia antimráz, ktorá prepožičiava jednotke schopnosť fungovať aj pri nízkych teplotách.

Hneď pri prvom spustení prekvapí príjemne tichý chod. Maximálny hluk sa pohybuje na úrovni 38 dB. Rozhodne nezaostáva ani praktická stránka prístroja. Madlo na jednoduché premiestnenie, priehľadná 2l nádržka na vodu, s ktorou vždy viete, koľko tekutiny už bolo zo vzduchu odstránené, a funkcia automatického vypnutia, ktorý vypne celý systém vo chvíli, keď je nádržka plná. To všetko a ešte oveľa viac ponúka tento kompaktný pomocník značky DéLonghi.

Kľúčové vlastnosti

  • Vysúvacie madlo na jednoduché premiestnenie
  • Až 8,5 litra za deň
  • Funguje aj pri nižších teplotách (do 2 ° C)
  • Vlhkostat
  • Dve možnosti zbavenia sa kondenzátu: voda môže byť zbierané do nádržky, alebo vypúšťaná cez vypúšťacíiu trubičku
  • Automatické vypnutie pri plnej nádržke (kapacita 2 litre)
  • Veľmi tichý chod (38 dB)
  • Pre miestnosť 45 m3
  • Umývateľný filter
  • Jedna rýchlosť ventilácie
  • Ekologický chladiaci plyn

Čo je to odvlhčovač vzduchu?

Odvlhčovač vzduchu je elektrický prístroj, ktorý znižuje vlhkosť v miestnosti. Tým zabraňuje vzniku a šíreniu plesní či hrdzaveniu kovových materiálov. V neposlednom rade tiež vytvára vhodné podmienky pre osoby trpiace kožnými chorobami, reumatizmom či zápalmi kĺbov.

Doplňujúce informácie

Príkon:
170 W

Hmotnosť:
9 kg

Rozmery:
41,5 x 33 x 26 cm

Parametre a špecifikácia

Odvlhčovacia kapacita
8,5 l/deň Hotovo!
Objem nádoby
2 l Hotovo!
Maximálna hlučnosť
38 dB Hotovo!
Funkcie
Regulácia výkonu, Automatické vypnutie Hotovo!

Vlastnosti

Odvlhčovacia kapacita
8,5 l/deň Hotovo!
Objem nádoby
2 l Hotovo!
Maximálna hlučnosť
38 dB Hotovo!

Funkcie

Funkcie
Regulácia výkonu, Automatické vypnutie Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, zajímalo by mě, zda se přístroj opět zapne a začne pracovat po výpadku (a nahození) napájení. Např. po výpadku proudu, pojistek atp. Také zda je objektivně tichý při provozu. Děkuji moc za odpověď. Petr

Diskusia a poradňa k DéLonghi DEM 8.5
Príslušenstvo pre DéLonghi DEM 8.5 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si De'Longhi DEM 8.5. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte De'Longhi DEM 8,5. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte De'Longhi DEM 8,5. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: De'Longhi DEM 8.5.
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií