P&G boost MPLA315842

DERMACOL Collagen plus Set

Zobraziť katalóg
DERMACOL Collagen plus Set
4,6 5 hodnotení
Darčeková sada kozmetiky – obsahuje: Telové mlieko, Maska, Pleťový krém - 3,46 €/100 ml
Kód:  VBAL8379 Produktové číslo:  8595003126199 Stránky výrobcu

DERMACOL Collagen plus Set

Kozmetická súprava obsahuje intenzívny omladzujúci denný krém Collagen Plus SPF 10, vypínaciu metalickú olupovaciu masku s kolagénom Collagen Plus a omladzujúce telové mlieko s koenzýmom Q10 Collagen Plus. Darčekový balíček od Dermacolu poteší všetky ženy, ktoré sa rady starajú o svoj vzhľad. Prípravky redukujú hlboké vrásky, pleť vypínajú a zjemňujú.  Vyživujúce zloženie s vysokým obsahom kolagénu, extraktu z morských rias a ďalších aktívnych látok pokožku chráni a hydratuje. Pravidelným používaním sa pleti navracia pružnosť, energia a mladistvý vzhľad. Kozmetická súprava DERMACOL Collagen plus 2022 Set je v darčekovom balení, a preto môže byť skvelou pozornosťou pre každú ženu. 

Kľúčové vlastnosti darčekovej kozmetickej sady DERMACOL Collagen plus 2022 Set 

  • Kozmetická súprava zo špeciálnej kolekcie
  • Súprava Dermacol obsahuje denní krém, vypínací metalickou olupovaciu masku a telové mlieko 
  • Darčekový balíček Collagen plus 2022 Set je skvelou pozornosťou pre každú ženu, ktorá sa o seba rada stará
  • Súčasťou balenia je denný krém, ktorý hydratuje, vyživuje a dodáva energiu vašej pokožke
  • Pleťová maska DERMACOL Collagen plus lifting peel off mask prináša skrášlenie a rozjasnenie pleti počas 20 minút
  • Telové mlieko Collagen s koenzýmom Q10, olivovým olejom, glycerínom a kolagénom prírodného pôvodu napomáha regenerácii kožných buniek
  • Omladzujúci prípravok z darčekovej sady chráni pokožku tela, udržuje jej prirodzenú vlhkosť a dobre sa vstrebáva
  • Výsledkom používania sady DERMACOL Collagen plus 2022 Set je vyživená a vyhladená pleť bez vrások

Vďaka obsahu látky Collagen + krémy DERMACOL intenzívne omladzujú pleť 

Intenzívny omladzujúci denný krém Collagen Plus SPF 10 má za úlohu intenzívne omladiť pleť pomocou kolagénu a extraktu z morských rias. Tieto aktívne látky vypínajú a obnovujú pružnosť a sviežosť pleti. Krém Intensive Rejuvenating Day Cream zatočí s hĺbkou vrások a spevní kontúru tváre. Denný krém sa krásne rozotiera a je ideálny ako podklad pod make-up. Výsledkom používania krému je vyživená a vyhladená pleť bez vrások. 

Pleťová maska Collagen plus lifting peel off mask odstraňuje odumreté kožné bunky

Pleťová maska DERMACOL Collagen plus lifting peel off mask prináša skrášlenie a rozjasnenie pleti počas 20 minút. Kolagén v spojení s morskými riasami poskytuje okamžité zlepšenie pleti s povädnutú pokožkou a zároveň jemne vyhladzuje. Hydratáciu a jemnosť zaručuje panthenol a kyselina hyaluronová. Olupovacia maska DERMACOL odstraňuje kožné bunky a zbavuje pleť bledosti. Navyše zlepšuje mikrocirkuláciu a pomáha regenerácii buniek. Výsledkom použitia pleťovej masky DERMACOL Collagen plus lifting peel off mask je svieži a žiarivý vzhľad pokožky s dlhodobou hydratáciou. 

Vysoká hydratácia a regenerácia vďaka mlieku s koenzýmom Q10

Omladzujúce telové mlieko Collagen s koenzýmom Q10, olivovým olejom, glycerínom a kolagénom prírodného pôvodu sa dobre vstrebáva, skvele vyživuje pokožku, vyhladí ju a spevní. Prípravok od Dermacolu na všetky typy pleti nielen napomáha regenerácii kožných buniek, ale pretože obsahuje aminokyseliny, prispieva k hydratácii aj elasticite.  Jednoducho naneste telové mlieko na pokožku, rovnomerne rozotrite a nechajte vstrebať. Pravidelným používaním docielite zamatovo hladkú, dokonale vyživenú a hydratovanú pokožku. 

Obsah balenia: 
Intenzívny omladzujúci denný krém Collagen Plus SPF 10 (Intensive Rejuvenating Day Cream) 50 ml
Vypínacia metalická olupovacia maska s kolagénom Collagen Plus (Lifting Metallic Peel-Off Mask) 2 × 7,5 ml
Omladzujúce telové mlieko s koenzýmom Q10 Collagen Plus (Collagen Body Milk) 250 ml

Zloženie

Denný krém: Aqua, kaprylový/kaprinový triglycerid, etylhexylstearát, etylhexylmetoxycínnamát, glycerín, pentylenglykol, glycerylstearát, cetearylalkohol, myristylmyristát, butylmethoxydibenzoylmethan, cetylester Máj, kyslý hydrogénbenzénsulfát draselný, zsulfát kyseliny palmitový mácerovaný benzimidazolový extrakt masla, extrakt z masla z rastlín Olea Europaea, fruktóza, hydrolyzovaný kolagén, olej z jadier Argania Spinosa, extrakt z Aesculus Hippocastanum (júnsky gaštan), hyaluronát sodný, extrakt z Alaria Esculenta, výťažok z obilia, sodná soľ ceponónového europaeacetátu, glutamát tetraglutamát, polyakrylátový crosspolymér-6, xantánová guma, polysorbát 20, Bht, tokoferol, tropolon, kaprylylglykol, 1,2-hexandiol, hydroxid sodný, kyselina citrónová, etylhexylglycerín, Fenoxyetanol, Sorbát draselný, Parfém.
Pleťové mlieko: Aqua, Olea Europaea Fruit Oil, Glycerín, Cetearyl Alcohol, Glyceryl Stearate Citrate, Glyceryl Stearate, Ethylhexyl Stearate, Tokopheryl Acetate, Tokoferol, Hydrolyzed Collagen, Ubiquinone, Carbomer, Polysorbate 20, Trocopolón, Glyceryl-Benzlyaldilán,, Ethylhexylglycerín, Hydroxid sodný, Parfém.

Parametre a špecifikácia

Objem
315 ml Hotovo!
Určenie
Dámske Hotovo!
Počet ks v balení
3 ks Hotovo!
Obsah balenia
Maska, Pleťový krém, Telové mlieko Hotovo!

Objem

Objem
315 ml Hotovo!

Určenie

Určenie
Dámske Hotovo!

Balenie

Počet ks v balení
3 ks Hotovo!
Obsah balenia
Maska, Pleťový krém, Telové mlieko Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre DERMACOL Collagen plus Set Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si DERMACOL Collagen plus Set. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: DERMACOL Collagen plus Szett.
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií