AlzaBoxy Q1 Vyhraj lístky na EURO 2024

Denon AVR-X1800H DAB čierny + Denon Home 150 White

Zobraziť katalóg
Denon AVR-X1800H DAB čierny + Denon Home 150 White
Set - AV receiver - 7.2, výkon 145 W/kanál, minimálna impedancia 4 Ohm, 7× reproduktorový výstup, 2× výstup pre aktívny subwoofer, HDMI 6× vstup a 1× výstup, RCA/Cinch 2× vstup, 2× optický vstup, 1× gramofónový vstup, 1× anténny vstup, 1× vstup LAN, 1× mikrofónny vstup, 1× vstup USB, 1× slúchadlový výstup, USB, WiFi, Bluetooth, AirPlay 2 a HDMI 2,1, podpora Dolby Atmos, DTS: X a DTS Virtual X, DAB tuner, FM Tuner, Spotify, TIDAL, eARC, HDR10+ a Dolby Vision, multiroom, pripojenie Bluetooth slúchadiel, diaľkové ovládanie Bluetooth reproduktor - frekvenčný rozsah 54Hz až 20kHz, 2 Class D zosilňovače, 2 meniče, Mono, Bluetooth, Wi-Fi (2,4GHz/5GHz), LAN, AUX 3.5mm, USB (Hi-res formáty), multiroom HEOS (Tidal, Spotify, Deezer, TuneIn), Apple AirPlay 2, 3 tlačidlá rýchlej voľby, dotykový displej, hmotnosť 1.7kg, biele vyhotovenie
Kód:  JD220i7u5BN2 Produktové číslo:  bundle Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Denon AVR-X1800H DAB čierny + Denon Home 150 White Predaj skončil

Denon AVR-X1800H DAB čierny + Denon Home 150 White

AV receiver výrobcu DENON je primárnym prvkom pre špičkové audiozostavy. Obstará mimoriadne kvalitný, čistý zvuk a postará sa o skvelý zvuk pri počúvaní hudby. Receiver ponúka 7.2-kanálový zosilňovač, takže sa môžete zvukom plne obklopiť. Pre každý kanál ponúkne Denon AVR-X1800H DAB čierny výkon 145 W, vďaka tomu sprostredkuje veľké dynamické rozsahy a bude sa hodiť aj vo veľkých miestnostiach. AV receiver má osadený prehľadný displej. Jednoduché ovládanie je zaistené diaľkovým ovládačom.

Zaujímavé parametre AV receivera Denon AVR-X1800H DAB čierny

  • Receiver pre 7.2 kanálov
  • Plných 145 W výkonu na kanál
  • V balení nájdete diaľkové ovládanie
  • FM a DAB tuner na prehrávanie rádia
  • Podporuje službu Spotify
  • Konektivita receivera DENON zahŕňa USB, WiFi, Bluetooth, AirPlay 2 a HDMI 2,1
  • Celkovo 7× výstup pre reproduktory
  • Praktický HDMI konektor
  • Denon AVR-X1800H DAB čierny je nachystaný na pripojenie subwoofera
  • Ponúka 2× vstup pre analógové audio
  • Vie spracovať aj optický audio signál
  • Pomocou LAN pripojenia prehrá obsah z domácich serverov

Konektivita AV receivera Denon AVR-X1800H DAB čierny

Do receivera pripojíte analógový aj digitálny audio signál. Na využitie sa okrem iného ponúka zdierka na pripojenie mikrofónu. Pomerne neobvyklou funkciou je možnosť prehrávať cez LAN, napríklad z domáceho NAS úložiska. Vo výbave oceníte aj praktický HDMI konektor na vstupe aj výstupe. Na pripojenie repro zostáv poskytuje AV receiver DENON výstup 7×. Možno pripojiť aj subwoofer, ktorý je potrebný pre kvalitné počúvanie. Obsah si môžete vychutnať takisto aj bez rušenia okolím po pripojení kvalitných slúchadiel. Ďalšiu konektivitu AV receivera tvorí USB, WiFi, Bluetooth, AirPlay 2 a HDMI 2,1.

AV receiver DENON a ďalšie funkcie

Medzi zvukové formáty, ktoré receiver prehrá, patrí Dolby Atmos, DTS: X a DTS Virtual X. S pomocou FM tunera môžete počúvať rádio. Ak viete, kam ho umiestnite, je nutné brať do úvahy rozmery 434 × 151 × 339 mm. Jeho hmotnosť je potom 8,6 kg.


Zvuk Bluetooth reproduktora Denon Home 150, ktorý vás ohromí

Kompaktný Bluetooth reproduktor Denon Home 150 s podporou funkcie HEOS sa postará o to, aby ste si mohli v akejkoľvek miestností svojej domácnosti dopriať bezdrôtový zvuk najvyššej kvality. Aj napriek malým rozmerom si bez problémov poradí s akýmkoľvek typom hudby a zahrnie vás zvukom bohatým na všetky detaily. V prípade, že by ste chceli skutočný stereo zvuk, nie je nič jednoduchšie, ako reproduktor Bluetooth Denon Home 150 pomocou mobilnej aplikácie spárovať s ďalším. Tento reproduktor navyše môžete ľubovoľne kombinovať s akýmkoľvek ďalším produktom, ktorý disponuje funkciou HEOS a vytvoriť tak spoločnú hudobnú zónu.


Špička vo svojej triede

S Denon Home 150 a prednastavenými rýchlymi voľbami môžete ľahko streamovať hudbu. Pokročilé zvukové technológie robia bezdrôtový reproduktor Denon Home 150 jedným z najlepších vo svojej triede. Vyšperkované zvukové komponenty, profesionálne vyladené spracovanie digitálneho signálu a špičkové širokopásmové meniče sú zárukou schopnosti reprodukovať najčistejšie vysoké a najhlbšie nízke tóny, aj preto je Denon Home 150 výnimočný.


Kľúčové vlastnosti reproduktora DENON Home 150 White

  • Integrovaná funkcia HEOS – dostane zvuk do každej miestnosti
  • Bluetooth, WiFi a AirPlay2
  • Podpora zvuku s vysokým rozlíšením
  • 1× 89 mm woofer, 1× 25 mm tweeter
  • 2× vstavaný zosilňovač triedy D
  • Tri tlačidlá na rýchly výber
  • Možnosť pripojenia k subwooferu podporujúcemu technológiu HEOS
  • Možno spárovať s ďalším reproduktorom pre stereo zvuk
  • Konektory USB, RJ45 a AUX In

Ovládajte Denon Home 150 hlasom

Celý rad produktov Denon Home, teda aj tento reproduktor, je kompatibilný s hlasovými asistentmi – Google Assistant, Amazon Alexa a Apple Siri. Jednoducho tak môžete hlasovým povelom požiadať o prehratie skladby, zvýšenie hlasitosti, prepnutie na ďalšiu skladbu a mnoho ďalšieho. Na možnosť ovládania prostredníctvom Amazon Alexa stačí stiahnuť balíček HEOS Home Entertainment skill priamo z aplikácie Amazon Alexa.


Reproduktor na Bluetooth Denon Home 150 s jednoduchým ovládaním

Bluetooth reproduktor Denon Home 150 vyniká ľahkou obsluhou prostredníctvom dotykového panela so senzorom. Jednoduché nastavenie urobíte pomocou mobilnej aplikácie HEOS (pre iOS a Android). V priebehu pár minút tak pridáte Denon Home 150 do svojej siete a už nič nebude brániť ovládaniu reproduktora pomocou telefónu. Okrem toho disponuje tromi tlačidlami na rýchlu voľbu, vďaka ktorým si môžete zapnúť obľúbené internetové rádiá, aby ste ich nemuseli zakaždým zdĺhavo vyhľadávať.

Aplikácia vám pomôže s umiestnením reproduktora

Aby Bluetooth reproduktor DENON Home 150 zo seba vydal to najlepšie, môžete si určiť jeho optimálnu polohu s pomocou šikovnej aplikácie. Vďaka funkcii Placement EQ sa takisto prispôsobia aj ekvalizéry, takže vám bude dodaný vždy ten najlepší hudobný zážitok.

Intuitívne ovládanie reproduktora na Bluetooth Denon jednoduchým poklepaním

Reproduktor na Bluetooth DENON Home 150 možno ovládať poklepaním. Na spustenie alebo zastavenie prehrávania stačí ťuknúť raz. Dve kliknutia zaistí prepnutie na ďalšiu skladbu, zatiaľ čo tri poklepania vás zase vrátia o jednu skladbu naspäť.



Integrovaná funkcia HEOS v Bluetooth reproduktore Denon Home 150

Funkcia HEOS je prvok, ktorý reproduktory Denon posúva o míle vpred v porovnaní s konkurenčnými výrobkami. Postará sa nielen o dokonalý zvuk v rámci jednej miestnosti, ale aj celého domu – záleží len na vás, či pridáte ďalšie doplnkové reproduktory, zvukové projektory, sieťové prehrávače alebo AV prijímače. Užite si takmer neobmedzené možnosti s funkciou HEOS.


Užívajte si hudbu naplno so svojimi obľúbenými aplikáciami

Iste oceníte aj integráciu všetkých najobľúbenejších hudobných služieb, ako napr. Amazon Music HD, Tidal, TuneIn, Deezer a množstvo ďalších. Nechýba ani podpora hudobných súborov vo vysokom rozlíšení až do 192 kHz/24-bit FLAC, WAV, ALAC a DSD 2,8/5,6 MHz.


Parametre a špecifikácia

Anténny vstup
1 × Hotovo!
Ethernet LAN
1 × Hotovo!
HDMI
6 × Hotovo!
Mikrofónny
1 × Hotovo!
Optické digitálne audio
2 × Hotovo!

Vstupy

Anténny vstup
1 × Hotovo!
Ethernet LAN
1 × Hotovo!
HDMI
6 × Hotovo!
Mikrofónny
1 × Hotovo!
Optické digitálne audio
2 × Hotovo!
Phono (gramofón)
1 × Hotovo!
RCA/Cinch
2 × Hotovo!
USB
1 × Hotovo!

Výstupy

Aktívny subwoofer (RCA/Cinch)
2 × Hotovo!
HDMI
1 × Hotovo!
Reproduktorový výstup
7 × Hotovo!
Slúchadlový výstup
1 × Hotovo!
Zóna 2 (reproduktorový výstup)
1 × Hotovo!

Funkcie

Vlastnosti a funkcie
DAB tuner, FM Tuner, Spotify, TIDAL, eARC, HDR10+, Dolby Vision Hotovo!
Diaľkové ovládanie
Áno Hotovo!
displej
Áno Hotovo!

Rozmery

Šírka
434 mm Hotovo!
Výška
151 mm Hotovo!
Hĺbka
339 mm Hotovo!
Hmotnosť
8,6 kg Hotovo!

Farba

Farba
Biela, Čierna Hotovo!

Charakteristika

Počet kanálov
7.2 Hotovo!
Výkon na kanál
145 W Hotovo!
Impedancia
4 Ohm, 6 Ohm, 8 Ohm, 16 Ohm Hotovo!
Formáty priestorového zvuku
Dolby Atmos, DTS: X, DTS Virtual X Hotovo!
Prehrávané formáty cez sieť
MP3, WMA, AAC Hotovo!
Prehrávané formáty z USB
FLAC, WAV, ALAC (Apple Lossless), DSD Hotovo!

Konektivita

Konektivita
USB, WiFi, Bluetooth, AirPlay 2, HDMI 2.1 Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Denon AVR-X1800H DAB čierny + Denon Home 150 White Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Denon AVR-X1800H DAB černý + Denon Home 150 White. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Denon AVR-X1800H DAB schwarz + DENON Home 150 Weiß. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Denon AVR-X1800H DAB schwarz + DENON Home 150 Weiß. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Denon AVR-X1800H DAB - fekete + DENON Home 150 White.
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií