AD homeoffice Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Denon AVR-X1700H DAB + Polk Monitor XT60 (pár) + Polk Monitor XT15 + Polk Monitor XT30

Zobraziť katalóg
Denon AVR-X1700H DAB + Polk Monitor XT60 (pár) + Polk Monitor XT15 + Polk Monitor XT30
Set – AV receiver 7.2, výkon 145 W / kanál, Wi-Fi, Bluetooth, AirPlay, AirPlay 2 a HDMI 2,1, podpora Dolby Atmos, Gaming notebook s DTS: X, Viackanálové stereo a DTS Virtual X, ARC (Spätný zvukový kanál), DAB tuner, FM tuner, RDS, Spotify, TIDAL, eARC, TuneIn (internetové rádiá), Amazon Music HD, HDR10+ a Dolby Vision, multiroom, podpora 8K, podpora 3D videa, ovládanie pomocou chytrého zariadenia, diaľkové ovládanie + 2 pasívne reproduktory 2.0, frekvenčný rozsah od 38 Hz do 40 000 Hz + 2 pasívne reproduktory 2.0, frekvenčný rozsah od 48 do 40 000 Hz + pasívny reproduktor 2.0, frekvenčný rozsah od 77 Hz do 40 000 Hz
Kód:  JD220i7l9BN1 Produktové číslo:  Bundle Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Denon AVR-X1700H DAB + Polk Monitor XT60 (pár) + Polk Monitor XT15 + Polk Monitor XT30 Predaj skončil

Denon AVR-X1700H DAB + Polk Monitor XT60 (pár) + Polk Monitor XT15 + Polk Monitor XT30


Užite si dokonalý 3D audio zážitok z domáceho kina alebo hrania

Hľadáte špičkové domáce kino, ktoré vás doslova ohromí svojim dokonalým výkonom a špičkovou výbavou? Perfektnou voľbou určite bude kombinácia AV recieveruDenón AVR-X1700H DAB, dvoch stĺpových pasívnych reproduktorovPolk Monitor XT60, dvoch dynamických reproduktorovPolk Monitor XT15a centrálneho reproduktoraPolk Monitor XT30.7,2-kanálový AV reciever Denon AVR-X1700H DAB podporuje Dolby Atmos, Dolby Atmos Height Virtualization Technology, DTS:Xa DTS Virtual:Xa navyše sekciu HDMI s HDCP 2.3a pokročilé spracovanie videa s upscalingom až 8K pre zdroje HDMI, čo znamená, že z tohto systému vždy dostanete maximum. Okrem toho je vybavený DAB tunerom.

AV reciever pripravený na budúcnosť

AV reciever Denon AVR-X1700H DAB je na všetkých kanáloch vybavený diskrétnymi zosilňovačmi, vďaka čomu poskytuje vysoký výkon 145 W na kanál. Nízkoimpedančné meniče zaisťujú prevádzkovú stabilitu na vyvážený a znelý zvuk. Podpora najnovších špecifikácií HDMI, priepustnosti 8K / 60 Hz alebo 4K / 120 Hz umožňuje dokonalý zážitok z domáceho kina. A čo sa týka hrania, tak tu sa môžete tešiť na priechod 4K / 120 Hz a tiež s premenlivou obnovovacou frekvenciou (VRR), rýchly prenos snímok (QFT) a automatický režim nízkej latencie (ALLM), ktorý znižuje alebo eliminuje oneskorenie a trhanie snímok na plynulejší herný zážitok bez oneskorenia.

Kľúčové vlastnosti AV recieveru Denon AVR-X1700H DAB

  • 7.2-kanálový AV prijímač s výkonom 145 W na kanál
  • DAB tuner
  • Podpora technológií Dolby Atmos, Dolby Atmos Height Virtualization Technology, DTS:Xa DTS Virtual:X
  • Plná podpora 8K / 60 Hz a 4K / 120 Hz
  • Podpora najnovších formátov HDR vrátane HDR10, HDR10+, HLG, Dolby Vision a taktiež dynamického HDR
  • Herné funkcie: 4K / 120 Hz pass-through, variabilná obnovovacia frekvencia (VRR), automatický režim s nízkou latenciou (ALLM) a rýchly prenos snímok (QFT)
  • Jednoduché a intuitívne nastavenie pomocou asistenta Denon
  • Hlasové ovládanie Amazon Alexa a Apple Siri
  • Vstavaná HEOS technológia bezdrôtového streamovania hudby vo viacerých miestnostiach
  • Rozšírený spätný audio kanál (eARC) s podporou najnovších formátov 3D zvuku
  • Herný režim: Podpora režimu automatického zníženia latencie (ALLM) na hranie bez oneskorenia (vyžaduje podporovaný displej 4K a hernú konzolu)
  • Kompatibilné so Spotify, Amazon Music HD, TuneIn, Deezer a ďalšími
  • Kalibračný softvér Audyssey MultEQ XT – poskytuje dokonalú ekvalizáciu na vaše jedinečné posluchové prostredie

Stĺpové reproduktory Polk Monitor XT60

Súčasťou sú dynamické 2,5-pásmové stĺpové reproduktory Polk Monitor XT60 sa pýšia certifikáciou pre Hi-Res Audio a Dolby Atmos a sú kompatibilné s DTS:X. Vnútri reproduktora je umiestnený jeden 1-palcový terylénový kopulovitý výškový menič, ktorý dokáže prehrávať frekvencie mimo rozsahu ľudského sluchu, ato až do 40 kHz. Mohutný 6,5-palcový vysoko účinný dynamicky vyvážený woofer vylepšený dvoma 6,5-palcovými pasívnymi rezonátormi je zárukou dokonale čistého, otvoreného stredného pásma a basov s nízkym skreslením.

Pasívne 2-pásmové reproduktory Polk Monitor XT15

V balení nechýbajú ani pasívne 2-pásmové reproduktory Polk Monitor XT15, ktoré môžete postaviť na policu, nábytok, stolík, postaviť na stojan alebo primontovať na stenu. Tietovysoko výkonné a štýlové reproduktory sú zložené z jedného 1-palcového terylénového výškového meniča a jedného 5,25-palcového bi-laminátového papierového stredo-basového meniča. Okrem toho majú Polk Monitor XT15 poniklované terminály zaisťujúce bezstratové spojenie, zatiaľ čo vystužená skriňa z MDF lepšie izoluje zvuk woofera a tweetera bez nežiaducich rezonancií.

Centrálny reproduktor Polk Monitor XT30

Posledným, ale nemenej dôležitým reproduktorom v súprave je centrálny reproduktor Polk Monitor XT30 – s ním bude zážitok zo sledovania filmov, seriálov, televízie, hrania hier i počúvania muziky skutočným potešením. Tento reproduktor disponuje certifikáciou pre Hi-Res Audio, kompatibilný s Dolby Atmos a DTS:X. Polk Monitor XT30 tak bude maximalizovať váš pôžitok vďaka krištáľovo čistým a sústredeným dialógom, nenásilným basom a dynamickému zvuku s vysokým rozlíšením.

Parametre a špecifikácia

HDMI
6 × Hotovo!
USB
1 × Hotovo!
Aktívny subwoofer (RCA/Cinch)
2 × Hotovo!
HDMI
1 × Hotovo!
Vlastnosti a funkcie
DAB tuner, Spotify, eARC, Amazon Music HD, HDR10+, Dolby Vision Hotovo!

Vstupy

HDMI
6 × Hotovo!
USB
1 × Hotovo!

Výstupy

Aktívny subwoofer (RCA/Cinch)
2 × Hotovo!
HDMI
1 × Hotovo!

Funkcie

Vlastnosti a funkcie
DAB tuner, Spotify, eARC, Amazon Music HD, HDR10+, Dolby Vision Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Charakteristika

Počet kanálov
7.2 Hotovo!
Výkon na kanál
80 W Hotovo!
Impedancia
8 Ohm Hotovo!
Formáty priestorového zvuku
Dolby Atmos, DTS: X, DTS Virtual X Hotovo!
Prehrávané formáty z USB
MP3, FLAC, WAV, ALAC (Apple Lossless), DSD Hotovo!

Konektivita

Konektivita
USB, WiFi, Bluetooth, AirPlay 2 Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Denon AVR-X1700H DAB + Polk Monitor XT60 (pár) + Polk Monitor XT15 + Polk Monitor XT30 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Denon AVR-X1700H DAB + Polk Monitor XT60 (pár) + Polk Monitor XT15 + Polk Monitor XT30. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Denon AVR-X1700H DAB + Polk Monitor XT60 (Paar) + Polk Monitor XT15 + Polk Monitor XT30. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Denon AVR-X1700H DAB + Polk Monitor XT60 (Paar) + Polk Monitor XT15 + Polk Monitor XT30. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Denon AVR-X1700H DAB + Polk Monitor XT60 (1 pár) + Polk Monitor XT15 + Polk Monitor XT30.
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií