AP+ nový vizuál AP+ plus nový vizuál

Denon AH-C160W Blue

Zobraziť katalóg
Denon AH-C160W Blue
Bezdrôtové slúchadlá - športové, bezdrôtové, za uši, otvorené, Bluetooth 4.1 (Class 1), frekvenčný rozsah 5-22000Hz, impedancia 100Ohm, odolné voči potu - krytie IPX5/7, váha 23g, micro USB nabíjací kábel, Clear Voice Capture, modré
Kód:  JD204m31 Produktové číslo:  AHC160B Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Denon AH-C160W Blue

Radi počas športu počúvate hudbu a vadí vám všadeprítomný kábel? Potom sú pre vás modré bezdrôtové slúchadlá Denon AH-C160W ako stvorené. Vďaka jedinečnému dizajnu ušného držiaku slúchadlá držia na svojom mieste aj pri náročných aktivitách. Pohodlnosť zaručujú ušné koncovky z pamäťovej peny a niekoľko veľkostí ušných krúžkov. Slúchadlá Denon nie sú produktom na jednu sezónu, pevná mechanická konštrukcia a elektronika disponujúca odolnosťou proti vode IPX 5/7, zaisťujú dlhodobú životnosť slúchadiel. Technológia SweatGuard udržiava slúchadlá čisté aj po náročnom cvičení. Samozrejmosťou je mikrofón a niekoľko tlačidiel slúžiacich na ovládanie vášho zariadenia.

Hlavné prednosti slúchadiel Denon AH-C160 Blue

  • Bezdrôtové pripojenie slúchadiel pomocou Bluetooth
  • Odolné proti znečisteniu
  • Veľmi pohodlná a kvalitná konštrukcia
  • Nové technológie zaručujúce kvalitný zvuk
  • Mikrofón s tlačidlami na ovládanie vášho zariadenia
  • Rýchle nabitie slúchadiel

Kvalitný bezdrôtový prenos

Slúchadlá sú s vaším zariadením prepojené pomocou technológie Bluetooth vo verzii 4.1. Prenosový výkon Bluetooth Class 1 zaručuje kvalitný a spoľahlivý prenos zvuku. Batéria slúchadiel vydrží nabitá štyri hodiny, teda sú slúchadlá ideálne na športové aktivity alebo na cestu do zamestnania. Batéria je plne nabitá už za dve hodiny.

Plné využitie moderných technológií

Zvuk slúchadiel bol navrhnutý a doladený pomocou progresívneho DSP, vďaka ktorému dosiahnete vašich kondičných cieľov rýchlejšie. So slúchadlami si nielen vychutnáte svoju obľúbenú hudbu, ale sú vhodné aj na telefonovanie. Toho slúchadlá dosahujú vďaka dobrému potlačeniu okolitých zvukov a technológiu Clear Voice Capture, redukujúcou šum pre čo najväčšiu kvalitu hlasu. Počas nosenia slúchadiel sa môžete sústrediť iba na výkon, funkcia Multilangual Voice vás informuje o aktuálnom stave slúchadiel, napríklad o stave nabitia batérie.

 

Parametre a špecifikácia

Farba
Modrá Hotovo!

Farba

Farba
Modrá Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Denon AH-C160W Blue Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si DENON AH-C160 Blue. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Denon AH-C160 Blue. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Denon AH-C160 Blue.
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií