PET Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

DENON AVR-X6300 čierny

Zobraziť katalóg
DENON AVR-X6300 čierny
5 2 hodnotení
AV receiver – 11 kanálov, 11×205W, konštrukcia monoblokového zosilňovača, Auro 3D (upgrade), Dolby TrueHD, Dolby Atmos, DTS-HD, DTS Neural:X, D.D.S.C HD Signal, Audyssey MultEQ XT32, Audyssey LFC, Pure Direct, AL24 Processing Plus, Denon Link HD, nastavenie obrazu, redukcia šumu, video konverzia analóg/HDMI, podpora 4K, CEC, FLAC HD, ALAC, DSD Audio, 8× HDMI vstup, 3× HDMI výstup (1 ARC), USB, 3× multiroom zóna, 1× phono vstup, 2× optický vstup, 2× koaxiálny vstup, 2× výstup pre subwoofer, 7× analógový vstup, 5× kompozitný vstup, 2× kompozitný výstup, internet radio, Bluetooth, Wi-Fi, HDCP 2.2, HEOS multiroom
Kód:  JD220x2 Produktové číslo:  AVRX6300HBK Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

DENON AVR-X6300 čierny

Objavte vzrušujúci svet pohlcujúceho priestorového zvuku a soundtrackov filmových trhákov. Denon AVR-X6300 využíva rad exkluzívnych zvukových technológií na dosiahnutie dokonalého zvuku pri dekódovaní priestorového zvuku Dolby Atmos a DTS:X pre dokonalý zážitok z domáceho kina. Po budúcej aktualizácii firmvéru dekóduje aj nadchádzajúci kodek Auro 3D pre pohlcujúci 3D zvuk. Funkcia Compressed Audio Restorer vám zabezpečí vylepšenie zvuku digitálne komprimovaných hudobných súborov.

Kľúčové vlastnosti AV receivera DENON AVR-X6300

  • Silný, detailný a naozaj priestorový zvuk (až 7.1.2)
  • Najnovšie štandardy priestorových kodekov a široká podpora formátov
  • Špičková korekcia podľa akustiky miestnosti Audyssey MultEQ XT32
  • WiFi pre streamovanie AirPlay a DLNA, Spotify Connect, internetové rádiá
  • Najnovší HDMI štandard pre 4K video (60 Hz) s ochranou HDCP 2.2 (priepust)
  • Zvýšenie rozlíšenia na Full HD a 4K Ultra HD (4:4:4, HDR, ISF certifikácia)
  • Rozšírené možnosti kontroly (mobilné aplikácie, Denon Link...)

Exkluzívny 11-kanálový výkonový zosilňovač AV receivera DENON AVR-X6300

Model AVR-X6300H sa pýši monolitickým výkonovým zosilňovačom s Denon tranzistormi a identickou obvodovou topológiou na všetkých 11 kanáloch. Tým zaručuje najvyššiu kvalitu zvuku vo svojej triede s úžasnou čistotou, výkonom a hĺbkou. Každý kanál má menovitý výkon 140 W (8 ohmov, 20 Hz ~ 20 kHz, 0,05 % THD), všetky kanály sú schopné bezpečne zásobiť reproduktory s nižšou impedanciou (do 4 Ohmov). 11-kanálové zosilnenie navyše umožňuje nastavenie špičkového 7.1.4 3D zážitku bez nutnosti externého zosilňovača. Ak sa nepoužíva 3D zvuk, zosilňovače môžu byť pridelené pre ďalšiu dvojicu reproduktorov v druhej zóne, ktorá môže mať iný zdroj ako hlavná miestnosť.

Bezdrôtovo aj káblom k 4K a hudobnej zábave

Bezdrôtové pripojenie WiFi umožňuje prenášať obľúbené skladby zo streamovacích služieb (Pandora, SiriusXM, Spotify Connect...), počúvať jednu z tisícov internetových rozhlasových staníc alebo využijete iOS zariadenia cez AirPlay. So schopnosťou multi-room môžete zvuk rozdeliť a vychutnať si 2 odlišné zdroje hudby v rôznych miestnostiach na kompatibilných zariadeniach multi-room. Čo sa týka obrazu, nechýba podpora najmodernejšieho štandardu 4K 60 Hz (Ultra HD) a možnosť prevzorkovať nižšie rozlíšenie na 4K.

Zvuk vás obklopí

Dolby Atmos prináša okrem mnohých zlepšení novú dimenziu priestorového zvuku. Teraz možno zvukový vnem umiestniť presne v 3-dimenzionálnom priestore, sú totiž pridané kanály pre odstupňovanie výšky zvuku ďalšími 2 reproduktormi. Strhujúca zvuková scéna sa prenesie do vašej obývačky s neuveriteľnou relistickosťou. S AV receiverom DENON AVR-X6300 nebudete ochudobnení ani o atmosférický Dolby True HD a precízne DTS HD Master Audio.

 

Parametre a špecifikácia

Šírka
434,34 mm Hotovo!
Výška
167,64 mm Hotovo!
Hĺbka
383,54 mm Hotovo!
Hmotnosť
14,11 kg Hotovo!
Farba
Čierna Hotovo!

Rozmery

Šírka
434,34 mm Hotovo!
Výška
167,64 mm Hotovo!
Hĺbka
383,54 mm Hotovo!
Hmotnosť
14,11 kg Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý deň, niekde sa tento receiver označuje ako DENON AVR-X6300 a inde ako DENON AVR-X6300H. Sú to identické receivery ? alebo je tam nejaký zásadný rozdiel. Ďakujem.

Dobrý den, 3.3.2018 Jsem u Vas tento receiver zakoupil. Nebyl přiložen česky návod. Je možné u Vás tento ziskat? Dekuji

Dobrý den, bude dostupný i ve stříbrné?

Dobrý den, kdy bude AVR dostupný?

Diskusia a poradňa k DENON AVR-X6300 čierny
Príslušenstvo pre DENON AVR-X6300 čierny Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si DENON AVR-X6300 černý.
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií