AP+ nový vizuál Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

DENON AVR-S960H Black + Polk Audio S55e + S35Ce + S15e + HTS 12

Zobraziť katalóg
DENON AVR-S960H Black + Polk Audio S55e + S35Ce + S15e + HTS 12
Set – receivera DENON AVR-S960H Black a sady reproduktorov Polk Audio S55e + S35Ce + S15e + HTS 12 v čiernom dizajne
Kód:  JD220i7i6set2 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

DENON AVR-S960H Black + Polk Audio S55e + S35Ce + S15e + HTS 12 Predaj skončil

DENON AVR-S960H Black + Polk Audio S55e + S35Ce + S15e + HTS 12

Či už počúvate hudbu, sledujete filmy alebo napríklad hráte hry, s AV receiverom Denon AVR-S960H vám každý zvuk bude znieť ako v nahrávacom štúdiu. Denon AVR-S960H ponúka najnovšie zvukové aj obrazové technológie, jednoduchú konfiguráciu a intuitívne ovládanie pre zaistenie najlepšej kvality domáceho kina. Technológia Dolby Atmos v kombinácii s DTS:X sprostredkuje špičkový 7.2-kanálový zvuk s účinnosťou 145 W na kanál a priestorovým efektom ktorý vás obklopí zo všetkých strán.

Kľúčové vlastnosti setu DENON AVR-S960H s reproduktormi Polk

  • Špičkový priestorový zvuk setu DENON AVR-S960H pre dokonalý zážitok z počúvania
  • Najnovšie technológie Dolby Atmos v kombinácii s DTS:X
  • Priestorový efekt 7.2-kanálového zvuku s účinnosťou 145 W na kanál
  • HDMI so zaručenou kompatibilitou s najnovšími HD a Ultra HD televízormi
  • Možnosť pripojenia gramofónu
  • Prehrávanie všetkých formátov zvukových súborov s vysokým rozlíšením
  • Streamovanie hudby z populárnych online hudobných služieb
  • Možnosť pripojenia dvoch subwooferov
  • Ovládanie na diaľku s hlasovým asistentom
  • Jednoduchá konfigurácia grafickým používateľským rozhraním
  • Sada štyroch vynikajúcich reproduktorov značky Polk v balení

Kompatibilita prijímača DENON AVR-S960H s najnovšími HD a Ultra HD televízormi

So 6 vstupmi HDMI a 2 výstupmi s plnou podporou HDCP 2.3 môžete pripojiť až šesť multimediálnych zariadení a odoslať signál na dva displeje. Pripojte receiver DENON AVR-S960H k svojmu televízoru a prenášajte nekomprimovaný a objektovo kódovaný zvuk so zaručenou kompatibilitou s najnovšími HD a Ultra HD televízormi, Blu-ray prehrávačmi a hernými konzolami. DENON AVR-S960H je vybavený vyhradeným 8K HDMI vstupom, ktorý podporuje nové formáty HDR, vrátane HDR10+ a Dynamic HDR, anové funkcie HDMI s názvom Quick Media Switching (QMS).

Prehrávajte hudbu s prijímačom DENON AVR-S960H z najrôznejších zdrojov

Vráťte sa do minulosti a prehrávajte vinylové platne – DENON AVR-S960H má konektor pre gramofón, ktorý môžete jednoducho pripojiť bez ďalšieho príslušenstva. Užite si prehrávanie vašich obľúbených súborov s vysokým rozlíšením, ako sú FLAC, ALAC, WAV alebo DSD 2,8/5,6 MHz. Vďaka integrovanej technológii HEOS Built-in môžete ľahko bezdrôtovo streamovať hudbu z populárnych online hudobných služieb, ako sú Spotify, Tidal, Deezer a mnohých ďalších. Streamovať môžete ajprostredníctvom WiFi a Bluetooth.

Jednoduchá konfigurácia a optimalizácia výkonu

Rýchle a jednoduché nastavenie každej fázy konfiguračného procesu zaisťuje oceňovaný Denon Setup Assistant s grafickým, používateľským rozhraním. AVR-S960H je tiež vybavený vysoko kvalitnou technológiou kalibrácie Audyssey, ktorá automaticky meria a optimalizuje výkon prijímača podľa odlišnej akustiky prostredia. Na prednom paneli je možné uložiť preferované nastavenia zvuku pre každý zdroj.

Reproduktory Polk Audio Signature

Nedržte svoje uši skrátka. Vďaka regálovým reproduktorom Polk Audio Signature S20e si užijete bohatý a čistý zvuk pri sledovaní filmov, TV relácií aj pri počúvaní hudby. O krištáľovo čisté výšky sa stará 1“ vysokotónový reproduktor, ktorý bez problémov pracuje s audio formátmi vo vysokom rozlíšení, a jeden 6,5“ stredobasový reproduktor produkuje čisté a jasné basy s dynamickým stredovým poľom, a to nech budete sedieť kdekoľvek v miestnosti. Centrálny reproduktor Polk Audio Signature S35Ce doplnísústavu o šesť 3“ stredobasových reproduktorov. S dvojicou regálových reproduktorov Polk Signature S15e si tiež vychutnáte bohatý a čistý zvuk pri sledovaní filmov, televízie či počúvaní hudby. O hlboké basy doplní celú sústavu vďaka špičkovému 12“ meniču Dynamic Balance aktívny subwoofer Polk Audio HTS 12. A ako už tradične u Polk nemôže chýbať patentovaná technológia Power Port, ktorá eliminuje turbulencie a šum a prirodzene rozprestiera tlak vzduchu smerom k vám.

Parametre a špecifikácia

Farba
Čierna Hotovo!
Počet kanálov
5.1 Hotovo!
Typ pripojenia
Digitálne optické, HDMI, LAN (RJ-45), RCA – Cinch, USB Hotovo!
USB
1 × Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Typ sústavy

Počet kanálov
5.1 Hotovo!

Pripojenie

Typ pripojenia
Digitálne optické, HDMI, LAN (RJ-45), RCA – Cinch, USB Hotovo!
USB
1 × Hotovo!

Určenie

Určenie
K TV Hotovo!

Typ sústavy

Typ sústavy
5.1 Hotovo!
Aktívne/pasívne
Aktívne (samostatné) Hotovo!
Mechanika
Bez mechaniky Hotovo!
Vlastnosti a funkcie
Displej, ARC, Hlasový asistent, Diaľkové ovládanie, Bezdrátový prenos hudby Hotovo!

Pripojenie

Technológia
WiFi, Bluetooth Hotovo!
Vstupy
RCA - Cinch, HDMI, Ethernet (RJ-45), Optický audio vstup Hotovo!
Výstupy
HDMI Hotovo!

Prenos zvuku v sústave

Reproduktory
Káblové Hotovo!
Subwoofer
Káblové Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, je prosím možné v AVR-S960H také nastavit online stremování hudby z "YouTube Music Premium" nebo pouze spotify, apod.

Dobrý den, prosím o informaci jaké kabely koupit k propojení repro do AV receiveru. Nejlépe link...díky moc.DK

Dobrý den, mám dotaz. Reciever co je v tomto setu již aktuálně neprodáváte a tak se chci zeptat, jestli ho v setech doprodáváte, nebo nahrazujete jiným recievrem. Děkuji

Dobry den, je mozne zakoupit sestavu bez receiveru, ktery je dlouhodobe nedostupny za zvyhodnenou cenu?

Dobrý deň. Kedy môžem reálne očakávať dostupnosť tohto setu? Ďakujem. Matušík

Dobrý deň, obsahuje táto sada naozaj kompletnú sadu repro + receiver ako je na obrázku, to je : AVR-S960H 1ks S55e 2ks ??? S35ce 1ks S15e 2ks HTS12 1ks Lebo v cenovom porovnaní máte uvedený len jeden kus S55e, ktorý stojí momentálne 329,90 €/ks. Aspoň tak chápem tú vypočítanú úsporu pri kúpe celej tejto sady oproti samostatným položkám (2139,49 vs 1709)... Pýtam sa preto, aby som nebol prekvapený, že bude v balení len jeden repro S55e. Ďakujem

Dobrý deň, obsahuje tento set aj kabeláž na zapojenie reprobedien ? Ak áno, v akej dĺžke ? A ak budem potrebovať dlhšie káble na zapojenie zadných bedien, aký typ / prierez odporúčate ? A posledná otázka je ohľadom dostupnosti - momentálne píšete, že 26.11. čakáte 5ks receiverov a subwooferov, je to reálne ? Ďakujem.

Dobrý deň. Mal by som záujem o danú zostavu Viem že reproduktory Polk v daných typoch sa vyrábajú aj v bielom prevedení. 1. Je možné dodať ich v bielom? 2. Je súčasťou kompletná sada teda dva predné, center, dva zadné, subwoofer, lebo to by bolo 5.1 a píše sa tam aj o zostave 7.2? Ďakujem.

Dobrý deň.Tento set som si u vás objednal a aj mi bol doručeny,no podľa vašej ponuky nie kompletný..chýbala v ňom položka hts12..po troch telefonátoch do vašej spoločnosti mi nevedel ani jeden zamestnanec vysvetliť,ako je možné,že ponuka sa nezhoduje s reálnou zásielkou..beriem to ako zavádzanie zákazníka..A mrzí ma že aj napriek upozorneniu na tento problém ďalej ponúkate niečo,čo zákazník jednoducho nedostane..

Dobry den, dana zostava bude prosim este len dostupna, alebo bola dostupna iba v minulosti a uz nebude? Dakujem

Diskusia a poradňa k DENON AVR-S960H Black + Polk Audio S55e + S35Ce + S15e + HTS 12
Príslušenstvo pre DENON AVR-S960H Black + Polk Audio S55e + S35Ce + S15e + HTS 12 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si DENON AVR-S960H Black + Polk Audio S55e + S35Ce + S15e + HTS 12. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte DENON AVR-S960H Black + Polk Audio S55e + S35Ce + S15e + HTS 12. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte DENON AVR-S960H Black + Polk Audio S55e + S35Ce + S15e + HTS 12. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: DENON AVR-S960H Black + Polk Audio S55e + S35Ce + S15e + HTS 12.
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií