Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

DENON AVR-X1400H čierny

Zobraziť katalóg
DENON AVR-X1400H čierny
4,7 14 hodnotení
AV receiver – 7 kanálov, 7× 145W, Dolby TrueHD, Dolby Atmos, DTS-HD, DTS Neural: X, Dolby Vision kompatibilný, Audyssey MultEQ XT, podpora 3D, 4K, CEC, FLAC HD, 6× HDMI vstup, 1× HDMI výstup s ARC, USB , 2× optický vstup, 2× výstup pre subwoofer, LAN, DLNA, internet rádio, Bluetooth, WiFi, AirPlay, HDCP 2.2, HEOS multiroom
Kód:  JD220i7l3 Produktové číslo:  AVRX1400HBK Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

DENON AVR-X1400H čierny

Prvotriedny zvuk ako v kine

DENON AVR-X1400H je výkonný reciever, vďaka ktorému si vytvoríte tú pravú atmosféru pre excelentný priestorový zvuk domáceho kina. Uchváti vás až 145 W výstupom s jasnou reprodukciou zvuku vo všetkých jeho siedmich kanáloch. Skvele doplní váš televízor či projektor o hutnú atmosféru pri sledovaní filmov i pri hraní hier. Prináša totiž podporu zobrazenia 4K Ultra HD, ktoré bez problémov prepúšťa cez vstup na výstup HDMI pre televízor. Konektivitu receivera podčiarkuje zabudovaný Bluetooth a bezdrôtová WiFi, takže ľahko pripojíte svoj tablet alebo inteligentný telefón.


DENON AVR-X1400H (čierny)
 

Kľúčové vlastnosti AV receivera DENON AVR-X1400H (čierny)

  • Bluetooth a WiFi pre bezdrôtový streaming
  • Podpora zobrazenia 4K Ultra HD aj 3D
  • Dolby True HD a DTS-HD
  • Pestrá konektivita (USB, HDMI, LAN..)
  • Denon Remote App na ovládanie priamo z inteligentného zariadenia (zadarmo na stiahnutie na Google Play alebo iTunes)
  • Pokročilé grafické menu

Kvalitný zvuk zo siedmich 145 W kanálov

Ak chcete svoje obľúbené činnosti pozdvihnúť na vyššiu úroveň, iste uvítate spracovanie zvuku kodekom Dolby True HD s vysokým rozlíšením. Špeciálna technológia Compressed Audio Restorer obnovuje kvalitu digitálne komprimovaných súborov. Tým vám umožní si vychutnať bohatý zvuk z prenosného audio prehrávača po pripojení do konektora na prednom paneli receivera.

DENON AVR-X1400H (čierny)
 

DENON AVR-X1400H (čierny)
 

Jednoduché ovládanie pomocou mobilnej aplikácie

S navigáciou vám pomôže grafické menu zobrazujúce sa na dobre čitateľnom prednom displeji s veľkými znakmi. Poteší aj možnosť ovládania cez inteligentné mobilné zariadenia, vďaka aplikácii Denon Remote App, ktorá je dostupná pre iOS aj Android. Štyri tlačidlá Quick Select urýchlia prístup k obľúbeným zdrojom, staniciam či osobnému nastaveniu.

 


DLNA, internetové rádio & AirPlay

Denon AVR-X1400H podporuje aj internetové rádio, teda nepotrebujete ďalšie antény na príjem rádiového signálu. Kompatibilný je aj s funkciou DLNA, ktorá slúži na jednoduché zdieľanie napríklad zo smartfónu do televízie. Zvuk môžete prehrávať tiež cez Bluetooth s funkciou AirPlay.

DENON AVR-X1400H (čierny)
 
 

Parametre a špecifikácia

Šírka
434 mm Hotovo!
Výška
151 mm Hotovo!
Hĺbka
339 mm Hotovo!
Hmotnosť
8,5 kg Hotovo!
Farba
Čierna Hotovo!

Rozmery

Šírka
434 mm Hotovo!
Výška
151 mm Hotovo!
Hĺbka
339 mm Hotovo!
Hmotnosť
8,5 kg Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Je mozne na receiver reproduktory napojit priamo cez audiokable bez nutnosti kupovat nejaky konektor? alebo je nutne dokupit nejaky typ konektoru ako napriklad banana connector?

dobrý den,nechce mi hrát s gramofonem Audio Technica AT-LP120,zkoušel jsem i předzesilovač

Dobrý deň, je receiver kompatibilný s reproduktormi Jamo S 805?

Dobry den, doporucite mi nekdo repro k tomuto prijimaci? popripade i jinou kombinaci. V prve rade na poslech hudby a casem bych chtel dokupovat repro na prostorovy zvuk a az prijde cas, dolby atmos apod.... dekuji

Dobrý deň, chcem sa opýtať. Mám domáce kino Samsung HT-6500 v ktorom mi odišla hlavná jednotka t.j. zosilňovač. Môžem použiť tento receiver k reproduktorom, ktoré mi ostali z domáceho kina? Ďakujem

Dobrý den, chtěl jsem se zeptat, zda by na tento receiver šlo připojit soundbar LG SK9Y ? Popřípadě jaký byste doporučil pro připojení TV, dvd/blu-ray přehrávače, PS4 s co nejlepším výstupem přes tento soundbar? Děkuji Jirka M.

Dobrý den, v čem je prosím hlavní rozdíl mezi tímto a modelem 1500H ? Je tato značka ( AV receiver vhodná pro kombinaci k mým sloupovým třípásmovým repro Canton LE190 pro poslech zejména ve stereorežimu ? Nebo spíše třeba Yamaha ? Děkuji.

zdravim vas, da sa pripojit napr. bezdrotovy mikrofon so stanicou napr cez 3.5 mm jack ktory je na prednom panely, a pouzivat ho napr ako karaoke? vdaka

Dobrý den, nenašel jsem v parametrech impedanci přístroje. Děkuji Jindřich Kubák

Dobrý den, dokázali by jste mi poradit jaké reproduktory použít k tomuto receiveru? Nějakou 5.1 sestavu plus ty dva doplňující? Max. 30 000 kč.

12
Diskusia a poradňa k DENON AVR-X1400H čierny
Príslušenstvo pre DENON AVR-X1400H čierny Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si DENON AVR-X1400H černý.
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií