Dvojročná záruka teraz aj pre firmy AP+ plus nový vizuál

DENON DJ PRIME 4

Zobraziť katalóg
DENON DJ PRIME 4
1,0 1 hodnotení
DJ set – dvojdeckový, štvorkanálový, 10“ dotykový displej, 14 integrovaných efektov, 8 pádov, podporované formáty FLAC, ALAC, WAV, MP3 a ďalšie, systém ENGINE OS, StagelinQ, 4x USB port, 2,5“ SATA slot, slot na SD kartu, 24-bitová hĺbka, WiFi, 2× combo XLR vstup, 4× XLR výstup, RCA AUX stereo vstup, RCA stereo výstup, 6,3mm a 3,5mm slúchadlový výstup
Kód:  AUDI08Dc4 Produktové číslo:  PRIME 4 Stránky výrobcu

DENON DJ PRIME 4

DENON DJ PRIME 4 – vysoko pokročilý, 4-kanálový standalone DJ systém

Myslíte to s DJingom vážne a chcete mať len to najlepšie? V tom prípade nesmiete vynechať standalone DJ systém DENON DJ PRIME 4. Ten na svoje fungovanie využíva hneď 4-jadrový procesor, vďaka čomu nemusíte k systému pripojiť váš notebook, pretože DENON DJ PRIME 4 má výkon na rozdávanie. Dominantou standalone systému je 10,1-palcový multidotykový displej, na ktorom uvidíte všetky potrebné informácie o prehrávanej hudbe. Veľkým benefitom je možnosť pripojenia širokej škály zariadení pomocou štyroch USB portov, slotu na SD kartu a teraz dokonca aj vlastným „lôžkom“ na vloženie 2,5" SATA disku. Integrovaná WiFi (alebo klasické káblové pripojenie) vám zaistí prístup k internetu a teda aj širokej ponuke hudby, ktorú môžete prostredníctvom obľúbených služieb streamovať. Ľahko sa tak dostanete aj na váš osobný cloud, kde môžete mať vaše tracky uložené. DENON DJ PRIME 4 sa pýši unikátnou technológiou, vďaka ktorej môžete ovládať hudbu hneď v dvoch miestnostiach alebo sálach nezávisle od seba. 

Kľúčové vlastnosti standalone DJ systému DENON DJ PRIME 4

  • DENON DJ PRIME 4 je standalone DJ systém poskytujúci 10" farebný a dotykový displej s podporou gest
  • Systém má dva nezávislé XLR výstupy na delenie na zóny
  • DJ PRIME 4 má slot na umiestnenie 2,5" SATA disku
  • Podpora nekomprimovaných formátov (FLAC, ALAC, WAV)
  • Využiť možno 4 priraditeľné vstupné kanály pre externé zdroje signálu
  • DJ PRIME 4 má 6" mechanicky odolný kovový jog wheel s centrálnym LCD HD displejom
  • Zabudovaná WiFi vám umožní streamovať hudbu z vášho cloudu alebo streamovacích služieb
  • DJ systém disponuje dvoma mikrofónovými XLR vstupmi
  • DENON DJ PRIME 4 ponúkne 4× USB port a jeden slot pre pamäťovú SD kartu
  • Systém sa pýši podporou protokolu StagelinQ, čo vám umožní prepojenie s video/light dizajnom

DENON DJ PRIME 4 má multidotykový 10,1-palcový displej

Na ohromnom 10,1“ displeji možno zobraziť až 4 decky, horizontálne alebo vertikálne vyhľadávanie kriviek, načítanie stôp alebo vytváranie vašich vlastných playlistov a sledovanie dôležitých parametrov prehrávania. 

Ozvučte hneď dve miestnosti naraz

Vďaka DJ systému DENON DJ PRIME 4 môžete bez problémov ozvučiť dve miestnosti naraz. Systém totiž disponuje vlastným Master a Zone výstupom s vlastnými ekvalizérmi. Vďaka tomu možno púšťať v hlavnej aj vedľajšej miestnosti rozdielnu hudbu. 

DENON DJ PRIME 4 si poradí so širokou ponukou médií aj zariadeniami

DJ systém DENON DJ PRIME 4 disponuje  4 USB slotmi, jedným slotom pre SD kartu a vlastným priestorom na vloženie 2,5" SATA disku. Vďaka tomu dostanete do DENON DJ PRIME 4 vašu obľúbenú hudbu prostredníctvom pamäťových zariadení (USB kľúč, pevný disk, SD karty) alebo z vášho telefónu či ďalšieho prehrávača. Vďaka integrovanému WiFi pripojeniu môžete streamovať hudbu napríklad z Beatport LINK, Beatsource LINK, SoundCloud GO+ a TIDAL, alebo ju pustiť z vášho cloudu. Prehrávajte najrôznejšie formáty – AIFF, FLAC, ALAC a WAV. K DENON DJ PRIME 4 možno pripojiť aj klávesnicu na jednoduchšie vyhľadávanie. 

Bavte sa a hrajte sa so zvukom

So standalone DJ systémom DENON DJ PRIME 4 si užijete mixovanie a pohrávanie so zvukom naplno. Vašej kreativite sa medze nekladú. Využiť možno napríklad 4 kanály, každý s 3-pásmovým ekvalizérom alebo 14 post fader efektov. Určite oceníte, že Crossfader je v DENON DJ PRIME 4 ľahko vymeniteľný. 

DENON DJ PRIME 4 má duálne mikrofónne vstupy

DJ systém DENON DJ PRIME 4 ponúkne  2 dedikované kanály pre mikrofóny s oddeleným ovládaním úrovní, pričom každý má  3-pásmový ekvalizér aj s echo efektom. Funkcia Talkover automaticky nastaví úroveň na bezproblémovú komunikáciu s publikom. Vstupy sú ešte navyše kombinované – XLR s Jack 6,3 TRS. 

DJ systém DENON DJ PRIME 4 vám umožní streamovať hudbu cez obľúbené služby alebo z cloudu

Vďaka integrovanej WiFi alebo káblovému pripojeniu k internetu môžete prostredníctvom DENON DJ PRIME 4 jednoducho streamovať hudbu z vášho cloudu alebo cez populárne streamovacie služby. Využiť tak môžete napríklad Beatport LINK, Beatsource LINK, SoundCloud GO+ a TIDAL. 

Ohmatajte si dva 6" jog wheels

DENON DJ PRIME 4 má ultra citlivé jog wheels, s ktorými je radosť pracovať. Jednoducho môžete meniť farebné podsvietenie ako sa vám zapáči. 

DENON DJ PRIME 4 má 8 výkonných padov

S DJ systémom DENON si užite žonglovanie s Hot-Cue a mixujte muziku živo tak, ako len budete chcieť. Výkonné pady vám umožnia vytvárať vaše vlastné slučky, ktoré možno uložiť a kedykoľvek zase pustiť. Využiť môžete aj funkciu Beat Slicer. 

Užite si expresívne efekty

DENON DJ PRIME 4 vám poskytne individuálny volič efektov a pohodlné ovládanie najrôznejších parametrov. Na OLED obrazovke sa vám zobrazia všetky informácie o nastavení FX – celkom 14 prvotriednych zdrojov. 

DJ systém s funkciou Timestretch

S DJ systémom DENON DJ PRIME 4 budete môcť rýchlo meniť tempo stopy s uzamknutím výšky tónu. Úplnú flexibilitu DJingu si užijete vďaka „Open Format“ vyhotoveniu. 

S DENON DJ PRIME 4 môžete vytvoriť naozaj impozantnú svetelnú šou

Systém DENON DJ PRIME 4 disponuje konektivitou StagelinQ. Práve vďaka tomu budete môcť vytvoriť nielen prvotriednu hudobnú šou, ale pohrať sa aj s osvetlením a vytvárať dynamické svetelné efekty či spúšťať video sekvencie prostredníctvom spolupráce Denon DJ' so Soundswitch a Resolume. 

DENON DJ PRIME 4

SoundSwitch

Vôbec neváhajte a vytvorte si vlastnú unikátnu svetelnú šou. Vďaka jednoduchej integrácii SoundSwitch so systémom DENON DJ PRIME 4 vytvoríte pôsobivé svetelné efekty. 

DENON DJ PRIME 4

Resolume

Ide o nástroj pre VJs, AV a video umelcov. Vďaka tomuto softvéru budete mať so systémom DENON DJ PRIME 4 všetky vizuálne video efekty na dosah ruky. 

Dostaňte do DENON DJ PRIME 4 vašu obľúbenú hudbu

Vďaka vstavanej WiFi a podpore Engine Prime Music možno do standalone DJ systému DENON DJ PRIME 4 pohodlne importovať vašu obľúbenú hudbu z Apple Music App/iTunes, Serato DJ Pro, Native Instruments Traktor Pro a rekordbox®. Ľahko tak do systému dostanete napríklad už existujúce playlisty, zložky, hot cue pointy aj vytvorené slučky (loopy). DENON DJ PRIME 4 analyzuje všetky hudobné dáta bez potreby pripojenia napríklad notebooku. 

Parametre a špecifikácia

MIDI
USB Hotovo!
Efektová jednotka
Áno Hotovo!
Analógové vstupy
Áno Hotovo!
Vstup na mikrofón
XLR, Jack 6,3 mm Hotovo!
Linkový výstup
RCA, XLR Hotovo!

Charakteristika

MIDI
USB Hotovo!
Efektová jednotka
Áno Hotovo!

Pripojenie

Analógové vstupy
Áno Hotovo!
Vstup na mikrofón
XLR, Jack 6,3 mm Hotovo!
Linkový výstup
RCA, XLR Hotovo!
Slúchadlový výstup
6,3 mm Jack Hotovo!
Bluetooth
Nie Hotovo!

Ďalšie vlastnosti

Priložený softvér
Áno Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:
» Všetky DJ konzoly
» Všetky kompletné DJ systémy

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre DENON DJ PRIME 4 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si DENON DJ PRIME 4. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte DENON DJ PRIME 4. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte DENON DJ PRIME 4. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: DENON DJ PRIME 4.
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií