AlzaBoxy Q1 Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Detský NANOSÍK® s veselými motívmi – Kocky

Zobraziť katalóg
Detský NANOSÍK® s veselými motívmi – Kocky
5 4 hodnotení
Rúško , výrobným materiálom je nanotextil, určenie: detské, balenie obsahuje 5ks
Variant
Kód:  SPUR016 Produktové číslo:  540403045
Detský NANOSÍK® s veselými motívmi – Kocky Predaj skončil

Detský NANOSÍK® s veselými motívmi – Kocky

Detské rúško NANOSÍK od českej nanotechnologickej firmy Spur je veľmi efektívnym ochranným prostriedkom dýchacích ciest pre deti od zhruba 6 do 8 rokov. Toto štvorvrstvové rúško je vyrobené z vysokoúčinného nanomateriálu SPURTEX PP, ktorý zamedzuje vdýchnutiu patogénnych látok. Je v tvare respirátora, takže dokonale drží a perfektne prilieha k tvári. Použitá nanomembrána je ale na dotyk veľmi príjemná a vyniká dobrou priedušnosťou, ktorá deťom aj napriek bezpečnej tesnosti dovoľuje ľahko dýchať. Detské rúško NANOSÍK je jednorazové, respektíve v prípade potreby je možné ho 1 – 3× sterilizovať prostredníctvom odporúčanej dezinfekcie SPURTEX Unisanol. V znovu uzatvárateľnom balení detského respirátora NANOSÍK nájdete päť kusov ochrany dýchacích ciest s motívom kociek.

Kľúčové vlastnosti: detské rúško NANOSÍK so vzorom kociek, 5 ks

  • Vysokoefektívny ochranný prostriedok dýchacích ciest pre deti od cca 6 do 8 rokov
  • Štvorvrstvové detské neno rúško NANOSÍK je z membrány z nanomateriálu SPURTEX PP
  • Neprepustí žiadne alergény, vírusy ani baktérie
  • V tvare respirátora, takže dokonale drží a perfektne prilieha k tvári
  • Materiál je príjemný na nosenie a veľmi dobre priedušný
  • Jednorazové nano rúško NANOSÍK je možné v prípade nutnosti aj sterilizovať
  • Neobsahuje žiadne chemikálie ani borosilikátové mikrovlákna
  • V znovu uzatvárateľnom balení je 5 ks detského respirátora NANOSÍK s motívom kociek

Detské rúško NANOSÍK má jedinečné nanovlákna

Nanovlákno je ľudskému oku neviditeľné. Je až 1 000× tenšie ako vlas. Vďaka tomu z neho môže byť ušitá filtračná membrána taká hustá, respektíve s takými malými otvormi, že nimi neprejdú baktérie, vírusy ani alergény. Táto vysokoúčinná mechanická bariéra tak umožňuje, že pri výrobe rúška nie je potrebné používať žiadne chemické látky alebo krehké borosilikátové mikrovlákna. Tie sa používajú v štandardných ochranných prostriedkoch. Môžu ale mať neblahý vplyv na zdravie človeka.

Zloženie:
Detské rúško NANOSÍK je vyrobené z materiálu SPURTEX PP, čo je štvorvrstvový laminát tvorený na povrchu netkanými textíliami na báze polypropylénu a špeciálne vyvinutou aktívnou nanovláknitou filtračnou vrstvou z polyméru PVDF (polyvinylidénfluoridu) pripravovanou pomocou najmodernejšej unikátnej technológie.

Manipulácia s rúškom podľa odporúčania WHO:
Nasadenie rúška:
Umyte si ruky vodou a mydlom, utrite si ruky jednorazovým uterákom a použite dezinfekciu. Skontrolujte neporušenie balenia rúška, vyberte rúško z obalu a skontrolujte neporušenosť rúška. Uchopte rúško tak, aby bol ohýbateľný okraj hore.
Pri zaväzovaní na šnúrky – pridržte si rúško na koreni nosa a zaviažte horné šnúrky na temene hlavy na mašličku. Potom uchopte spodné šnúrky a zaviažte ich na zátylku. Vytvarujte okraj rúška podľa tvaru svojho nosa.
Pri upevnení na gumičky – uchopte gumičky do oboch rúk a napnite za uši. Vytiahnite rúško čo najvyššie na koreň nosa a pretiahnite do požadovaného tvaru. Uchopte spodný okraj rúška a pretiahnite cez ústa a bradu.

Odobratie rúška:
Umyte si ruky vodou a mydlom, utrite si ruky jednorazovým uterákom a použite dezinfekciu. Prednej strany rúška sa nedotýkajte.
Pri zaväzovaní na šnúrky – rozviažte mašličky na zátylku, potom na temene hlavy a rúško držiac iba za šnúrky dajte dolu.
Pri upevnení na gumičky – uchopte gumičky do oboch rúk a rúško držiac iba za gumičky zložte dolu.

Vyhoďte rúško do špeciálne vyhradeného odpadu. Umyte si ruky vodou a mydlom, utrite jednorazovým uterákom a použite dezinfekciu.

Údržba rúška: 
Detské rúško NANOSÍK je kategorizované ako jednorazový materiál. Jeho vynikajúce filtračné vlastnosti sú zachované iba po veľmi obmedzenú dobu v závislosti od prostredia, v ktorom je používané. Pri bežnom používaní uňho po 3 – 8 hodinách dochádza k významnému zakoncentrovaniu nebezpečných častíc (baktérie, vírusy atď.) v nanovlákennom filtri a v kontaminovanom prostredí je teda nutné ho často meniť. Samotná nanovlákenná štruktúra nie je ošetrená žiadnou antimikrobiálnou úpravou.

Sterilizácia rúška: 
V nutných prípadoch je možné rúško 1 – 3× sterilizovať. Výrobca na sterilizáciu odporúča dezinfekčný prostriedok SPURTEX Unisanol.


Parametre a špecifikácia

Určenie
Detské Hotovo!
Materiál
Nanotextil Hotovo!
Farba
Motiv Hotovo!
Počet kusov
5 ks Hotovo!

Určenie

Určenie
Detské Hotovo!

Materiál

Materiál
Nanotextil Hotovo!

Farba

Farba
Motiv Hotovo!

Počet kusov

Počet kusov
5 ks Hotovo!
Poznámka:
» Všetky rúška

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Dětský NANOSÍK® s veselými motivy - Kostky. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Gyerek szájmaszk vidám motívumokkal - Kockák.
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií