Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

DENON PMA-60 Silver Premium

Zobraziť katalóg
DENON PMA-60 Silver Premium
HiFi zosilňovač – HiFi stereo 2x50W, s integrovaným D/A prevodníkom, Advanced AL32 Processing, Bluetooth, NFC, technológia DDFA, USB-B (384kHz/32-bit a 11.2MHz DSD), 2x digitálny optický vstup, koaxiálny vstup, pre-out výstup pre subwoofer, korekcia basy/výšky, farba Silver Premium
Kód:  DEN070c2 Produktové číslo:  PMA60SP Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

DENON PMA-60 Silver Premium Predaj skončil

DENON PMA-60 Silver Premium

Denon PMA-60 Silver Pemium je vysoko výkonný zosilňovač, ktorý je kompaktný a produkuje úžasný zvuk typický pre výrobky firmy Denon. Reprodukcia zvuku zosilňovača Denon je založená na technológii vyvíjanej počas mnohých rokov, ako napríklad spracovanie zvuku Advanced AL32 Processing, ktoré prevádza digitálne dáta do krásneho, plného zvuku. Denon PMA-60 je kompatibilný s analógovým aj digitálnym pripojením, a tiež s technológiou Bluetooth. Vďaka tomu je prehrávanie hudby z vašich tabletov, smartfónov alebo notebookov veľmi jednoduché. Pre milovníkov vysokej kvality audia má Denon PMA-60 vstup USB-B s výkonom 50 W. Ide tak o ideálny moderný prehrávač zvuku.

Kľúčové vlastnosti zosilňovača Denon PMA-60 Silver Premium

  • Výkon 2 × 50W
  • Vysoko výkonný zosilňovač
  • USB-B vstup podporujúci 384 kHz/32 bit a tiež 11.2 MHz DSD
  • Unikátna technológia Advanced AL32 Processing
  • Bluetooth aptX Low Latency bezdrôtová technológia streamovania s NFC párovaním
  • Špecializovaný obvod slúchadlového výstupu
  • Možnosť horizontálnej aj vertikálnej inštalácie - otočný displej
  • Korekcia Basy/Výšky

Štýlový a výkonný zosilňovač Denon PMA-60

Zosilňovač Denon PMA-60 je spojením vynikajúceho zvuku a maximálneho štýlu. Iba so sofistikovanou digitálnou technológiou spoločnosti Denon a viac ako storočnou skúsenosťou v oblasti audiotechnického inžinierstva bolo možné kombinovať tento výkon s kompaktným a naozaj jedinečným dizajnom. Pri obyčajnom pohľade na zosilňovač Denon PMA-60 Silver Premium budete súhlasiť, že disponuje jednoduchým a sympatickým štýlom. Vypočujte si zosilňovač Denon a pripravte sa na to, že budete ohromení.

 
Poznámka:
» Všetky HiFi zosilňovače

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre DENON PMA-60 Silver Premium Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si DENON PMA-60 Silver Premium.
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií