Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Drevo DENON AH-MM400

Zobraziť katalóg
Drevo DENON AH-MM400
Slúchadlá – náhlavné, uzavreté, skladacie, referenčné, frekvenčný rozsah 10–40000Hz, impedancia 32ohm, citlivosť 96dB, 40mm meniče, max. výkon 1000mW, orechové mušle, pohodlné vystuženie, mikrofón
Kód:  JD206m4 Produktové číslo:  AHMM400 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Drevo DENON AH-MM400

Naozaj jedinečné audiofilské slúchadlá s dreveným dizajnom. To sú nové HiFi slúchadlá Denon AH-MM400 Wood. Hoci sa za posledné roky spoločnosť Denon so svojimi kvalitnými slúchadlami príliš neprejavovala, vyzerá to, že je späť. Ide totiž o prvé prémiové, plnohodnotne prenosné slúchadlá, ktoré svojím výkonom a dizajnom uchvátia každého. Ak denne jazdíte do práce alebo do školy a chcete naozaj kvalitné počúvanie hudby, tak sú slúchadlá Denon Wood jednou z tých úplne najlepších možností.

Kľúčové vlastnosti DENON AH-MM400

  • Jedinečný hliníkový dizajn s mušľami z pravého amerického orecha sú skvelým elegantným doplnkom
  • Profesionálne vyladené slúchadlá pre plochú EQ krivku reprodukujú čistý zvuk rovný pôvodnej nahrávke
  • Absolútna izolácia vonkajšieho ruchu vám dopraje nerušené počúvanie
  • Súčasťou balenia je prenosné puzdro Denon
  • Slúchadlá majú odnímateľný OFC kábel s diaľkovým ovládaním a mikrofónom
  • Skladacia konštrukcia s kĺbovým systémom pre pohodlné priľnutie mušlí

Dizajn sústredený na európsky trh

Slúchadlá Denon AH-MM400 Wood sú navrhnuté tak, aby čo najlepšie vystihli aktuálnu módu v Európe, ktorá kombinuje klasiku so štipkou moderného nádychu. Navyše sú svojim dizajnom absolútnym originálom bez konkurencie. S veľmi pohodlnými drevenými mušľami a masívnym hliníkovým nástavcom pôsobia Denon veľmi elegantne a sú mierené skôr k vyspelejšiemu publiku.

Slúchadlá, ktoré vás odvedú do hudobnej eufórie

Vďaka naozaj kvalitnému prevedeniu vystuženia dokážu slúchadlá izolovať takmer všetok okolitý hluk. Navyše sú doplnené dvoma odnímateľnými káblami s pozlátenými konektormi, keď jeden pôsobí iba ako časť na prepojenie s telefónom, ale druhý má v sebe zabudovaný aj mikrofón. Samozrejme bezkonkurenčnú kvalitu zvuku vďaka zloženiu z bezkyslíkatej medi vám ponúknu obidva.

 

Parametre a špecifikácia

Farba
Strieborná Hotovo!

Farba

Farba
Strieborná Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Drevo DENON AH-MM400 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si DENON AH-MM400 Wood. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte DENON AH-MM400 Wood. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte DENON AH-MM400 Wood.
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií