AD elektro AD elektro

Delphin Taška Dravec Semi

Zobraziť katalóg
Delphin Taška Dravec Semi
– prívlačová, na pripevnenie na opasok, dve hlavné vrecká+jedno vonkajšie, dômyselný držiak na peán, súčasťou je 8 odopínateľných PVC vreciek na zips
Kód:  JVR066218 Produktové číslo:  8586018451949 Stránky výrobcu
Delphin Taška Dravec Semi Predaj skončil

Delphin Taška Dravec Semi

Delphin Dravec Semi je taška, ktorá umožňuje uloženie všetkého, čo na lov prívlačou budete potrebovať. Vnútorný priestor je rozdelený na dve identické vrecká s rozmermi 22 × 15 × 4 cm a jedno predné priestranné vrecko s rozmermi 22 × 11 cm. Okrem toho je tu aj 8 odopínateľných PVC vreciek na nástrahy. Taška Delphin Dravec Semi je na zadnej strane vybavená pútkami, takže je možné si ju pohodlne pripevniť napríklad na opasok. Vybavená je aj bočným pútkom na uchopenie do ruky. Taška s rozmermi 22 × 15 × 8 cm sa môže pochváliť bezchybným spracovaním s nadčasovým dizajnom, ktorý určite ocení nejeden rybár ihneď po príchode k vode.

Hlavné prednosti tašky Delphin Dravec Semi

  • Taška je vhodným riešením najmä na lov prívlačou
  • Obsahuje dve vnútorné identické vrecká a jedno ďalšie vrecko vpredu
  • Pohodlný prenos tašky Delphin vďaka pútkam na zadnej strane a na boku
  • Rozmery Delphin Dravec Semi sú 22 × 15 × 8 cm

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Delphin Taška Dravec Semi
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Delphin Taška Dravec Semi. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Delphin Bag Dravec Semi.
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií