Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

DENON AH-C260 Silver

Zobraziť katalóg
DENON AH-C260 Silver
Slúchadlá – do uší, frekvenčný rozsah 20–23000Hz, impedancia 16 ohm, citlivosť 103dB, 9mm meniče, max. výkon 100mW, váha 2.2g, 4 veľkosti výmenných náušníkov, Denon Acoustic Optimizer, Radial Cascade Damper, strieborné
Kód:  JD204m21 Produktové číslo:  AHC260S Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

DENON AH-C260 Silver

Slúchadlá Denon AH-C260 v striebornej farbe sú navrhnuté na poskytnutie najlepšieho zvuku za prijateľnú cenu. Sú veľmi pohodlné a vďaka ergonomickému dizajnu štuple nevypadávajú z uší. Dosiahnutie kvalitnej reprodukcie v celom frekvenčnom rozsahu zaisťujú exkluzívne Denon audio technológie. Radial Cascade Damper pomáha redukovať šum spôsobený trením kábla o vašu hruď počas chôdze alebo pri behu. Acoustic Optimiser vytvára optimálny zvuk vďaka regulácii a vyváženiu akustického tlaku pred a za membránou. Na pohodlné nosenie vám pomôže posuvný bod rozdvojenia 1,3 m dlhého kábla, ktorý je vyrobený z bezkyslíkatej medi a spona na jeho uchytenie.

Prednosti slúchadiel Denon AH-C260 Silver

  • Ergonomický dizajn slúchadiel
  • Tri páry výmenných náušníkov súčasťou balenia
  • Potlačenie šumov spôsobených káblom slúchadiel
  • Vyváženie akustického tlaku
  • Reproduktory vytvorené z hybridných materiálov

Parametre a špecifikácia

Farba
Strieborná Hotovo!

Farba

Farba
Strieborná Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre DENON AH-C260 Silver Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si DENON AH-C260 Silver. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Denon AH-C260 Silver. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Denon AH-C260 Silver.
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií