P&G boost AP+ plus nový vizuál

DERMACOL Gold Elixír 2022 Set

Zobraziť katalóg
DERMACOL Gold Elixír 2022 Set
5 3 hodnotení
Darčeková sada kozmetiky – obsahuje: 2× Pleťový krém, Masku - 15,43 €/100 ml
Kód:  VBAL8380 Produktové číslo:  8595003126052 Stránky výrobcu

DERMACOL Gold Elixír 2022 Set

Kozmetická súprava obsahuje Gold Elixír omladzujúci kaviárový denný krém, nočný krém a masku s kaviárom. Darčekový balíček DERMACOL Gold Elixír 2022 Set je určený na veľmi zrelú pleť, zvlášť pre ženy nad 50 rokov veku. Špeciálne dermatologické prípravky s výťažkom z kaviáru obnovujú a regenerujú bunkovú štruktúru pleti a spomaľujú proces starnutia. Prípravky zo sady obsahujú extrakt z cibuľky narcisu, ktorý vyrovnáva hlboké vrásky, spevňuje pleť a zvyšuje jej elasticitu, a omega 3 a 6-mastné kyseliny, ktoré vyživujú suchú pleť a napomáhajú pri obnove kožnej bariéry. Vďaka ušľachtilým olejom s bambuckým maslom darčekový balíček Gold Elixír 2022 Set zvláčňuje pleť. 

Kľúčové vlastnosti darčekovej kozmetickej sady DERMACOL Gold Elixír 2022 Set

  • Kozmetická súprava zo špeciálnej kolekcie na zrelú pleť
  • Súprava Dermacol obsahuje Gold Elixír obsahuje omladzujúci kaviárový denný krém, omladzujúci kaviárový nočný krém a masku s kaviárom
  • Darčeková súprava DERMACOL sa dodáva v luxusnom darčekovom balení
  • Pleťová maska hĺbkovo omladzuje, obnovuje bunkovú štruktúru pleti a spomaľuje proces starnutia 
  • Darčeková kozmetická súprava Dermacol Gold Elixir Caviar Day Cream s kaviárom, omega 3 a 6 a bambuckým maslom vracia pokožke hutnosť a pevnosť
  • Vďaka hypoalergénnemu omladzujúcemu kaviárovému nočnému krému bude pleť svieža a viditeľne vyhladená
  • Kozmetická súprava DERMACOL Gold Elixir 2022 Set je skvelým darčekom pre každú ženu, ktorá sa o seba rada stará

Darčeková kozmetická súprava DERMACOL Gold Elixir Caviar Mask dodáva pleti energiu, zlepšuje jej prirodzené funkcie

Hĺbková omladzujúca krémová maska s výťažkom z kaviáru obnovuje bunkovú štruktúru pleti a spomaľuje proces starnutia. Zmena je ihneď účinná a viditeľná. Jemná textúra bohatá na proteíny dodáva pleti energiu, zlepšuje prirodzené funkcie pleti a schopnosť udržovať vlhkosť. Vracia jej jasný a žiarivý vzhľad. Pleťová maska spevňuje kontúry tváre a podporuje elasticitu a pevnosť pokožky. Kaviár hlboko pleť hydratuje a regeneruje, dodáva energiu a sviežosť. Výsledkom je na prvý pohľad zdravá pleť s prirodzeným tónom. Venujte zodpovedajúcu starostlivosť svojej pleti a ona vám to vráti svojou krásou! 

Kontúry tváre budú jasnejšie, pleť je svieža a viditeľne vyhladená

Darčeková kozmetická súprava Dermacol Gold Elixir Caviar Day Cream aj jej nočný variant zabraňujú poklesu hormonálnej aktivity,  čím spomaľujú prejavy starnutia. Oba krémy regenerujú bunkovú štruktúru. Extrakt z cibuľky narcisu vyrovnáva hlboké vrásky, zaisťuje jej elasticitu a spevňuje ju. Omega 3 a 6 pomáhajú vyživovať suchú pleť a akcelerujú obnovu kožnej bariéry. Tento účinný mix potom dopĺňajú ušľachtilé oleje s bambuckým maslom na zvláčnenie pleti. V dennom kréme nechýbajú ani UV filtre s beta-karoténom a vitamínom E. Tieto zložky chránia pleť pred škodlivými vplyvmi slnečného žiarenia. 

Obsah balenia: 
Gold Elixír omladzujúci kaviárový denný krém 50 ml
Gold Elixír omladzujúci kaviárový nočný krém 50 ml
Gold Elixír omladzujúca maska s kaviárom 2×  8 ml


Zloženie

DG krém: Aqua, Glyceryl Stearate, Cetearyl Isononanoate, Etylhexyl Methoxycinnamate, Propylenglykol, Cetyl Alcohol, Persea Gratissima Oil, Kaprylový/kaprinový triglycerid, Octyldodekanol, Ceteareth-25, Butyl Metoxydibenzoyl-metanyl semetanyl-metanyl Olejetanyl-methanyl, Glycerín, Extrakt z cibule Narcissus Tazetta, Hydrogenovaný olivový olej, Ovocný olej Olea Europaea, Nezmydelniteľný olej Olea Europaea, Argania Spinosa olej z, Glyceryl Linoleát, Glyceryl Linoleát, Glyceryl Linoleát, Glyceryl lamintracticoleát, Glycerylmintractoleát, Glycerylmintractoleát, Glyakrylát sodný, Paraffinum Liquidum, Trideceth-6, Glycín Soja Oil, Extrakt z koreňa Daucus Carota Sativa, Beta-karotén, Tokoferylacetát, Askorbyl palmitát, kyselina citrónová, disodná soľ edta, etylhexylglycerín, fenoxyethanol, metylparabén, etylparabén, propylparabén, Bht, parfum.
Nočný krém: Aqua, Glyceryl stearát, Glycerol, Persea gratissima olej, Butyrospermum parkii máslo, Olej zo spermií Macadamia ternifolia, Izopropyl myristát, Ceteareth-25, Olej z jadra Prunus armeniaca, panthenol, Olej z jader Argania olivový olej, Ovocný olej olej Olea europaea Nezmýdelitelný olej z Olea europaea, Tokoferyl acetát, Extrakt z cibule narcissus tazetta, Kaviárový extrakt, Triglycerid kyseliny kaprylovej/kaprinovej, Extrakt Laminaria ochroleuca, Cetearyl olivát, Olivový sorbitan, Glyceryl linoleát, Glyceryl linolenát, Glycín sójový sterol, Propylenglykol, Carbomer, Glycínový sójový olej, Výťažok z Daucus carota, Beta-karotén, tokoferol, BHT, Askorbyl palmitát, Kyselina citrónová, trietanolamín, EDTA disodná, Polyakrylát, Hydrogenovaný polydecen , Trideethanol , (Metylestery, etyl-, propyl-, butyl-, izobutyl)parabén, 1,2-hexandiol, 1,2-oktándiol, Tropolone, parfém

Parametre a špecifikácia

Objem
116 ml Hotovo!
Určenie
Dámske Hotovo!
Počet ks v balení
3 ks Hotovo!
Obsah balenia
Maska, Pleťový krém Hotovo!

Objem

Objem
116 ml Hotovo!

Určenie

Určenie
Dámske Hotovo!

Balenie

Počet ks v balení
3 ks Hotovo!
Obsah balenia
Maska, Pleťový krém Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre DERMACOL Gold Elixír 2022 Set Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si DERMACOL Gold Elixir Set. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: DERMACOL Gold Elixír 2022 Szett.
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií