AlzaBoxy Q1 AD homeoffice

DENON HEOS 1 HS2 – čierny

Zobraziť katalóg
DENON HEOS 1 HS2 – čierny
Reproduktor – 2-pásmové, bezdrôtové cez Bluetooth, kompatibilné s iOS a Android, 1× USB vstup, AUX, LAN, WiFi, možnosť montáže na stenu
Kód:  JD232b7 Produktové číslo:  HEOS1HS2B Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

DENON HEOS 1 HS2 – čierny Predaj skončil

DENON HEOS 1 HS2 – čierny

Užívajte si hudbu bezdrôtovo & pohodlne

Prenosný bezdrôtový reproduktor sa vďaka digitálnemu zvukovému procesoru a výkonnému zosilňovaču postará o kvalitné ozvučenie menších domácností. Prepojenie DENON HEOS 1 HS2 so zdrojovým zariadením prebieha cez Bluetooth, využiť môžete ale aj rozhranie WiFi, USB slot alebo analógový port. Jednoduché ovládanie obstaráva súprava niekoľkých tlačidiel a celkovo ho spríjemňuje zadarmo dostupná aplikácia pre smartfóny a tablety. Reproduktor je navyše vyrobený z materiálov, ktoré skvele odolávajú vlhkosti. Umiestniť ho teda môžete prakticky kamkoľvek. Hoci aj do kúpeľne.


Reproduktor DENON HEOS 1 HS2
 

Reproduktor DENON HEOS 1 HS2 (čierny) a jeho kľúčové vlastnosti

  • Dvojpásmový reproduktor ideálny na ozvučenie stredne veľkých miestností
  • Class D zosilňovače pre vysokotónový a stredobasový reproduktor
  • Kompatibilný s Android alebo iOS zariadeniami
  • Streamovanie HD audio formátov z telefónov, tabletov, PC alebo NAS
  • WiFi, Bluetooth, LAN, AUX & USB na pripojenie zdrojového zariadenia
  • Aplikácia HEOS na jednoduchšie ovládanie (zadarmo dostupná na iTunes a Google Play)
  • Tlačidlá na ovládanie hlasitosti, basov, výšok & stlmenia
  • Vynikajúca odolnosť proti vlhkosti
  • Možnosť prichytenia na stenu

Streamujte cez Spotify alebo Deezer

Reproduktor disponuje ovládačom hlasitosti, tlačidlom na stlmenie a indikátorom signalizujúcim pripojenie k zdrojovému audio zariadenu. Zaujímavou vlastnosťou je kompatibilita s inteligentnými zariadeniami, ktoré majú operačné systémy Android alebo iOS. Práve pre ne výrobca pripravil aplikáciu HEOS uľahčujúcu ovládanie a umožňujúcu streamovať hudbu z aplikácií Spotify alebo Deezer.

Reproduktor DENON HEOS 1 HS2
 

Reproduktor DENON HEOS 1 HS2
 

Hodí sa na montáž na stenu. Aj do kúpeľne

Okrem bohatých možností konektivity (Bluetooth, LAN aj WiiFi) sa DENON HEOS 1 HS2 chváli aj materiálom, ktorý je mimoriadne odolný proti vlhkosti. Vďaka tomu si odpočinkový kúpeľ môžete spestriť počúvaním relaxačnej hudby. Reproduktor je navyše skonštruovaný tak, aby sa dal tiež montovať na stenu.

 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

S reproduktorem jsem prozatím velmi spokojen, ale zjistil jsem, že přehrávání z USB portu (disku) je možné jen přes mobilní HEOS aplikaci, která se ale nedá se zařízením spárovat jinak, než přes WiFi (Bluetooth nepodporuje). Tím pádem na "outdoor akcích", kvůli kterým jsem reproduktor pořizoval, mohu přehrávat jen soubory, uložené v mobilu. Neexistuje prosím jiná možnost (aplikace), která by umožnila využít jako zdroj USB port i bez WiFi? Děkuji za odpověď! Z.Čejka

Diskusia a poradňa k DENON HEOS 1 HS2 – čierny
Príslušenstvo pre DENON HEOS 1 HS2 – čierny Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si DENON HEOS 1 HS2 - černý. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Lautsprecher DENON HEOS 1 HS2 - schwarz. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Lautsprecher DENON HEOS 1 HS2 - schwarz. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: DENON HEOS 1 HS2 fekete.
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií