Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AP+ nový vizuál AlzaBoxy Q1

DéLonghi EMFI.W

Zobraziť katalóg
DéLonghi EMFI.W
5 2 hodnotení
Napeňovač mlieka objem 140 ml, 360° otáčanie základňa, pre teplé aj studené mlieko, farba biela
Kód:  EAV4090c4 Produktové číslo:  EMFI.W Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

DéLonghi EMFI.W

Napeňovač mlieka DéLonghi z radu Distinta ocenia najmä milovníci kvalitného cappuccina alebo café latté. Vďaka odnímateľnému magnetickému šľahaču ľahko vykúzlite z teplého i studeného mlieka jemnú a bohatú penu, ktorá perfektne doplní vašu kávu.

Kľúčové vlastnosti

  • Vnútro je vyrobené z nepriľnavého materiálu
  • Vhodný pre teplé i studené mlieko
  • Odnímateľné a priehľadné veko dopĺňa silikónové tesnenie
  • Základňa je otáčavá o 360 °
  • Obsah: 140 ml

Skvele doplní každú kuchyňu

Pod odnímateľným priehľadným vekom, ktorého súčasťou je silikónové tesnenie, sa skrýva vnútorná časť, ktorá je vyrobená z nepriľnavého materiálu. Penič mlieka svojím zaujímavým a veľmi štýlovým dizajnom bude tvoriť perfektný doplnok v každej kuchyni.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Lze v něm také mléko jen ohřívat?

Diskusia a poradňa k DéLonghi EMFI.W
Príslušenstvo pre DéLonghi EMFI.W Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si De'Longhi EMFI.W. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte De'Longhi EMFI.W. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte De'Longhi EMFI.W. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: De'Longhi EMFI.W.
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií