AP+ nový vizuál PET

Demeliss 3947

Zobraziť katalóg
Demeliss 3947
Žehlička na vlasy – parná titánový povrch doštičiek, 5 teplotných stupňov, rozsah teploty od 150 do 230 °C, rýchle nahrievanie, automatické vypnutie, regulácia teploty, svetelná signalizácia, vhodná aj na tvorbu vĺn, podsvietený displej, príkon 85 W, dĺžka prívodného kábla 2,3 m, zlatá farba, bezpečnostný zámok a flexibilný kábel, sieťové napájanie, hrebeňový nadstavec, kefový nadstavec a úložné puzdro súčasťou balenia
97,90 €
Nakupujte jedným klikom bez nutnosti opakovane vyberať dopravu a platbu Strážiť dostupnosť
Pridať do zoznamu
Záruka 24 mesiacov Kód:  DEMZV472 Produktové číslo:  3947
Demeliss 3947 97,90 € Momentálne nedostupné

Demeliss 3947

Snívate o vlasoch ako od kaderníka? Potom stavte na žehličku na vlasy Demeliss. Môžete si vybrať z 5 úrovní teplôt. Tajomstvo perfektne upravených vlasov je v širokej teplotnej škále v rozsahu od 150 °C do 230 °C, vďaka ktorej sa žehlička vie starať o vaše vlasy individuálne podľa ich kondície. Jemne im dodá požadovaný lesk, pevnosť aj tvar. Dostačujúci príkon 85 W pripraví žehličku na použitie iba za . Odolný titán poslúži všetkým typom vlasov, či už ste boli obdarení jemnými alebo naopak kučeravými. Titán je obľúbený predovšetkým medzi profesionálmi, patrí medzi najžiadanejšie žehliace plochy. Rýchlo sa nahrieva a skvele vedie teplo, čo má za následok pohodlné narovnanie vlasov. Žehliaca plocha z hliníka zaistí rovnomernú distribúciu tepla vo vnútri žehliacich dosiek, čo umožní účinné žehlenie aj pri nízkej teplote a prispieva k ochrane vlasov.

Žehlička na vlasy Demeliss 3947 Príslušenstvo
Žehlička na vlasy Demeliss 3947 Vlastnosti/technológia

Zásadné vlastnosti žehličky na vlasy Demeliss 3947

  • Žehlička na vlasy Demeliss vám zjednoduší každodenný styling
  • Disponuje 5 teplotnými stupňami
  • Vysoko výkonný ohrievač zvládne rýchle nahriatie
  • Inovovaná kefa dodá vlasom prirodzený objem a styling plný života
  • Na vyčesávanie vlasov počas žehlenia slúži hrebeňový nadstavec
  • Môžete si vytvoriť aj kučery
  • Žehlenie s parou je účinný a šetrný spôsob úpravy vlasov
  • Vybavená funkciou automatického vypnutia a svetelnou signalizáciou prevádzky
  • Integrovaný čitateľný displej
  • Komfort pri používaní zvyšuje flexibilný kábel s dĺžkou 2,3 m
  • Bezpečnostný zámok umožňuje bezpečné skladovanie
  • Na uskladnenie je určené úložné puzdro

Žehlička na vlasy Demeliss a jej vychytávky

S vysoko výkonným ohrievačom sa žehlička nahreje na prevádzkovú teplotu za veľmi krátku dobu. Táto žehlička na vlasy je veľmi flexibilná a behom okamihu sa dokáže prispôsobiť vašim potrebám a premeniť sa aj na kulmu. Je zhotovená tak, aby tvarovala a skrášľovala vaše vlasy od precízneho žehlenia až po úchvatné kučery. Para urýchli proces úpravy vlasov a zvýši jej účinnosť. Vlasy sa navyše budú pýšiť prirodzene zdravým a hebkým vzhľadom, pretože žehlenie parou patrí medzi najšetrnejšie. Ak patríte k zábudlivcom, ktorí si nikdy nie sú istí, či spotrebič naozaj vypli, určite vás poteší svetelná signalizácia prevádzky aj automatické vypnutie žehličky. Žehlička na vlasy Demeliss je vhodná pre všetkých, ktorí chcú šetrným stylingom docieliť perfektné výsledky.

Žehlička na vlasy Demeliss 3947 Vlastnosti/technológia

Spoľahnúť sa môžete na jednoduchú manipuláciu aj obsluhu

Žehlička na vlasy Demeliss si jednoducho poradí so všetkými typmi vlasov. Súčasťou je bezpečnostný zámok, ktorý jednoducho uzamkne doštičky. Túto vychytávku určite využijete pri jej skladovaní. Žehlička na vlasy pracuje na klasické sieťové napájanie, ktoré sa vyznačuje nepretržitou prevádzkou. Žehlička na vlasy disponuje vstavaným akumulátorom, takže sa môže pochváliť vysokým komfortom používania. Žehlička na vlasy Demeliss sa navyše môže pochváliť podareným vzhľadom. Pekná zlatá poteší každého.

Žehlička na vlasy Demeliss vás nadchne pridanou výbavou

Okrem žehličky balenie tvorí aj hrebeňový nadstavec, kefový nadstavec a úložné puzdro. Inovatívny kefový nadstavec obohatí vaše vlasy o prirodzený objem a styling plný života. Počas žehlenia vám vlasy skvele vyčeše hrebeňový nadstavec. Nadstavec je možné ľahko upevniť alebo odstrániť a vďaka malým rozmerom vám ušetrí miesto v batožine. Ak so žehličkou práve nepracujete, ľahko ju zabezpečíte ochranným krytom a uschováte do pribaleného puzdra, ktoré sa vám hodí nielen na uskladnenie. Každé ráno sa budete môcť spoľahnúť na komfortnú prácu so žehličkou, pretože disponuje 2,3 m dlhým flexibilným káblom. Ten vám poskytne úplnú slobodu pri vytváraní vášho stylingu a šnúra sa nebude nikde zachytávať.

Parametre a špecifikácia

Porovnať
Krajina
Česko, Slovensko, Maďarsko, Nemecko, Rusko, Rakúsko, Chorvátsko, Francúzsko, Poľsko, Rumunsko, Slovinsko Hotovo!
Materiál žehliacej plochy
Titán, Hliník Hotovo!
Max. teplota
230 °C Hotovo!
Min. teplota
150 °C Hotovo!

Typ zásuvky

Krajina
Česko, Slovensko, Maďarsko, Nemecko, Rusko, Rakúsko, Chorvátsko, Francúzsko, Poľsko, Rumunsko, Slovinsko Hotovo!

Vlastnosti

Materiál žehliacej plochy
Titán, Hliník Hotovo!
Max. teplota
230 °C Hotovo!
Min. teplota
150 °C Hotovo!
Počet teplotných stupňov
5 Hotovo!
Príkon
85 W Hotovo!

Funkcie

Napájanie

Typ napájania
Sieťové Hotovo!

Ostatné

Dĺžka prívodného kábla
2,3 m Hotovo!
Príslušenstvo
Hrebeňový nadstavec, Kefový nadstavec, Úložné puzdro Hotovo!
Farba
Zlatá Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Demeliss 3947 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Demeliss 3947. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Demeliss 3947. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Demeliss 3947. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Demeliss 3947.
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií