MS hokej alzaplus segmenty sda v2

Demeliss 3993

Zobraziť katalóg
Demeliss 3993
3,0 1 hodnotení
Žehlička na vlasy – parná titánový povrch doštičiek, 5 teplotných stupňov, rozsah teploty od 150 do 230 °C, rýchle nahrievanie, automatické vypnutie, regulácia teploty, svetelná signalizácia, vhodná aj na tvorbu vĺn, podsvietený displej, príkon 85 W, dĺžka prívodného kábla 2,3 m, čierna farba, bezpečnostný zámok, sieťové napájanie, kefový nadstavec, olej a úložné puzdro súčasťou balenia
93,90 €
Nakupujte jedným klikom bez nutnosti opakovane vyberať dopravu a platbu Strážiť dostupnosť
Pridať do zoznamu
Záruka 24 mesiacov Kód:  DEMZV939 Produktové číslo:  3993
Demeliss 3993 93,90 € Momentálne nedostupné

Demeliss 3993

Prajete si mať vlasy ako od kaderníka? Potom stavte na žehličku na vlasy Demeliss. Na výber je z 5 úrovní teplôt. Tajomstvo perfektne upravených vlasov tkvie v širokej teplotnej škále v rozsahu od 150 °C do 230 °C, vďaka ktorej žehlička s prehľadom zvládne individuálnu starostlivosť o vaše vlasy podľa ich stavu. Šetrným zaobchádzaním získajú požadovaný tvar, pevnosť aj lesk. Dostačujúci príkon 85 W naštartuje žehličku za krátky čas. Odolný titán vyhovuje všetkým typom vlasov, či už sú jemné alebo bohato kučeravé. Titan si obľúbili hlavne profesionáli, radíme ho k najvyhľadávanejším. Je veľmi odolný a poteší tepelnou vodivosťou, takže výsledkom sú pohodlne narovnané vlasy. Hliníková žehliaca plocha sa vyznačuje rovnomerným prenosom tepla vo vnútri žehliacich dosiek, takže účinne žehlí aj pri nízkej teplote a prispieva k ochrane vlasov.

Žehlička na vlasy Demeliss 3993 Obsah balenia
Žehlička na vlasy Demeliss 3993 Spodná strana

Kľúčové vlastnosti žehličky na vlasy Demeliss 3993

  • Žehlička na vlasy Demeliss vám umožní vytvoriť účes ako z kaderníckeho salónu
  • Disponuje 5 teplotnými stupňami
  • O rýchle nahriatie sa postará vysoko výkonný ohrievač
  • Praktická kefa dodá vlasom objem a vitalitu
  • Možnosť vytvoriť si vlny
  • Šetrnú a účinnú úpravu umožní žehlenie pomocou pary
  • Automatické vypnutie a svetelná signalizácia prevádzky pre bezpečné používanie
  • Z čitateľného displeja sa dozviete potrebné informácie
  • Prívodný kábel je dlhý 2,3 m
  • Bezpečnostný zámok využijete pri skladovaní
  • Na uskladnenie slúži špeciálne puzdro

Žehlička na vlasy Demeliss vás poteší svojimi funkciami

Žehlička bude rýchlo pripravená na použitie vďaka výkonnému ohrievaču. Počas okamihu sa žehlička premení aj na kulmu a splní vám každé prianie. Je navrhnutá tak, aby tvarovala a skrášľovala vaše vlasy od dokonalého žehlenia až po prirodzené vlny. Para urýchli proces úpravy vlasov a zvýši jej účinnosť. Vlasy vás navyše dostanú svojim hebkým a prirodzene zdravým vzhľadom, pretože žehlenie parou je veľmi šetrné. Pokiaľ patríte k tým, ktorí márne spomínajú, či spotrebič skutočne vypli, určite vás poteší svetelná signalizácia prevádzky aj automatické vypnutie žehličky. Žehlička na vlasy Demeliss je ideálna pre tých, ktorí chcú mať perfektný účes a volia šetrný styling.

Bezproblémová manipulácia aj obsluha

Žehlička na vlasy Demeliss ľahko skrotí všetky typy vlasov. Má vo výbave bezpečnostný zámok, ktorý sa postará o uzamknutie doštičiek. Túto výhodu určite oceníte pri jej skladovaní. Žehlička na vlasy má sieťové napájanie, s ktorým nemusíte riešiť žiadne nabíjanie. Žehlička na vlasy pracuje na vstavaný akumulátor, takže sa môže pochváliť vysokým komfortom používania. Žehlička na vlasy Demeliss navyše zaujme svojím podareným dizajnom. Pekná čierna každého upúta.

Žehlička na vlasy Demeliss dáva k dispozícii početnú výbavu

V balení je okrem žehličky tiež kefový nadstavec, olej a úložné puzdro. Inovovaný kefový nadstavec jemne prečeše vaše vlasy a dodá im vitalitu a objem. Nadstavec je možné ľahko pripnúť aj sňať, navyše sa pýši veľmi kompaktnými rozmermi. Pokiaľ žehličku práve nepoužívate, môžete ju zabezpečiť ochranným krytom a uschovať do priloženého puzdra, ktoré sa vám bude hodiť nielen na uskladnenie. Každé ráno sa budete tešiť na pohodlnú prácu so žehličkou, pretože disponuje 2,3 m dlhým káblom. Vďaka nemu budete mať dostatok slobody na vytváranie rozličných účesov a šnúra nebude nikde zavadzať.

Parametre a špecifikácia

Porovnať
Krajina
Česko, Slovensko, Maďarsko, Nemecko, Rusko, Rakúsko, Chorvátsko, Francúzsko, Poľsko, Rumunsko, Slovinsko Hotovo!
Materiál žehliacej plochy
Titán, Hliník Hotovo!
Max. teplota
230 °C Hotovo!
Min. teplota
150 °C Hotovo!

Typ zásuvky

Krajina
Česko, Slovensko, Maďarsko, Nemecko, Rusko, Rakúsko, Chorvátsko, Francúzsko, Poľsko, Rumunsko, Slovinsko Hotovo!

Vlastnosti

Materiál žehliacej plochy
Titán, Hliník Hotovo!
Max. teplota
230 °C Hotovo!
Min. teplota
150 °C Hotovo!
Počet teplotných stupňov
5 Hotovo!
Príkon
85 W Hotovo!

Funkcie

Napájanie

Typ napájania
Sieťové Hotovo!

Ostatné

Dĺžka prívodného kábla
2,3 m Hotovo!
Príslušenstvo
Kefový nadstavec, Olej, Úložné puzdro Hotovo!
Farba
Čierna Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, bohužel k výrobku není český návod. Prosím o zaslání na mail, nebo vložení sem na stránky.

Diskusia a poradňa k Demeliss 3993
Príslušenstvo pre Demeliss 3993 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Demeliss 3993. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Demeliss 3993. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Demeliss 3993. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Demeliss 3993.
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií