Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

DENON AVR-X1700H DAB Black

Zobraziť katalóg
DENON AVR-X1700H DAB Black
4,8 8 hodnotení
AV receiver 7.2, výkon 145 W/kanál, minimálna impedancia 4 Ohm, 7× reproduktorový výstup, 2× výstup pre aktívny subwoofer, HDMI 6× vstup a 1× výstup, RCA/Cinch 2× vstup, 2× optický vstup, 1× gramofónový vstup, 1× anténny vstup, 1× vstup LAN, 1× vstup Jack 3,5 mm, 2× vstup kompozitné video, 1× vstup USB, 1× slúchadlový výstup, USB, WiFi, Bluetooth, AirPlay, AirPlay 2 a HDMI 2,1, podpora Dolby Atmos, DTS: X, Viackanálové stereo a DTS Virtual X, ARC (Spätný zvukový kanál), DAB tuner, FM Tuner, RDS, Spotify, TIDAL, eARC, TuneIn (internetové rádiá), Amazon Music HD, HDR10+ a Dolby Vision, multiroom, podpora 8K, podpora 3D videa, ovládanie pomocou inteligentného zariadenia, diaľkové ovládanie
Kód:  JD220i7l9 Produktové číslo:  AVRX1700HDABBKE2 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

DENON AVR-X1700H DAB Black

AV receiver od výrobcu DENON je primárnym prvkom pre špičkové audiozostavy. Obstará mimoriadne kvalitný, čistý zvuk a postará sa o perfektný zážitok z počúvania hudby alebo z domáceho kina. Receiver ponúka 7.2-kanálový zosilňovač, takže si môžete náležite užiť priestorový zvuk. Na každý z kanálov pustí DENON AVR-X1700H DAB Black výkon 145 W, dokáže zvládnuť aj veľké dynamické rozsahy a bude tou správnou voľbou aj na reprodukciu vo veľkých miestnostiach. AV receiver má prehľadný displej. Ľahké ovládanie je zaistené diaľkovým ovládačom a tiež prostredníctvom inteligentného telefónu. Žiaducou funkciou je podpora 3D zvuku pre perfektný dojem z prehrávaného obsahu.

Základné parametre AV receivera DENON AVR-X1700H DAB Black

  • Receiver pre 7.2 kanálov
  • Celých 145 W výkonu na kanál
  • DENON AVR-X1700H DAB Black podporuje 3D zvuk pre čo najlepší zážitok
  • V balení nájdete diaľkové ovládanie
  • Možno ho ovládať cez inteligentné zariadenie
  • FM a DAB tuner na prehrávanie rádia
  • Dokáže prehrávať internetové rádiá
  • Podporuje hudobnú platformu Spotify
  • Konektivita receivera DENON zahŕňa USB, WiFi, Bluetooth, AirPlay, AirPlay 2 a HDMI 2,1
  • Celkovo 7× výstup pre reproduktory
  • Žiadaný HDMI konektor
  • DENON AVR-X1700H DAB Black je upravený na zapojenie subwoofera
  • Ponúka 2× vstup pre analógové audio
  • Vie pracovať s optickým audio signálom
  • Môžete doň priviesť kompozitný video signál
  • Pomocou LAN pripojenia prehrá obsah z domácich serverov

Konektivita AV receivera DENON AVR-X1700H DAB Black

Do receivera privediete analógový aj digitálny audio signál. Čo sa týka obrazu, DENON AVR-X1700H DAB Black si poradí s prenosom kompozitného videa. Neobyčajnou vychytávkou je možnosť prehrávania cez LAN, teda napríklad obsah z domáceho NAS servera. Medzi výbavou nájdete aj praktický HDMI konektor na vstupe aj výstupe. Na pripojenie repro zostáv poskytuje AV receiver DENON výstup 7×. Môžete pripojiť aj subwoofer, ktorý je potrebný pre kvalitné počúvanie. Prehrávanie obsahu je možné aj bez rušenia okolím po pripojení slúchadiel. Ďalšiu konektivitu AV receivera tvorí USB, WiFi, Bluetooth, AirPlay, AirPlay 2 a HDMI 2,1.

AV receiver DENON a ďalšie funkcie

Medzi zvukové formáty, s ktorými si receiver poradí, patrí Dolby Atmos, DTS: X, Viackanálové stereo a DTS Virtual X. Vďaka FM tuneru môžete počúvať rádio, displej zároveň zobrazí informácie o staniciach. AV receiver DENON hravo prehráva aj internetové rádiá. Spätný zvukový kanál zaistí prehrávanie zvuku z televízora. Pokiaľ ho chcete umiestniť na určité miesto, musíte počítať s rozmermi 434 × 151 × 339 mm. Jeho hmotnosť je potom 8,5 kg.

Parametre a špecifikácia

Anténny vstup
1 × Hotovo!
Ethernet LAN
1 × Hotovo!
HDMI
6 × Hotovo!
Jack 3,5 mm
1 × Hotovo!
Kompozitné video
2 × Hotovo!

Vstupy

Anténny vstup
1 × Hotovo!
Ethernet LAN
1 × Hotovo!
HDMI
6 × Hotovo!
Jack 3,5 mm
1 × Hotovo!
Kompozitné video
2 × Hotovo!
Optické digitálne audio
2 × Hotovo!
Phono (gramofón)
1 × Hotovo!
RCA/Cinch
2 × Hotovo!
USB
1 × Hotovo!

Výstupy

Aktívny subwoofer (RCA/Cinch)
2 × Hotovo!
HDMI
1 × Hotovo!
Reproduktorový výstup
7 × Hotovo!
Slúchadlový výstup
1 × Hotovo!
Zóna 2 (reproduktorový výstup)
2 × Hotovo!

Funkcie

Diaľkové ovládanie
Áno Hotovo!
displej
Áno Hotovo!

Rozmery

Šírka
434 mm Hotovo!
Výška
151 mm Hotovo!
Hĺbka
339 mm Hotovo!
Hmotnosť
8,5 kg Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Charakteristika

Počet kanálov
7.2 Hotovo!
Výkon na kanál
145 W Hotovo!
Impedancia
4 Ohm, 6 Ohm, 8 Ohm, 16 Ohm Hotovo!
Formáty priestorového zvuku
Dolby Atmos, DTS: X, Viackanálové stereo, DTS Virtual X Hotovo!
Prehrávané formáty cez sieť
MP3, AAC Hotovo!
Prehrávané formáty z USB
MP3, AAC Hotovo!

Konektivita

Konektivita
AirPlay Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, k receiveru bych připojil kabelem přední 2 sloupové reproduktory a subwoofer. Je nějaká cesta, jak pro domácí kino zadní reproduktory připojit bezdrátově? Například reproduktor Denon Home 150, které by mohly fungovat jako zadní reproduktory z 5.1?

Dobrý den. Má opravdu tento model výkon 145W na kanál. Nemá tento výkon pouze model Denon AVR-X1700H. Na stránkách Denon tak uvedeno. Jaký je rozdíl kromě DAB rádia u tohoto modelu a Denon AVR-X1700H ? Děkuji předem za info. M.

PremiumCord reproduktorový 2x0.75mm, 50m? bude tento kabel dostatečný

Mam tento receiver zapojeny v systeme 5.1. Vsetko perfektne funguje so zostavou reproduktorov Canton. Planujem dokupit dalsie dva repraky pre Dolby ATMOS (Canton AR400). Z popisu pripojnych konektorov mie nie je jasne, na ktore ich pripojit. Ktore konetory su urcene pre Dolby ATMOS repraky?

Dobry den, ma tento receiver FM tuner, potazmo cokoliv za co je nutne platit koncesionarske poplatky? Pripadne muzete mi, prosim, doporucit nejake receivery ve vasi nabidce, ktere toto splnuji? Nasel jsem jen DENON AVC-S660H, ktery vsak bohuzel nema Dolby Atmos. Predem dekuji.

Dobrý den..uvedený reciever má vstup pro phono gramofon...nebude problém s připojením gramofonu audiotechnika, který má předzesilovač přes tento vstup??? Děkuji za odpověď 😄

Dobrý den, předpokládám, že receiver lze provozovat v režimu stereo (než si dovybavím další reprosoustavy)

Do kedy tu budú tieto šialené ceny? Ceny AV receiverov stúpli až keď prišla pandémia. Pre pandémiou stáli podobné receivery 350€ až 450€ Covid už skončil, nedostatok čipov už tiež nie je taký problém akým bol. Zlacneli aj predražené grafické karty, televízory nejak extra nezdraželi ani počas pandémie, no ceny AV receiverov namiesto klesania ešte stúpajú. Len hlupák si to kúpi za takú šialenú cenu. Jeho reálna cena je tak 450€ aj z peknou maržou. Nikde som nedostal odpoveď že kedy sa to vráti do normálu. Môžete vy kontaktovať výrobcu o poskytnutie informácie prečo ceny stále neklesli ale naopak stúpajú? Ono na Ukrajine ani v Rusku žiadne čipy nerobia. AV receivery stoja nad priepasťou. Ľudia to už nekupujú, radšej si kúpia virtuálne chrastítka alias soundbary. A takéto ceny ich zabijú ešte skôr. Dovolia si ich kúpiť iba zazobanci. O konkurenčnej YAMAHE ani nevravím ta je na tom ešte horšie.

Dobrý den, bude systém fungovat v konfiguraci 5.0 s tím, že zadní reproduktory budou DENON HEOS 350? Přední a centr budou standardně na kabelu.

Dobrý den, je možné na receiveru nastavit čas zapnutí, aby se mi třeba zaplo rádio nebo hudba z USB v určitou hodinu? A druhý dotaz, zónu 2 lze přímo propojit s reproduktory? (Chtel bych využívat pouze 5.1)

123
Diskusia a poradňa k DENON AVR-X1700H DAB Black
Príslušenstvo pre DENON AVR-X1700H DAB Black Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si DENON AVR-X1700H DAB Black. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte DENON AVR-X1700H DAB Schwarz. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte DENON AVR-X1700H DAB Schwarz. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: DENON AVR-X1700H DAB Black.
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií