Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Demeliss 3918

Zobraziť katalóg
Demeliss 3918
Žehlička na vlasy – parná titánový povrch doštičiek, 5 teplotných stupňov, rozsah teploty od 150 do 230 °C, rýchle nahrievanie, automatické vypnutie, regulácia teploty, svetelná signalizácia, vhodná aj na tvorbu vĺn, podsvietený displej, príkon 85 W, dĺžka prívodného kábla 2,3 m, zlatá farba, bezpečnostný zámok a cestovná verzia, sieťové napájanie, úložné puzdro súčasťou balenia
83,90 €
Nakupujte jedným klikom bez nutnosti opakovane vyberať dopravu a platbu Strážiť dostupnosť
Pridať do zoznamu
Záruka 24 mesiacov Kód:  DEMZV182 Produktové číslo:  3918
Demeliss 3918 83,90 € Momentálne nedostupné

Demeliss 3918

Chceli by ste mať krásne lesklé a zdravé vlasy? Presne k tomu vám dopomôže žehlička na vlasy Demeliss. K dispozícii je hneď 5 úrovní teplôt. Tajomstvo perfektného účesu sa ukrýva v širokej teplotnej škále v rozmedzí od 150 °C do 230 °C, vďaka čomu sa dokáže žehlička o vlasy starať individuálne podľa ich kondície. Jemným zaobchádzaním dosiahnu výbornú pevnosť, lesk aj požadovaný tvar. Príkon 85 W uvedie žehličku do pohotovosti iba za. Odolný titán bude vyhovovať všetkým typom vlasov, či už sú bohato kučeravé alebo jemné. Titán je veľmi obľúbený medzi profesionálmi, patrí k najvyhľadávanejším. Je veľmi odolný a poteší tepelnou vodivosťou, čo prispieva k ľahšiemu narovnaniu vlasov. Hliníková žehliaca plocha sa postará o ideálne rozvádzanie tepla vo vnútri žehliacich dosiek, takže účinne žehlí aj pri nízkej teplote a dopraje vlasom ochranu.

Žehlička na vlasy Demeliss 3918 Obal/škatuľka
Žehlička na vlasy Demeliss 3918 Vlastnosti/technológia

Kľúčové vlastnosti žehličky na vlasy Demeliss 3918

  • Žehlička na vlasy Demeliss bude vašim každodenným pomocníkom
  • Je vybavená 5 teplotnými stupňami
  • Rýchle nahriatie zaisťuje vysoko výkonný ohrievač
  • Je charakteristická aj vytváraním vĺn
  • Žehlenie s parou je šetrný a účinný spôsob úpravy vlasov
  • K bezpečnému používaniu prispieva svetelná signalizácia prevádzky a automatické vypnutie
  • Informácie sú zobrazovanie na displeji
  • Prívodný kábel dosahuje dĺžku 2,3 m
  • Pri skladovaní sa vám bude hodiť bezpečnostný zámok
  • Dá sa zbaliť so sebou na dovolenku
  • Súčasťou balenia je aj úložný obal pre ľahké skladovanie

Žehlička na vlasy Demeliss vás poteší svojimi funkciami

Vďaka vysokému výkonu ohrievača bude žehlička rýchlo pripravená na použitie. Túto žehličku na vlasy môžete jednoducho prispôsobiť svojim potrebám a behom okamihu ju premeniť na kulmu. Je navrhnutá tak, aby tvarovala a skrášľovala vaše vlasy od dokonalého žehlenia až po prirodzené vlny. Para urýchli proces úpravy vlasov a zvýši jej účinnosť. Vlasy navyše budú mať prirodzene zdravý a hebký vzhľad, pretože žehlenie pomocou pary radíme k najšetrnejším. Ak patríte k ľuďom, ktorí si nikdy nemôžu spomenúť, či spotrebič skutočne vypli, určite oceníte praktickú funkciu automatického vypnutia žehličky a svetelnú signalizáciu prevádzky. Žehlička na vlasy Demeliss je vhodná pre všetkých, ktorí túžia po perfektnom účese vytvorenom šetrným stylingom.

Žehlička na vlasy Demeliss 3918 Obsah balenia
Žehlička na vlasy Demeliss 3918 Vlastnosti/technológia

Obsluhu zvládnete úplne hravo

Žehlička na vlasy Demeliss sa nezľakne ani nepoddajných vlasov. Výrobca jej pridal aj bezpečnostný zámok, ktorý uzamkne doštičky. To sa vám určite bude hodiť, pokiaľ ju potrebujete uskladniť. Bude vás sprevádzať aj na cestách. Bez problémov ju pridáte do kufra na dovolenku a uchvátite miestnych svojím elegantným účesom. Žehlička na vlasy pracuje na klasické sieťové napájanie, vďaka ktorému sa nemusíte starať o žiadne nabíjanie. Žehlička na vlasy disponuje vstavaným akumulátorom, takže úprava účesu bude ešte komfortnejšia. Žehlička na vlasy Demeliss navyše zaujme svojím podareným dizajnom. Pekná zlatá zanechá skvelý dojem.

Žehlička na vlasy Demeliss má nadštandardnú výbavu

V balení je okrem žehličky tiež úložné puzdro. Pokiaľ žehličku práve nepoužívate, je možné ju zabezpečiť ochranným krytom a uschovať do priloženého puzdra, ktoré použijete nielen na uskladnenie. Každý deň sa budete môcť spoľahnúť na komfortnú prácu so žehličkou, pretože je vybavená 2,3 m dlhým káblom. Vďaka nemu budete mať dostatok priestoru na vytváranie svojho účesu a šnúra sa nebude nikde motať.

Parametre a špecifikácia

Porovnať
Krajina
Česko, Slovensko, Maďarsko, Nemecko, Rusko, Rakúsko, Chorvátsko, Francúzsko, Poľsko, Rumunsko, Slovinsko Hotovo!
Materiál žehliacej plochy
Titán, Hliník Hotovo!
Max. teplota
230 °C Hotovo!
Min. teplota
150 °C Hotovo!

Typ zásuvky

Krajina
Česko, Slovensko, Maďarsko, Nemecko, Rusko, Rakúsko, Chorvátsko, Francúzsko, Poľsko, Rumunsko, Slovinsko Hotovo!

Vlastnosti

Materiál žehliacej plochy
Titán, Hliník Hotovo!
Max. teplota
230 °C Hotovo!
Min. teplota
150 °C Hotovo!
Počet teplotných stupňov
5 Hotovo!
Príkon
85 W Hotovo!

Funkcie

Napájanie

Typ napájania
Sieťové Hotovo!

Ostatné

Dĺžka prívodného kábla
2,3 m Hotovo!
Príslušenstvo
Úložné puzdro Hotovo!
Farba
Zlatá Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Demeliss 3918 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Demeliss 3918 . Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Demeliss 3918. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Demeliss 3918. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Demeliss 3918.
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií