Dvojročná záruka teraz aj pre firmy AlzaBoxy Q1

DENON AVR-X2400H čierny

Zobraziť katalóg
DENON AVR-X2400H čierny
5 1 hodnotení
AV receiver - 7 kanálov, 7x 150W, Dolby TrueHD, Dolby Atmos, DTS-HD, DTS Neural: X, Dolby Vision kompatibilný, Audyssey MultEQ XT, Pure Direct, nastavenie obrazu, redukcia šumu, podpora 3D, 4K, CEC, FLAC HD, 8x HDMI vstup, 2x HDMI výstup (1 ARC), USB, 2x optický vstup, 2x výstup pre subwoofer, LAN, DLNA, internet rádio, Bluetooth, Wi-Fi, AirPlay, HDCP 2.2, HEOS multiroom
Kód:  JD220i7m6 Produktové číslo:  AVRX2400HBK Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

DENON AVR-X2400H čierny

DENON AVR-X2400H čierny je kvalitný a výkonný reciever, vďaka ktorému si vytvoríte tú pravú atmosféru a výborný základ pre excelentný priestorový zvuk domáceho kina v tej najvyššej kvalite. Uchváti vás až 150 W výstupom s jasnou reprodukciou zvuku vo všetkých jeho siedmich kanáloch. Skvelo doplní váš televízor či projektor o bohatú atmosféru pri sledovaní filmov v extra vysokom rozlíšení aj pri hraní na najnovších herných konzolách. Prináša totiž podporu nastupujúceho štandardu zobrazenia 4K Ultra HD, ktorý bez problémov prepúšťa cez vstup na výstup HDMI pre televízor. Konektivitu receivera podčiarkuje zabudovaný Bluetooth a bezdrôtové WiFi, takže ľahko pripojíte váš tablet či inteligentný telefón. AV receiver DENON AVR-X2400H čierny disponuje hneď dvoma HDMI výstupmi, dvoma výstupmi pre subwoofer. A tiež ôsmimi HDMI vstupmi a dvoma optickými vstupmi.

Kľúčové vlastnostiAV receivera DENON AVR-X2400H čierny

  • Bluetooth a WiFi pre bezdrôtový streaming
  • Podpora zobrazenia 4K Ultra HD aj 3D
  • Dolby True HD a DTS-HD
  • Denon Remote App pre ovládanie recievera priamo z inteligentného zariadenia
  • Pokročilé grafické menu

Kvalitný zvuk zo siedmich 150 W kanálov

Ak chcete svoje obľúbené činnosti pozdvihnúť na ďalšiu úroveň, iste uvítate spracovanie Dolby True HD s vysokým rozlíšením aj špičkový, nekomprimovaný DTS-HD. Špeciálna technológia Compressed Audio Restorer obnovuje kvalitu digitálne komprimovaných súborov a umožní vám vychutnať si dokonale bohatý zvuk z prenosného audio prehrávača pri pripojení do stereo mini konektora na prednom paneli receivera.

Jednoduché ovládanie pomocou aplikácie

S navigáciou vám pomôže grafické menu zobrazujúce sa na dobre čitateľnom prednom displeji s veľkými znakmi. Poteší aj možnosť ovládania cez inteligentné mobilné zariadenia, vďaka aplikácii Denon Remote App, ktorá je dostupná pre iOS aj Android. Štyri tlačidlá Quick Select urýchlia prístup k obľúbeným zdrojom, staniciam či osobnému nastaveniu.

Tento receiver podporuje aj internetové rádio, teda nepotrebujete ďalšie antény pre príjem rádiového signálu. Podporuje tiež funkciu DLNA, ktorá slúži pre jednoduché zdieľanie napríklad zo smartfónu do televízora. Zvuk môžete púšťať aj cez Bluetooth s funkciou AirPlay.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

dobrý deň. môžete mi zaslať manuál cz. ďakujem

Dobry den, muzu z android telefonu (Samsung S6) bezdratove prehravat Spotify?

Prosím k čemu slouží HDMI výstup 4K/HDCP2.2

Dobrý den. Mohu k tomuto zesilovači připojit gramofon bez předzesilovače. Mag.dyn. přenoska. V případě, že ano, do kterého vstupu?

Diskusia a poradňa k DENON AVR-X2400H čierny
Príslušenstvo pre DENON AVR-X2400H čierny Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si DENON AVR-X2400H černý. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte DENON AVR-X2400H schwarz. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte DENON AVR-X2400H schwarz.
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií