Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Dvojročná záruka teraz aj pre firmy Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

DéLonghi PAC N87

Zobraziť katalóg
DéLonghi PAC N87
Mobilná klimatizácia pre izby o rozmeroch do 80m3, odvlhčovanie, 3 rýchlosti vetrania, 12hod. časovač, max. chladiaca kapacita 9800BTU / hod., diaľkové ovládanie, energ. trieda A
Kód:  EAD5271e2 Produktové číslo:  PACN87 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

DéLonghi PAC N87

Dajte zbohom upoceným letným dňom a bezsennými nociam. Užite si celoročne príjemných teplôt s klimatizáciou DéLonghi PAC N87. Tá zvláda účinne chladiť miestnosti o rozmeroch do 80 m 3, čo zodpovedá cca 32 m 2 podlahovej plochy. Je teda svojím výkonom určená pre väčšinu bežných domácností. Môžete ju dokonca využiť aj ako ventilátor, alebo odvlhčovač vzduchu.

Vďaka kompaktným rozmerom a relatívne nízkej váhe je navyše ľahko prenosná, takže ju môžete cez deň používať napríklad v obývačke, večer ju potom zase presuniete do spálne. Zabudovaný časovač zaistí, že budete mať doma ideálnu teplotu už pri príchode z práce. Veľmi príjemná je aj nízka hlučnosť, ktorá aj pri maximálnom výkone nepresiahne úroveň bežného rozhovoru.

Výhodou je aj veľmi jednoduchá inštalácia a ovládanie. Nemusíte ju nijako montovať ani zložito zapájať, naopak je po pripojení do zásuvky ihneď pripravená na použitie. Pohodlnú reguláciu teploty potom zaisťuje pribalený diaľkový ovládač, vďaka ktorému nemusíte vstávať a upravovať nastavenia priamo na samotnom prístroji.

Parametre a špecifikácie:

  • Farba: biela
  • Kapacita chladenia BTU: 9800 BTU / hod
  • Energetická trieda chladenia: A
  • Maximálna hlučnosť: 63 dB
  • Odvlhčovanie: 34 l / 24 hod.
  • Typ chladiva: R410a
  • Rozmery: 750 x 449 x 395 mm
  • Hmotnosť: 30 kg

Parametre a špecifikácia

Energetická trieda
A Hotovo!
Koeficient využiteľnosti energie EER
2,6 Hotovo!

Energetické parametre klimatizácií

Energetická trieda
A Hotovo!
Koeficient využiteľnosti energie EER
2,6 Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre DéLonghi PAC N87 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si DE'LONGHI PAC N87.
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií