DERMACOL Black Magic

Zobraziť katalóg
DERMACOL Black Magic
5 2 hodnotení
Darčeková sada kozmetiky – obsahuje: Black Magic Zmatňujúci hydratačný gél 50ml + Black magic Detoxikačná micelárna voda 200ml + Black magic Detoxikačná zlupovacia maska 150ml
Kód:  VBAL7803 Produktové číslo:  8595003119450 Stránky výrobcu

DERMACOL Black Magic

Darčeková kozmetická sada Dermacol Black Magic obsahuje všetko, čo potrebujete na starostlivosť o problematickú pleť. Sada obsahuje pleťový gél Dermacol Black Magic 50 ml, detoxikačnú micelárnu vodu Dermacol Black Magic 200 ml a detoxikačnú zlupovaciu masku Dermacol Black Magic 150 ml.

Zmatňujúci hydratačný gél Black Magic

Ľahký pleťový gél DERMACOL Black Magic Mattifying Face Moisturizer s objemom 50 ml účinne redukuje kožný maz a viditeľne zmenšuje rozšírené póry najmä v oblasti T-zóny. Obsahuje upokojujúce Aloe Vera a rastlinné aktívne uhlie, ktoré vďaka svojim absorpčným schopnostiam čistí a detoxikuje pleť, absorbuje kožný maz a odstraňuje odumreté kožné bunky. Pleťový gél Black Magic bol vyvinutý špeciálne pre problematickú mastnú pleť, ktorú aktívne zbavuje nečistôt a výsledkom je upokojená, hydratovaná a zdravá pokožka.

Kľúčové vlastnosti zmatňujúceho hydratačného gélu Dermacol Black Magic

  • Pleťový gél viditeľne zmenšuje rozšírené póry a redukuje kožný maz
  • Je vhodný predovšetkým pre mastnú, problematickú a zmiešanú pleť, ktorej navracia rovnováhu
  • Pleťový gél DERMACOL Black Magic Mattifying Face Moisturizer zbavuje pleť čiernych bodiek a mastnoty
  • Účinne odstraňuje odumreté kožné bunky a nečistoty
  • Zmierňuje podráždenie pleti
  • S obsahom aktívneho čierneho uhlia a upokojujúceho Aloe Vera
  • Výsledkom pravidelného používania je zamatovo hebká, čistá a zjemnená pleť

Zloženie:
AQUA, BETAINE, GLYCERINE, BUTYLENE GLYCOL, NIACINAMIDE, CARBOMER, POLYACRYLATE CROSSPOLYMER-6, ENANTIA CHLORANTHA BARK EXTRACT, ALOE BARBADENSIS LEAF JUICE POWDER, OLEANOLIC ACID, CHARCOAL POWDER, PARFUM, BENZYL ALCOHOL, ETHYLHEXYLGLYCERIN, TOCOPHEROL, TRIETHANOLAMINE, EUGENOL, BENZYL SALICYLATE, COUMARIN, GERANIOL, LINALOOL, BENZYL BENZOATE, HEXYL CINNAMAL, LIMONENE, ALPHA-ISOMETHYL IONONE, CI 774

Použitie:
Každé ráno aj večer aplikujte na vyčistenú pokožku tváre, vyhnite sa oblasti očí a pier. Dobre rozotrite jemnými krúživými pohybmi.

Detoxikačná micelárna voda Black Magic

Black Magic Detoxifying Micellar od Dermacol je micelárna voda s obsahom čaju Matcha a extraktu z uhorky. Matcha je 100 % zelený čaj, ktorý v kombinácii s extraktom z uhorky zanechá vašu pleť čistú, hydratovanú a tonizovanú. Tonizácia by mala byť nepostrádateľnou súčasťou starostlivosti o vašu pleť. Použitím micelárnej vody Black Magic Detoxifying zvládnete odstrániť z vašej pleti aj vodoodolný make-up. Obsiahnuté látky rastlinného pôvodu pomáhajú redukovať začervenanie vašej pokožky, dodajú pleti prirodzený vzhľad a farbu. Black Magic Detoxifying Micellar je určená pre všetky typy pleti. Micelárnu vodu je vhodné aplikovať pravidelne.

Kľúčové vlastnosti detoxikačnej micelárnej vody Dermacol Black Magic

  • DERMACOL micelárna voda obsahuje čaj matcha a extrakt z uhorky
  • Black Magic Detoxifying Micellar zanechá vašu pleť čistú, hydratovanú a tonizovanú
  • Micelárna voda odstráni aj vodoodolný make-up
  • Black Magic Detoxifying Micellar redukuje začervenanie, dodá pleti prirodzený vzhľad a farbu
  • Micelárna voda je vhodná pre všetky typy pleti

Zloženie:
Aqua, PEG-6 Caprylic/Capric Glycerides, Propylene Glycol, Panthenol, Glycerin ,Helichrysum Italicum Extract, Bellis Perennisflower Extract,  Cucumis Sativus Juice, Camellia Sinensis Leaf Extract, Aloe Barbadensis Leaf Juice Powder, Mannitol, Xylitol, Fructooligosaccharides, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Citric Acid, Sodium Sulfite, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate,Phosphoric Acid, Phenoxyethanol, Caprylyl Glycol, Disodium EDTA, Cetrimonium Bromide, Sodium Hydroxide, Benzyl Salicylate, Linalool, Hexyl Cinnamal, Limonene, Alpha- Isomethyl Ionone, Parfum

Použitie:
Používajte vždy ráno pred nalíčením a večer pred spaním.

Zlupovacia pleťová maska Black Magic

Zlupovacia pleťová maska DERMACOL Black Magic účinne zbavuje pleť mastnoty a čiernych bodiek najmä v oblasti T-zóny. Obsahuje upokojujúce Aloe Vera a rastlinné aktívne uhlie, ktoré vďaka svojim absorpčným schopnostiam čistí a detoxikuje pleť, absorbuje kožný maz a odstraňuje odumreté kožné bunky. Čierna pleťová maska Black Magic vyvinutá špeciálne pre zmiešanú pleť aktívne zbavuje nečistôt s výsledkom čistej, prekrvenej a zdravo vyzerajúcej pokožky.

Kľúčové vlastnosti pleťovej masky Dermacol Black Magic

  • Zlupovacia pleťová maska DERMACOL Black Magic na detoxikáciu pleti
  • Najmä je vhodná pre T-zónu
  • Zbavuje pleť čiernych bodiek a mastnoty
  • Odstraňuje odumreté kožné bunky a nečistoty
  • Vďaka zlupovaniu prekrvuje pleť
  • S obsahom aktívneho čierneho uhlia a upokojujúceho Aloe Vera
  • Čierna pleťová maska Black Magic pre čistú a zdravo vyzerajúcu pokožku

Zloženie:
Aqua, Alcohol Denat., Polyvinyl Alcohol, CI 77499, Sodium Polystyrene Sulfonate, Charcoal Powder, Glycerin, Aloe Barbadensis Leaf Juice Powder, Polyacrylamide, C13-14 Isoparaffin, Laureth-7, Xanthan Gum, Polysorbate 20, Citric Acid, Eugenol, Benzyl Salicylate, Coumarin, Geraniol, Linalool, Benzyl Benzoate, Hexyl Cinnamal, Limonene, Alpha-Isomethyl Ionone, Parfum

Použitie:
Pleťovú masku naneste v rovnomernej vrstve na dôkladne vyčistenú pleť. Nechajte pôsobiť 15 – 20 minút a potom masku opatrne zlúpnite. Používajte 2 – 3 × týždenne.

Parametre a špecifikácia

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre DERMACOL Black Magic Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si DERMACOL Black Magic. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: DERMACOL Black Magic.
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií