AD homeoffice Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

DENON CEOL RCD-N11 DAB White

Zobraziť katalóg
DENON CEOL RCD-N11 DAB White
4,9 7 hodnotení
Minisystém – bez reproduktorov, FM, DAB+ a RDS rádio, rozhranie IN anténa, toslink, RCA/Cinch a USB, rozhranie OUT RCA/Cinch a slúchadlá, podpora AAC, ALAC, DSD, FLAC, MP3, WAV a WMA, kompatibilné s S Bluetooth, S WiFi, S AirPlay a S LAN, podpora streamovacích služieb Spotify, Tidal, Deezer a Apple Music, CD prehrávač, USB slot, automatické ladenie, diaľkové ovládanie a internetové rádio
Kód:  DEN143d9 Produktové číslo:  RCDN11DABW Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

DENON CEOL RCD-N11 DAB White

Minisystém Denon CEOL RCD-N11DAB poskytne výnimočný zvuk v minimalistickom dizajne

Ak máte uloženú hudbu v mobilnom telefóne alebo využívate online hudobné knižnice Spotify, Deezer či Tidal, tak práve pre vás je určený Hi-Fi sieťový minisystém Denon CEOL RCD-N11DAB White disponujúci bezdrôtovou technológiou Bluetooth. Okrem spárovaných mobilných zariadení môžete vašu obľúbenú hudbu tiež počúvať z CD nosičov, externých USB diskov a nechýba ani AUX In vstup pre káblové pripojenie systému k audio zdroju. Priaznivcov rozhlasového vysielania zaiste poteší prítomnosť FM/DAB/DAB+ tunera.

Denon CEOL RCD-N11DAB White je dodávaný bez reproduktorov, ktoré sú ponúkané ako voliteľné príslušenstvo.


Kľúčové vlastnosti minisystému Denon CEOL RCD-N11DAB White

  • Zvukový výkon 2× 65 W
  • Bezdrôtová Bluetooth technológia s dosahom 10 m
  • Technológia HEOS Built-In
  • Vstavaná CD mechanika
  • Integrovaný FM/DAB/DAB+ tuner
  • Podpora streamovacích služieb Spotify, Deezer Premium, Tidal
  • Kompatibilný s hlasovými asistentmi Siri, Google Assistant alebo Amazon Alexa
  • WiFi, Apple AirPlay 2, USB, AUX In, Ethernet
  • Výstupy: slúchadlový, 1× subwoofer Pre-Out, reproduktorové terminály
  • Minisystém Denon CEOL RCD-N11DAB má diaľkové ovládanie pre jednoduché prehrávanie hudby

Minisystém Denon CEOL RCD-N11DAB zaujme atraktívnym designom v bielej farbe

Kompaktný minisystém Denon CEOL RCD-N11DAB na prvý pohľad zaujme nadčasovým industriálnym dizajnom, ktorý kombinuje precízne spracovanie z prémiových materiálov a špičkové komponenty. Dvojvrstvový matný povrch zariadenia je navyše odolný voči poškriabaniu. Minisystém CEOL RCD-N11DAB perfektne zapadne do vašej domácnosti, kde bude dokonale ladiť s interiérom.

Hi-Fi systém Denon CEOL RCD-N11DAB Gray

Výnimočný zvukový výstup

Minisystém Denon CEOL-N11DAB spolupracuje s novo navrhnutými 2-pásmovými reproduktormi, ktoré poskytujú presný zvuk s vylepšenou čistotou reprodukcie. Vďaka tomu budete počuť každý hudobný nástroj v maximálnej kvalite, čo zaiste ocení každý hudobný fajnšmeker.

Hi-Fi systém Denon CEOL RCD-N11DAB Gray

Bezdrôtové streamovanie hudby

Streamujte cez minisystém Denon CEOL-N11DAB vašu obľúbenú hudbu z mobilného zariadenia vo vysokom rozlíšení vďaka podpore všetkých moderných formátov. Pre bezproblémovú konektivitu sú k dispozícii bezdrôtové rozhranie Bluetooth, WiFi a Apple AirPlay 2.

Hi-Fi systém Denon CEOL RCD-N11DAB Gray

Denon CEOL-N11DAB s technológiou HEOS build-in

Integrovaná multizónová technológia HEOS sa postará o bezdrôtovú distribúciu zvuku do celej domácnosti. Je len na vás, či zvolíte prehrávanie hudby v jednej alebo viacerých miestnostiach. Prípadne môžete v každej izbe prehrávať úplne inú skladbu.

Hi-Fi systém Denon CEOL RCD-N11DAB Gray

Dotykový ovládací panel

Vrchná strana minisystému Denon CEOL-N11DAB je osadená intuitívnym dotykovým panelom s diskrétnym podsvietením tlačidiel. Informácie o prehrávaných skladbách a nastavení funkcií sú prehľadne zobrazené na LCD displeji.

Hi-Fi systém Denon CEOL RCD-N11DAB Gray

Denon CEOL-N11DAB ponúka jednoduché nastavenie

Nastavenie minisystému Denon CEOL N11DAB je veľmi jednoduché a rýchle. Postupujte podľa jednoduchých pokynov a ľahko sa pripojte k svojim obľúbeným streamovacím službám.

Hi-Fi systém Denon CEOL RCD-N11DAB Gray

Podpora ovládania hlasom

Denon CEOL-N11 DAB je kompatibilný s hlasovými asistentmi Amazon Alexa, Google Assistant a Siri, pomocou ktorých môžete pohodlne preskakovať skladby, ovládať hlasitosť alebo zmeniť zdroj bez použitia diaľkového ovládania.



Parametre a špecifikácia

Výkon
130 W Hotovo!
Farba
Biela Hotovo!
Prehrávané médiá
CD, USB flash disk Hotovo!
Vstupy
Anténa, Toslink, RCA/Cinch, USB Hotovo!
Výstupy
RCA/Cinch, Slúchadlá Hotovo!

Farba

Farba
Biela Hotovo!

Pripojenie a prehrávanie

Prehrávané médiá
CD, USB flash disk Hotovo!
Vstupy
Anténa, Toslink, RCA/Cinch, USB Hotovo!
Výstupy
RCA/Cinch, Slúchadlá Hotovo!
Konektivita
S Bluetooth, S WiFi, S AirPlay, S LAN Hotovo!
Podporované audio formáty
AAC, ALAC, DSD, FLAC, MP3, WAV, WMA Hotovo!
Vlastnosti a funkcie
Automatické ladenie, Diaľkové ovládanie, Internetové rádio Hotovo!
Streamovacie služby
Spotify, Tidal, Deezer, Apple Music Hotovo!

Rádio

Typ tunera
FM, DAB+, RDS Hotovo!

Základné parametre

Reproduktory
Bez reproduktorov Hotovo!
Výkon
130 W Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Šírka prehrávača
280 mm Hotovo!
Výška prehrávača
108 mm Hotovo!
Hĺbka prehrávača
305 mm Hotovo!
Hmotnosť
3,4 kg Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:
» Všetky HiFi minisystémy
» Všetky minisystémy s CD

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, lze přidat vlastní streamy internetových rádií a pokud ano, lze jim nastavit rychlé předvolby? Děkuji.

Dobry den, mam tento Denon od 12.6.21 jsem velky fanda do moderni hudby. Zakoupil jsem jej bez repro, mam 3 pasmove stare 30 let Aiwa. Odesla mi vez, repro 2x 100w jsem si nechal. Zvuk je famozni, uzasny, cisty, Denon hraje uchvatne. Jsem zvykly na Dolby NR a dalsi, ale tady neni nic a neni potreba. Jsem starsi rocnik. Ale proc pisi - NAVOD cesky psal nejaky specialista na IT, chtelo by to trochu cesky napsat, ne kazdy je IT. Mel jsem u sebe IT 2x, nez jsem vse pochopil. Prehravam hlavne USB, mam tam asi 800 pisnicek, Denon si zatim dela co chce, prehrava pisnicky prehazene a nejdrive jen 10 pisnicek, pri dalsim prehrani jakoby nasal dalsich 30 pisnicek na prehrani. Musel jsem si dat tu praci a na ntb. pred kazdou pisnicku dat cislo od 1 do 800 aby mi USB vubec prehral. Kdyz mam treba od jednoho hudebnika 8 skladeb, prehraje jen jednu. Po tzv. nasani, uz je to lepsi, prehraje alespon 4. Jinak vyborna obsluha, vse je na dalkovem ovladani, zvuk hudby tento nedostatek zcela vynahradi. Dop

Dobrý den, prosím bluetooth funguje i jako vysílač? Jde mi o to, že nemám jak natáhnout kabel k repro a mám repro, který umí bluetooth přijímat. Bude to fungovat? Případně jak řešit bezdrátové připojení klasických hifi reproduktorů? existuje "cosi" co zapojím do výstupu repro do zesilovače a "cosi" co zapojím do repro a bude to příjímat signal z toho prvního "čehosi" na zesilovači? Děkuji

Dobrý deň! mám zakúpený Denon RCD N11 a repro Polk s20e. Nedávno som prikúpil aj subwoofer Magnat Alpha RS8 - no vrátil som ho späť. Problém bol ten, že som pri zapojení Sub OUT - LFE nedokázal vyladiť zvuk. Nech som nastavil deliacu frekvenciu akokoľvek, na min. aj na max, bassový signál som mal vždy aj v subwooferi, aj v reproduktoroch... Inými slovami, vždy mi hrali všetky 3 "basáky" súčasne a robilo to až neznesiteľný hluk... Robil som niečo zle, alebo je to vlastnosť tohoto mikrosystému ? Keď som konečne našiel ideálny zvuk, som zistil, že subwoofer je vypnutý... Ďakujem.

Dobrý den, lze přes HEOS streamovat do jiných zařízení i hudbu z CD nebo gramofonu?

Dobrý den. Vše jsem správně naladil jen hodiny se mi povedly o hodinu méně. Nevíte jak srovnat správně čas? Denon rcd-"n11dab. Jinak super mašinka

Zdravím , je k tomuto prístroju aj diaľkové ovládanie ?

Dobrý den, chystám se pořídit tento mikrosystém zejména pro další využívání bohaté sbírky CD/klasika/. Zároveň chci také zlepšit ozvučení své 55" Phillips - bude to přes HDMI soundbar Bose Tv Speaker nebo Bose 500. Prosím o vysvětlení, zda je možno tento Denon Ceol připojit přes optický kabel jako druhý zdroj zvuku na tyto soundbary. Nebo je to možné jen pomocí Wi-FI. Bylo by řešení cca na rok, než po rekonstrukci obyvacího pokoje zakoupím nejspíš regálovky Monitor Audio. Velmi děkuji.

aké sú k tomu reproduktory typ?

Muze se tento vyrobek rovnat vekkym receiverum co se tyka cistoty prednesu hudby? Dekuji Dan

Diskusia a poradňa k DENON CEOL RCD-N11 DAB White
Príslušenstvo pre DENON CEOL RCD-N11 DAB White Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Denon CEOL RCD-N11 DAB White. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: DENON CEOL RCD-N11 DAB White.
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií