AlzaBoxy Q1 PET

DENON CEOL RCD-N11 DAB Grey

Zobraziť katalóg
DENON CEOL RCD-N11 DAB Grey
5 1 hodnotení
Minisystém – bez reproduktorov, FM, DAB+ a RDS rádio, rozhranie IN anténny vstup, digitálny optický vstup, RCA/Cinch a USB, rozhranie OUT výstup na aktívny subwoofer, reproduktorový výstup a slúchadlový výstup, podpora AAC, ALAC, DSD, FLAC, MP3, WAV a WMA, kompatibilné s S Bluetooth, S WiFi, S AirPlay a S LAN, podpora streamovacích služieb Spotify, Tidal, Deezer a Apple Music, CD prehrávač, USB slot, automatické ladenie, diaľkové ovládanie a internetové rádio
Kód:  DEN143d8 Produktové číslo:  RCDN11DABG Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

DENON CEOL RCD-N11 DAB Grey

Minisystém Denon CEOL RCD-N11DAB poskytne výnimočný zvuk v minimalistickom dizajne

Ak máte uloženú hudbu v mobilnom telefóne alebo využívate online hudobné knižnice Spotify, Deezer či Tidal, tak práve pre vás je určený Hi-Fi sieťový minisystém Denon CEOL RCD-N11DAB Grey disponujúci bezdrôtovou technológiou Bluetooth. Okrem spárovaných mobilných zariadení môžete vašu obľúbenú hudbu tiež počúvať z CD nosičov, externých USB diskov a nechýba ani AUX In vstup pre káblové pripojenie systému k audio zdroju. Priaznivcov rozhlasového vysielania zaiste poteší prítomnosť FM/DAB/DAB+ tunera.

Denon CEOL RCD-N11DAB Grey je dodávaný bez reproduktorov, ktoré sú ponúkané ako voliteľné príslušenstvo.


Kľúčové vlastnosti minisystému Denon CEOL RCD-N11DAB Grey

  • Zvukový výkon 2× 65 W
  • Bezdrôtová Bluetooth technológia s dosahom 10 m
  • Technológia HEOS Built-In
  • Vstavaná CD mechanika
  • Integrovaný FM/DAB/DAB+ tuner
  • Podpora streamovacích služieb Spotify, Deezer Premium, Tidal
  • Kompatibilný s hlasovými asistentmi Siri, Google Assistant alebo Amazon Alexa
  • WiFi, Apple AirPlay 2, USB, AUX In, Ethernet
  • Výstupy: slúchadlový, 1× subwoofer Pre-Out, reproduktorové terminály
  • Minisystém Denon CEOL RCD-N11DAB má diaľkové ovládanie pre jednoduché prehrávanie hudby

Minisystém Denon CEOL RCD-N11DAB zaujme atraktívnym designom v sivej farbe

Kompaktný minisystém Denon CEOL RCD-N11DAB na prvý pohľad zaujme nadčasovým industriálnym dizajnom, ktorý kombinuje precízne spracovanie z prémiových materiálov a špičkové komponenty. Dvojvrstvový matný povrch zariadenia je navyše odolný voči poškriabaniu. Minisystém CEOL RCD-N11DAB perfektne zapadne do vašej domácnosti, kde bude dokonale ladiť s interiérom.

Hi-Fi systém Denon CEOL RCD-N11DAB Gray

Výnimočný zvukový výstup

Minisystém Denon CEOL-N11DAB spolupracuje s novo navrhnutými 2-pásmovými reproduktormi, ktoré poskytujú presný zvuk s vylepšenou čistotou reprodukcie. Vďaka tomu budete počuť každý hudobný nástroj v maximálnej kvalite, čo zaiste ocení každý hudobný fajnšmeker.

Hi-Fi systém Denon CEOL RCD-N11DAB Gray

Bezdrôtové streamovanie hudby

Streamujte cez minisystém Denon CEOL-N11DAB vašu obľúbenú hudbu z mobilného zariadenia vo vysokom rozlíšení vďaka podpore všetkých moderných formátov. Pre bezproblémovú konektivitu sú k dispozícii bezdrôtové rozhranie Bluetooth, WiFi a Apple AirPlay 2.

Hi-Fi systém Denon CEOL RCD-N11DAB Gray

Denon CEOL-N11DAB s technológiou HEOS build-in

Integrovaná multizónová technológia HEOS sa postará o bezdrôtovú distribúciu zvuku do celej domácnosti. Je len na vás, či zvolíte prehrávanie hudby v jednej alebo viacerých miestnostiach. Prípadne môžete v každej izbe prehrávať úplne inú skladbu.

Hi-Fi systém Denon CEOL RCD-N11DAB Gray

Dotykový ovládací panel

Vrchná strana minisystému Denon CEOL-N11DAB je osadená intuitívnym dotykovým panelom s diskrétnym podsvietením tlačidiel. Informácie o prehrávaných skladbách a nastavení funkcií sú prehľadne zobrazené na LCD displeji.

Hi-Fi systém Denon CEOL RCD-N11DAB Gray

Denon CEOL-N11DAB ponúka jednoduché nastavenie

Nastavenie minisystému Denon CEOL N11DAB je veľmi jednoduché a rýchle. Postupujte podľa jednoduchých pokynov a ľahko sa pripojte k svojim obľúbeným streamovacím službám.

Hi-Fi systém Denon CEOL RCD-N11DAB Gray

Podpora ovládania hlasom

Denon CEOL-N11 DAB je kompatibilný s hlasovými asistentmi Amazon Alexa, Google Assistant a Siri, pomocou ktorých môžete pohodlne preskakovať skladby, ovládať hlasitosť alebo zmeniť zdroj bez použitia diaľkového ovládania.



Parametre a špecifikácia

Výkon
130 W Hotovo!
Farba
Sivá Hotovo!
Prehrávané médiá
CD, USB flash disk Hotovo!
Vstupy
Anténa, Toslink, RCA/Cinch, USB Hotovo!
Výstupy
RCA/Cinch, Reproduktory, Slúchadlá Hotovo!

Farba

Farba
Sivá Hotovo!

Pripojenie a prehrávanie

Prehrávané médiá
CD, USB flash disk Hotovo!
Vstupy
Anténa, Toslink, RCA/Cinch, USB Hotovo!
Výstupy
RCA/Cinch, Reproduktory, Slúchadlá Hotovo!
Konektivita
S Bluetooth, S WiFi, S AirPlay, S LAN Hotovo!
Podporované audio formáty
AAC, ALAC, DSD, FLAC, MP3, WAV, WMA Hotovo!
Vlastnosti a funkcie
Automatické ladenie, Diaľkové ovládanie, Internetové rádio Hotovo!
Streamovacie služby
Spotify, Tidal, Deezer, Apple Music Hotovo!

Rádio

Typ tunera
FM, DAB+, RDS Hotovo!

Základné parametre

Reproduktory
Bez reproduktorov Hotovo!
Výkon
130 W Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Šírka prehrávača
280 mm Hotovo!
Výška prehrávača
108 mm Hotovo!
Hĺbka prehrávača
305 mm Hotovo!
Hmotnosť
3,4 kg Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:
» Všetky HiFi minisystémy
» Všetky minisystémy s CD

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, lze přiřadit internetová streamovaná rádia k rychlým předvolbám na tlačítka ovladače, příp. pro volbu na přístroji? A kdosi tu psal, že je přepínání předvoleb pomalé - co to znamená, kolik vteřin to asi je? Děkuji.

pořídil jsem si DENON CEOL RCD-N11 DAB a jsem spokojen. Trochu mě však mrzí dvě záležitosti. První je oproti mému DENON RCD-M41 DAB velmi pomalé přepínání kanálů DAB+. U DENON RCD-M41 DAB bylo přepínání slušně rychlé a u CEOL trvá nepříjemně dlouho. Druhou znepokojivou věcí je automatické upřednostnění silnějšího kanálu. Bydlím v místě okolí Prahy směrem na Mělník s dobrým příjmem RTI (5A), TELEKO (6D), CRa (7A) i COLOR (7C) a samozřejmě CRo(12c). Radio 1 vysílané RTI na kanálu 5A ukazuje 99-100% příjem, ale stanice BEAT 5A 96kbit/s se mi nabídne jako RTI-DAB+ v kanále 7A 64kbit/s - tzn. v kanále 7A se 100% signálem (bitrate RTI mi pocitově přijde příjemnější než 64kbit/s CRa i když s modernější komprimaci). Stejný případ nastává i u stanice ExpresFM kde se mi automaticky nabídne CRa a nelze zvolit volbu Multipl.COLOR (7C) s lepší kvalitou. Ručně nejsem schopen ovlivnit volbu tak, jak tomu šlo u modelu RCD-M41.

prosím kolik předvoleb má - nikde jsem nezjistil

Dobrý deň. Demo-video k tomuto prístroju zobrazuje aj oznam/nápis: "Ľahko pripojiteľné k televízoru pomocou optického kábla. Ovládajte pomocou diaľkového ovládača k televízoru." Čo všetko si pod tým možno predstaviť, je možné ovládať pomocou TV ovládača (a prístroj je pripojený cez optický vstup) aj úroveň hlasitosti ?

Je možné pripojenie k televizoru a prehrávanie hudobných DVD ? Ďakujem

Dobrý den, rád bych se zeptal, zda CD mechanika přehraje CDR s MP3. Děkuji pš

Dobrý den, bude dostupná i černá varianta?

Dobrý den, lze připojit klasické reproduktory, které mají prosté "drátky" na zastrčení? Nebo je tam moderní konektor? Děkuji, Michal K.

Dobrý den, jaký je vnější materiál - kov, plast?

Dobrý den. Koupil jsem si u vás tento výrobek. Jsem s ním velmi spokojen. Jediný problém je, že když zapojím externí HDD s hudbou, zformátovaný na fat 32, přístroj ho nevidí. Prostě na něho nereaguje. Jak mohu tento problém vyřešit. Nebo mám přístroj reklamovat? A taky byste měli zákazníka upozornit, že první nastavení wifi lze provést jen mobilem s ios a ne s androidem. J.Macka

12
Diskusia a poradňa k DENON CEOL RCD-N11 DAB Grey
Príslušenstvo pre DENON CEOL RCD-N11 DAB Grey Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Denon CEOL RCD-N11 DAB Grey. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: DENON CEOL RCD-N11 DAB Grey.
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií