Dvojročná záruka teraz aj pre firmy AP+ plus nový vizuál

DENON HEOS AVR HS2

Zobraziť katalóg
DENON HEOS AVR HS2
AV receiver – 5.1, 5×100W, Class D zosilňovač, možnosť pripojenia zadných reproduktorov bezdrôtovo (HEOS), Dolby TrueHD a DTS-HD Master Audio, – 192kHz/24-bit D/A prevodník, HDCP2.2, 4×HDMI vstup s podporou 4K Ultra HD, 1×HDMI výstup s ARC, USB, Bluetooth, dvojpásmová WiFi anténa (2.4/5GHz), Ethernet LAN RJ45, 1×optický vstup, 1×koaxiálny vstup, 2×analógový audio vstup, 1×Subwoofer výstup
Kód:  JD223a Produktové číslo:  HEOSAVRHS2S Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

DENON HEOS AVR HS2

DENON HEOS AVR HS2 je moderné riešenie do obývacej izby. Veľmi minimalistické zhotovenie skrýva všetko, čo by ste od receiveru očakávali, vrátane konektorovej výbavy. Kombinuje vynikajúci výkon pre klasické káblové reproduktory (5 kanálov) a bezdrôtové pripojenie akéhokoľvek reproduktora radu HEOS. Takto možno získať ľubovoľnú konfiguráciu od 2.0 až po skutočný priestorový zvuk 5.1 a napriek tomu sa vyhnúť ťahaniu káblov cez celú izbu.

Kľúčové vlastnosti DENON HEOS AVR HS2

  • Veľmi kompaktný dekodér digitálneho zvuku a zosilňovač (5 × 100 W pri 4 ohmoch)
  • Možnosť kombinácie káblových reproduktorov a bezdrôtových prvkov série HEOS
  • Podpora Dolby True HD, DTS-HD Master Audio, DSD až 5,6 MHz a ALAC až 192 kHz /24-bitov
  • Intuitívne ovládanie aplikácií HEOS (aj pre viacej prvkov HEOS v rôznych miestnostiach)
  • Pripravené pre 4K Ultra HD (4 vstupy HDMI 2.0a/HDCP 2.2)
  • WiFi a LAN pre streamovanie cloudového obsahu
  • Zvuk vo všetkých miestnostiach (Multi-room)

DENON HEOS AVR HS2 je kompletné zvukové centrum do domácnosti

DENON HEOS AVR HS2 dodá strhujúci zážitok so zvukom HD filmov aj pri streamovaní hudby z online služieb. Pre najdokonalejší viackanálový zvuk samozrejme podporuje digitálne audio Dolby True HD a DTS-HD Master Audio, ktoré sú neoddeliteľnou súčasťou špičkového obrazu Blu-ray filmov. Ako vstup takéhoto zvuku slúži 4 HDMI 2.0 s podporou 4K Ultra HD. Pre hudbu sa ponúkajú veľké hudobné služby, ako je Pandora, Spotify, TuneIn, Music, iHeart Radio, Tidal, Napster, Deezer a ďalšie.

Aplikácia HEOS zaradí DENON HEOS AVR HS2 do domácnosti

DENON HEOS AVR HS2 pasuje do systému HEOS a tak je úplne usmerňovateľný cez mobilnú aplikáciu ako aj zvyšok prvkov HEOS. Prvotné nastavenie je preto otázkou niekoľkých minút a akékoľvek úpravy (napr. nočný režim) zvládnete z pohodlia gauča. Aplikácia je však predovšetkým prostriedkom každodenného prehrávania hudby. Podporované sú streamovacie online služby (Spotify, Tidal, Deezer, Tuneln ...) a prepojenie Multiroom, keď môžete v rôznych častiach miestnosti púšťať hudbu podľa želania.

 

Parametre a špecifikácia

Šírka
434 mm Hotovo!
Výška
91 mm Hotovo!
Hĺbka
265 mm Hotovo!
Hmotnosť
6 kg Hotovo!
Farba
Strieborná Hotovo!

Rozmery

Šírka
434 mm Hotovo!
Výška
91 mm Hotovo!
Hĺbka
265 mm Hotovo!
Hmotnosť
6 kg Hotovo!

Farba

Farba
Strieborná Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Bude niekedy v ponuke aj HEOS Link? Pýtam sa pretože mám pár aktívnych repro ktoré by som chcel mať pripojené do Heos systému. A zároveň sa chcem spýtať, ktoré Heos produkty vedia streamovať film z NAS úložiska. Ďakujem

Dobrý den, má výrobek v sobě rádiový přijímač Tuner? Děkuji.

dobrý den, má tento přístroj podporu pro AirPlay? Děkuji S pozdrave V.

Diskusia a poradňa k DENON HEOS AVR HS2
Príslušenstvo pre DENON HEOS AVR HS2 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si DENON HEOS AVR HS2. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte DENON HEOS AVR HS2. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Denon HEOS AVR HS2.
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií