Dňa 11.5.2024 (sobota) nebude možné na pobočke Alza Nitra vyzvihovať objemný tovar z dôvodu konajúcej sa akcie s hasičmi na parkovisku.
Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

DENON AH-GC20 Black

Zobraziť katalóg
DENON AH-GC20 Black
3,3 3 hodnotení
Bezdrôtové slúchadlá - bezdrôtové, náhlavné, uzavretá, Bluetooth 4.0 s podporou aptX, frekvenčný rozsah 5-40000Hz, impedancia 100 Ohm, citlivosť 102dB, potlačenie okolitého šumu, max. výkon 1000mW, micro USB nabíjací kábel
Kód:  JD207k2 Produktové číslo:  AHGC20 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

DENON AH-GC20 Black

Hudbu špičkovej kvality poskytujú tieto jedinečné bezdrôtové slúchadlá DENON AH-GC20 Black, ktoré svojimi funkciami dokážu získať priazeň každého užívateľa už pri prvom nasadení. Bezdrôtové slúchadlá disponujú duálnou konektivitou pomocou technológie Bluetooth 4.0, čo znamená, že môžete napríklad z jedného telefónu počúvať hudbu a z druhého prijímať hovory. Mobily pritom nemusia byť rovnakého operačného systému, pretože sú slúchadlá plne kompatibilné so všetkými mobilnými zariadeniami. U telefónov Apple navyše podporujú Siri hlasové príkazy, ktoré umožňujú poslať email, napísať poznámku alebo napríklad vytočiť hovor. Bezdrôtové slúchadlá sú dodávané so základným príslušenstvom v ochrannom puzdre. 

Kľúčové vlastnosti slúchadiel DENON AH-GC20

  • Bezdrôtové slúchadlá s ochranným puzdrom
  • Vhodné pre všetky mobilné zariadenia Android aj Apple
  • Profesionálne naladené meniče
  • Kódovanie zvuku aptX s nízkou latenciou
  • Redukcia šumu systémom CVC
  • Aktívne rušenia hluku
  • Bezdrôtové pripojenie pomocou Bluetooth 4.0
  • Duálna konektivita pre dve zariadenia zároveň
  • Kompatibilita so Siri hlasovými príkazmi systému Apple
  • Odnímateľný audio kábel s 3,5 mm jackom
  • Kvalitný mikrofón na oboch mušliach
  • Skladacia konštrukcia z hliníkovej zliatiny
  • Dvojosová rotácia čelných držiakov
  • Vankúšiky náušníku z pamäťovej peny
  • Polstrovaná čelenka
  • Elegantné prevedenie v striebornej a čiernej farbe
  • Rozšírené ovládanie inteligentnou aplikácií
  • Nabíjanie cez micro USB kábel
  • Výdrž až 20 hodín
  • Nízka hmotnosť

Precízne spracovanie slúchadiel

Na základe mnohých rokov štúdia, kedy vývojári značky DENON zmerali viac ako 4 000 uší a tvárových štruktúr, predstavujú tieto slúchadlá DENON AH-GC20 jedinečnú kombináciu výkonu a maximálneho komfortu. Kvalitná konštrukcia s nízkou hmotnosťou je tvorená polstrovanou čelenkou a dvojicou hliníkových držiakov, ktoré disponujú dvojosou rotáciou. Na nich sa potom nachádzajú už len samotné mušle a vankúšiky náušníkov z pamäťovej peny zaisťujúce vašim ušiam maximálne pohodlie aj po niekoľkohodinovom počúvaní.

Jedinečné funkcie AH-GC20

Tieto bezdrôtové slúchadlá značky DENON oproti ostatným výrazne vynikajú patentovanou technológiou aktívneho potlačenia okolitého hluku, vďaka ktorej zvládnu redukovať až 99 % rušivých vplyvov a zaisťujú tak užívateľovi ničím nerušený pôžitok z hudby. Zaujímavá je tiež eliminácia šumu a vetra systémom cVc, ktorý je navrhnutý v závislosti na ovládaní hlasitosti tak, aby vždy poskytoval perfektné snímanie hlasu. Komunikácia so slúchadlami DENON AH-GC20 potom pre vás bude úplnou hračkou, zvlášť keď máte k dispozícii jeden vnútorný a vonkajší mikrofón. Pre úplnú kontrolu nad slúchadlami možno stiahnuť aplikáciu Denon Travel vo verzii pre Android a iOS.

Nekonečné počúvanie hudby

K základnému príslušenstvu slúchadiel DENON AH-GC20 patrí tiež odnímateľný audio kábel zakončený klasickým 3,5 mm jackom. Ten možno použiť v prípade vybitej batérie alebo napríklad pri cestovaní lietadlom, kedy je u niektorých liniek zakázané bezdrôtové používanie počas vzletu a pristávania. Batérie bezdrôtových slúchadiel však samé o sebe vydržia úctyhodných 20 hodín na jedno nabitie, ktoré skrz priložený micro USB kábel trvá približne 3 hodiny.

Materiál:
Hliník, pamäťová pena

Zaťažiteľnosť (input power):
1 000 mW

Kábel:
Odpojiteľný

Parametre a špecifikácia

Farba
Čierna, Strieborná Hotovo!

Farba

Farba
Čierna, Strieborná Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý deň, dá sa na týchto slúchadlách vypnúť potlačenie šumu pri káblovom a BT zapojení? Ďakujem.

Diskusia a poradňa k DENON AH-GC20 Black
Príslušenstvo pre DENON AH-GC20 Black Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si DENON AH-GC20 Black. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte DENON AH-GC20 Black. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte DENON AH-GC20 Black.
P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií