AP+ nový vizuál AD elektro

DENON AVR-X540BT čierny

Zobraziť katalóg
DENON AVR-X540BT čierny
4,9 7 hodnotení
AV receiver – 5 kanálov, 5× 130W, Dolby TrueHD, DTS-HD, podpora 3D, CEC, 5× HDMI vstup, 1× HDMI výstup s ARC, 1× pre-out výstup pre subwoofer, streaming cez Bluetooth, HDCP 2.2. 4K ultra HD, USB, 2× optický vstup
Kód:  JD220i84 Produktové číslo:  AVRX540B Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

DENON AVR-X540BT čierny

DENON AVR-X540BT v čiernej farbe je kvalitný a výkonný AV receiver, vďaka ktorému si vytvoríte tú pravú atmosféru a výborný základ pre excelentný priestorový zvuk domáceho kina v tej najvyššej kvalite. Uchváti vás až 130 W výstupom s jasnou reprodukciou zvuku vo všetkých jeho piatich kanáloch. Skvele doplní vašu televíziu alebo projektor o hutnú atmosféru pri sledovaní filmov v extra vysokom rozlíšení aj pri hraní na najnovších herných konzolách. Prináša totiž podporu nastupujúceho štandardu zobrazenia 4K Ultra HD, ktorý bez problémov prepúšťa cez vstup na výstup HDMI pre televíziu. Konektivitu receivera podčiarkuje zabudované Bluetooth, takže ľahko pripojíte váš tablet alebo smartfón.

Kľúčové vlastnosti AV receivera DENON AVR-X540BT 

  • Bluetooth pre bezdrôtové streamovanie
  • Podpora zobrazenia 4K Ultra HD
  • Dolby True HD a DTS-HD
  • Denon Remote App pre ovládanie receivera priamo z inteligentného telefónu alebo tabletu
  • Farba: čierna

Kvalitný zvuk s technológiou Dolby TrueHD

Ak chcete svoje obľúbené činnosti pozdvihnúť na vyššiu úroveň, určite uvítate spracovanie Dolby TrueHD s vysokým rozlíšením aj špičkového, nekomprimovaného DTS-HD. Kvalitný výstup je podporený eliminovaním fázového oneskorenia. Odstraňuje všetky druhy komplikácií, vzniknutými fázovým oneskorením, ktoré bývajú obzvlášť problematické v nízkych frekvenciách. Špeciálna technológia Compressed Audio Restorer obnovuje kvalitu digitálne komprimovaných súborov a umožní vám vychutnať si dokonale bohatý zvuk z prenosného audio prehrávača pri pripojení do stereo mini konektora na prednom paneli receivera.

 

Parametre a špecifikácia

Šírka
434 mm Hotovo!
Výška
151 mm Hotovo!
Hĺbka
319 mm Hotovo!
Hmotnosť
7,5 kg Hotovo!
Farba
Čierna Hotovo!

Rozmery

Šírka
434 mm Hotovo!
Výška
151 mm Hotovo!
Hĺbka
319 mm Hotovo!
Hmotnosť
7,5 kg Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, jak se tento receiver chová k analogovému audio vstupu a k HDMI vstupu s 2.0 zvukem? Jinými slovy - pokud mam pouze 2.0 zdroj signálu (mp3, youtube, TV, ...), dokáže použít i subwoofer, tj. 2.1 nebo mi bude hrát pouze L + R přední (2.0) BEZ subwooferu? Děkuji.

Lze k tomuto zařízení připojit repro Magnat Monitor Supreme 202?

Dobrý večer mám reproduktory yamaha 5.0 přední mám( Ns-f150) a zadní( Ns60 )chtěl bych k nim přidat received buď yamaha htr 4069 nebo Denon

dobry den.muzu k tomuto,ci jakemukoliv jinemu vicekanalovemu receiveru pripojit pouze klasicke dvourepro bez ztraty kvality zvuku?dekuji.

Dobrý deň potreboval by som všeobecne poradiť ohľadom receiverou..kúpil som LG 4k televízor a nemám tam výstup na slúchadka poradili mi to riešiť cez optiku a receiver ale vôbec v tom nemám prehlad a neviem aký mám vybrať

dobrý den,mužů připojit aktivní subwoofer k tomu typů avr? děkuji

Diskusia a poradňa k DENON AVR-X540BT čierny
Príslušenstvo pre DENON AVR-X540BT čierny Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si DENON AVR-X540BT černý. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte DENON AVR-X540BT schwarz. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte DENON AVR-X540BT schwarz.
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií