AD homeoffice PET

De'Longhi EC 9335.M La Specialista

Zobraziť katalóg
De'Longhi EC 9335.M La Specialista
4,4 14 hodnotení
Pákový kávovar tlak 19 bar, objem nádržky na vodu 2 l, mlynček na kávu, cappuccino a latte, samočistiaci systém, odvápňovací systém, nastavenie množstva kávy, odkvapkávací systém, parná dýza, ohrievač šálok, režim úspory energie, príprava dvoch šálok naraz a automatické vypnutie, príkon 1450 W, šírka 31.5 cm, výška 44.5 cm, hĺbka 36.9 cm, hmotnosť 13kg, farba strieborná
Kód:  DELPK604 Produktové číslo:  EC9335.M Stránky výrobcu

De'Longhi EC 9335.M La Specialista

Pripravte espresso s dokonalou chuťou a arómou ako profesionálny barista

S profesionálnym pákovým kávovarom De'Longhi EC 9335.M La Specialista pripravíte šálku talianskeho espressa s dokonalou chuťou a arómou, čo je docielené vďaka inovatívnej technológii Sensor Grinding, ktorá sa postará o perfektné dávky kávy. Kávovar umožňuje nastaviť parametre nápoja podľa vlastných preferencií, ako je teplota vody, hrubosť namletia kávových zŕn či veľkosť šálky, vďaka čomu prispôsobíte nápoj vašej individuálnej chuti. Pre rýchlu prípravu sú k dispozícii 3 prednastavené voľby na espresso, čiernu kávu či americano. Vo výbave nechýba napeňovač mlieka na prípravu lahodného capuccina alebo caffé latte.


Pákový kávovar De'Longhi EC 9335.M La Specialista – kľúčové vlastnosti

  • Profesionálny tlak 19 barov
  • Príprava 1, alebo 2 šálok
  • Možnosť nastavenia veľkosti šálky (max. 12 cm)
  • Mlynček na zrnkovú kávu so senzorom optimálneho namletia
  • Zásobník na kávové zrná s kapacitou 250 g
  • Napeňovač mlieka
  • Funkcia predsparenia
  • Plocha pre nahrievanie šálok
  • Možnosť nastavenia teploty a tvrdosti vody
  • Odnímateľná odkvapkávacia mriežka
  • Odnímateľná nádržka na vodu s objemom 2 l
  • Materiál tela z nerezu
  • Funkcia automatického vypnutia

Grinding Sensor

Senzor optimálneho namletia

Kávovar je vybavený senzorom mletia, vďaka ktorému vždy pripravíte konzistentnú dávku pre jednoduché alebo dvojité espresso.

Inteligentné vtláčanie

Inteligentná vtláčacia stanica

Stlačením integrovanej páky smerom nadol sa začne vtláčanie, ktoré sa zastaví, akonáhle je na dávku namletej kávy aplikovaný správny tlak.

Napeňovač mlieka

Pokročilý LATTE systém

La Specialitsta umožňuje zvoliť prípravu horúceho mlieka (FLAT) alebo mliečnej peny (FOAM) pomocou prepínacieho voliča umiestneného na výstupe pary.

Aktívna kontrola teploty

Aktívna kontrola teploty

Aby bola dosiahnutá perfektná extrakcia kávy, je počas prípravy udržiavaná stabilná teplota vody bez výkyvov, ktoré by ovplyvnili výslednú chuť nápoja.


Rýchla príprava kávy

Kávovar je vybavený samostatným termoblokom na ohrev vody na kávu a nezávislým vykurovacím telesom na ohrev horúcej pary na našľahanie mlieka. Vďaka tomu je príprava kávy oveľa rýchlejšia než pri klasických kávovaroch s jedným vykurovacím telesom. K dispozícii sú 3 prednastavené recepty na prípravu Espressa (35 ml), kávy (70 ml) a americana (120 ml). Funkcia MY umožní nastaviť veľkosť šálky podľa vašej individuálnej chuti.


Automatický systém čistenia

Pákový kávovar De'Longhi EC 9335.M La Specialista disponuje aktívnym preplachom na zahriatie a vyčistenie kávového okruhu. Na pohodlnú údržbu je vybavený odnímateľnou odkvapkávacou mriežkou a EasyClean filtrami. V prípade potreby odvápnenia vás kávovar upozorní pomocou zvukového signálu. Odvápňovací proces spustíte stlačením špeciálneho tlačidla na ovládacom paneli.

Parametre a špecifikácia

Dizajn

Dizajn
Retro Hotovo!

Vlastnosti

Príkon
1 450 W Hotovo!
Tlak čerpadla
19 bar Hotovo!
Objem nádržky na vodu
2 l Hotovo!
Materiál
Nehrdzavejúca oceľ Hotovo!

Funkcie

Všeobecné funkcie
Príprava dvoch šálok naraz, Automatické vypnutie Hotovo!
Chuť nápoja
Nastaviteľnosť intenzity/množstva kávy Hotovo!
Funkcia údržby a čistenia
Režim úspory energie Hotovo!

Výbava

Všeobecná výbava
Integrovaný mlynček na kávu Hotovo!
Príprava nápoja
Nahrievanie šálok Hotovo!
Mliečne riešenie
Naparovacia dýza, Bez mliečneho riešenia Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Hĺbka
36,9 cm Hotovo!
Šírka
31,5 cm Hotovo!
Výška
44,5 cm Hotovo!
Hmotnosť
13 kg Hotovo!
Maximálna výška priestoru na šálku
12 cm Hotovo!

Farba

Farba
Strieborná Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Teploměr reaguje. Nestalo se mi, že by se pohnul vůbec. Když bylo ucpané sitko, tak byl v maximálních hodnotách.

Máme tento kávovar druhý mesiac a včera som si všimla, že keď chcem horúcu vodu, tak mi dá asi len 1dcl, pred tým mi napustilo do plna normálnej šialky asi 2,5dcl. Stalo sa to po odvápňovaní a je to tak už druhý deň. Kde sa stala chyba?

Dobrý den, prosím, nikde jsem se nedočetla, jaký je maximální denní limit šálků? Děkuji za odpověď

Pozdravujem Vás, pri výdaji kávy tlakomer neznázorňuje optimálnu polohu "Optimal zone". Ukazateľ tlaku je v dolnej polohe "Optimal zone". Z kávovaru vyteká tmavá tekutina, takmer bez peny. Hrubosť kávy mám na stupni "3". Skúšal som rôznu intenzitu kompresie. Výsledok bol vždy rovnaký - nespokojnosť. Ďakujem.

Dobrý den, prosím o zemi původu ze štítku zboží? Děkuji a s pozdravem

Od začátku používání nám přístroj mele značný nadbytek kávy i když máme nastavený otočník na nejnižší množství. Vyčištění, reset kamenů a reset celého přístroje nepomohlo. Manuál a rady na internetu řeší naopak nedostatečné množství pomleté kávy, ne její přebytek. Jak problém vyřešit?

Dobrý den, tento kávovar dělá kávu vlažnou, teplou, nebo horkou. Protože u některých typů se káva udělá teplá a než ji donesu na stůl je vlažná a nedá se pít. Děkuji

Zdravim, kavovar mam rok. Uz par mesicu mi svitila kontrolka Descale. Pouzil jsem original DeLonghi EcoDecalk na odstraneni stop po vode. Proces trval hodne dlouho vuci oficialnimu navodu spolecnosti (stridani odstrekovani melo mezi sebou intervaly 15s). Pak dosla v nadobce voda. Doplnil jsem, pustil zas a opet. Proces nemuzu dokoncit, kontrolka sviti porad. Co mam delat, aby zhasla? Kafe je uzasne. Diky

Dobrý den.Co znamená pouzity kávovar?

Dobrý den, chci se zeptat na tlakoměr kávovaru. Od prvního použití mi tlakoměr nefunguje. Rafička se ani nehne při jakémkoliv vaření kávy (espresso, 2 dávky, ...). Máte s tím nějaké zkušenosti? Káva je z kávovaru i přesto skvělá, tak si říkám zda dělám něco špatně já, nebo je tlakoměr rozbitý nebo že by nešel do páky opravdu žádný tlak? Děkuji moc za rady.

12
Diskusia a poradňa k De'Longhi EC 9335.M La Specialista
Príslušenstvo pre De'Longhi EC 9335.M La Specialista Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si De'Longhi EC 9335.M La Specialista. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte De'Longhi EC 9335.M La Specialista. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte De'Longhi EC 9335.M La Specialista. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: De'Longhi EC 9335.M La Specialista.
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií