Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

De'Longhi EO 4055.BS

Zobraziť katalóg
De'Longhi EO 4055.BS
Mini rúra – 1800W, objem 40l, termostat 60-220°C, 6 programov, gril, tanier 31cm, funkcia Rotisserie, časovač 120min, vnútorné osvetlenie, 2 sklá dvierok
Kód:  DLMT005 Produktové číslo:  EO4055.BS Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

De'Longhi EO 4055.BS

Túžite po unikátnom zlepšováku, ktorý vám uľahčí každodenný život? V takom prípade stavte na multifunkčnú mini rúru značky De'Longhi a rozhodne nebudete ľutovať. Model EO 4055.BS sa vďaka praktickým rozmerom skvele vojde do každej kuchyne. Ponúka rad jedinečných vlastností, vďaka ktorým si ho zaručene zamilujete. Či už ide o vysoký príkon, odolný objem alebo výber zo 6 programov. 

Kľúčové vlastnosti

  • Vysoký príkon – 1 800 W
  • Nastaviteľný termostat od 60 °C do 220 °C
  • Pre taniere s priemerom až 31 cm
  • Časovač až na 120 min
  • Vnútorné osvetlenie
  • Praktické vyklápacie dvojité sklenené dvierka

Kľúčové vlastnosti

Mini rúra De'Longhi ponúka pečenie tradičné aj horúcim vzduchom, grilovanie klasické aj s rotujúcim grilom pre prípravu kurčiat, rozmrazovanie a dokonca aj udržiavanie pokrmov v teple. Medzi ďalšie benefity patrí časovač na 120 minút s automatickým vypnutím a zvukovým signálom, nastaviteľný termostat a výrazné vnútorné osvetlenie. Komfortnú manipuláciu prinášajú vyklápacie dvojité sklenené dvierka. V príslušenstve nájdete okrem 2 roštov a zariadenia na otočný gril aj smaltovanú panvicu na pečenie.

 

Parametre a špecifikácia

Farba
Strieborná Hotovo!
Výška
35,5 cm Hotovo!
Šírka
54 cm Hotovo!
Hĺbka
43 cm Hotovo!
Typ
Teplovzdušná Hotovo!

Farba

Farba
Strieborná Hotovo!

Rozmery

Výška
35,5 cm Hotovo!
Šírka
54 cm Hotovo!
Hĺbka
43 cm Hotovo!

Typ

Typ
Teplovzdušná Hotovo!

Vlastnosti

Objem
40 l Hotovo!
Príkon
1 800 W Hotovo!

Funkcie

Funkcie
Termostat, Časovač Hotovo!
Programy rúry
Gril Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

CHtela jsem sezeptat jestli trouba Delonghi Eo 4055 BS za jak dlouho ohřeje jidlo a i rozmrazi kolik ma dohromady teles a jestli jsou zakryta jestli ma tesneni u dveři aby neunikalo teplo a jestli pali z venku. Jetli zapeka, de voufovat vafle a za jak dlouho upeče kolač nkuře.

Dobrý den, jaká je prosím Vás skutečná hloubka trouby? Tzn. rozměr od předních dvířek k zadku trouby. V různých e-shopech to totiž mají různě (prohozená hloubka s výškou, tzn. 43 a 35,5) a já se musím rozhodovat podle tohoto rozměru (malá kuchyň). Díky moc za informaci. Pavel

Diskusia a poradňa k De'Longhi EO 4055.BS
Príslušenstvo pre De'Longhi EO 4055.BS Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si De'Longhi EO 4055.BS. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte DeLonghi EO 4055.BS. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte DeLonghi EO 4055.BS. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: De'Longhi EO 4055.BS.
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií