MS hokej alzaplus segmenty sda v2

Demeliss 3927

Zobraziť katalóg
Demeliss 3927
Žehlička na vlasy – parná titánový povrch doštičiek, 5 teplotných stupňov, rozsah teploty od 150 do 230 °C, rýchle nahrievanie, automatické vypnutie, regulácia teploty, svetelná signalizácia, vhodná aj na tvorbu vĺn, podsvietený displej, príkon 85 W, dĺžka prívodného kábla 2,3 m, ružová farba, bezpečnostný zámok a cestovná verzia, sieťové napájanie, olej a úložné puzdro súčasťou balenia
79,90 €
Nakupujte jedným klikom bez nutnosti opakovane vyberať dopravu a platbu Strážiť dostupnosť
Pridať do zoznamu
Záruka 24 mesiacov Kód:  DEMZV274 Produktové číslo:  3927
Demeliss 3927 79,90 € Momentálne nedostupné

Demeliss 3927

Hľadáte spôsob, ako mať vlasy ako od kaderníka? Presne k tomu vám dopomôže žehlička na vlasy Demeliss. K dispozícii je hneď 5 úrovní teplôt. Tajomstvo perfektného účesu je skryté v širokej teplotnej škále v rozsahu od 150 °C do 230 °C, vďaka ktorej žehlička upraví vaše vlasy individuálne podľa ich stavu. Šetrným zaobchádzaním im dodá požadovaný tvar, pevnosť aj lesk. Príkon 85 W nahreje žehličku iba za. Odolný titán vyhovie všetkým typom vlasov, či už sú jemné alebo bohato kučeravé. Titán je hodnotený veľmi dobre, radí sa medzi najvyhľadávanejšie. Vyniká svojou odolnosťou a rýchlo vedie teplo, čo prispieva k ľahšiemu narovnaniu vlasov. Žehliaca plocha z hliníka je charakteristická rovnomernou distribúciou tepla vo vnútri žehliacich dosiek, preto účinne žehlí aj pri zvolení nízkej teploty a šetrí vlasy.

Žehlička na vlasy Demeliss 3927 Príslušenstvo
Žehlička na vlasy Demeliss 3927 Vlastnosti/technológia

Kľúčové vlastnosti žehličky na vlasy Demeliss 3927

  • Žehlička na vlasy Demeliss sa postará o úpravu vlasov ako zo salónu
  • Pýši sa 5 teplotnými stupňami
  • Rýchle nahriatie je zaistené pomocou vysoko výkonného ohrievača
  • Vytvára tiež vlny
  • Žehlenie s parou je účinný a šetrný spôsob úpravy vlasov
  • S funkciou automatického vypnutia a svetelnou signalizáciou prevádzky
  • Informácie sú zobrazovanie na displeji
  • Prívodný kábel dosahuje dĺžku 2,3 m
  • Pri skladovaní sa môžete spoľahnúť na bezpečnostný zámok
  • Urobí vám spoločnosť aj na dovolenke
  • Nechýba úložné puzdro

Žehlička na vlasy Demeliss a jej funkcie

Žehlička bude rýchlo pripravená na použitie vďaka výkonnému ohrievaču. Táto žehlička neváha splniť všetky vaše priania. Počas chvíľky sa dokáže premeniť aj na kulmu. Bola vyrobená tak, aby s prehľadom zvládla krásne kučery aj precízne žehlenie. Použitie pary skráti dobu úpravy vlasov a zvýši jej účinnosť. Vlasy navyše získajú hebkosť a zdravý vzhľad, pretože žehlenie parou patrí medzi najšetrnejšie. Ak patríte k ľuďom, ktorým často vŕta hlavou, či nenechali spotrebič v zásuvke, určite sa vám bude hodiť automatické vypnutie žehličky aj praktická svetelná signalizácia prevádzky. Žehlička na vlasy Demeliss zaujme tých, ktorí chcú vďaka šetrnému stylingu dosiahnuť perfektný účes.

Maximálne pohodlná manipulácia aj obsluha

Žehlička na vlasy Demeliss ľahko skrotí všetky typy vlasov. Je vybavená bezpečnostným zámkom, ktorý má na starosť uzamknutie doštičiek. Táto vychytávka sa bude hodiť pri jej skladovaní. Je ako stvorená na cestovanie. Ľahko si ju vezmete so sebou na prázdniny a na mieste ohromíte spoločnosť svojím parádnym účesom. Žehlička na vlasy funguje na sieťové napájanie, ktoré sa vyznačuje nepretržitou prevádzkou. Žehlička na vlasy má v sebe zabudovaný akumulátor, takže sa môže pochváliť vysokým komfortom používania. Žehlička na vlasy Demeliss sa určite nemusí hanbiť za svoj vzhľad. Pekná ružová zanechá skvelý dojem.

Žehlička na vlasy Demeliss poteší pridanou výbavou

Súčasťou balenia je okrem žehličky tiež olej a úložné puzdro. Ak žehličku práve nepoužívate, dá sa zabezpečiť ochranným krytom a uschovať do priloženého puzdra, ktoré je ideálne nielen na uskladnenie. Každý deň sa budete môcť spoľahnúť na komfortnú prácu so žehličkou, pretože je vybavená 2,3 m dlhým káblom. Ten vám poskytne úplnú slobodu pri vytváraní vášho stylingu a šnúra sa nikde nezachytí.

Parametre a špecifikácia

Porovnať
Krajina
Česko, Slovensko, Maďarsko, Nemecko, Rusko, Rakúsko, Chorvátsko, Francúzsko, Poľsko, Rumunsko, Slovinsko Hotovo!
Materiál žehliacej plochy
Titán, Hliník Hotovo!
Max. teplota
230 °C Hotovo!
Min. teplota
150 °C Hotovo!

Typ zásuvky

Krajina
Česko, Slovensko, Maďarsko, Nemecko, Rusko, Rakúsko, Chorvátsko, Francúzsko, Poľsko, Rumunsko, Slovinsko Hotovo!

Vlastnosti

Materiál žehliacej plochy
Titán, Hliník Hotovo!
Max. teplota
230 °C Hotovo!
Min. teplota
150 °C Hotovo!
Počet teplotných stupňov
5 Hotovo!
Príkon
85 W Hotovo!

Funkcie

Napájanie

Typ napájania
Sieťové Hotovo!

Ostatné

Dĺžka prívodného kábla
2,3 m Hotovo!
Príslušenstvo
Olej, Úložné puzdro Hotovo!
Farba
Ružová Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Demeliss 3927 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Demeliss 3927. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Demeliss 3927. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Demeliss 3927. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Demeliss 3927.
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií