PET PET

DEV1S GuardiaN

Zobraziť katalóg
DEV1S GuardiaN
5 3 hodnotení
Podložka pod myš – herná, vytvorená v spolupráci s jedným z najlepších hráčov CS: GO na svete – Ladislavom „GuardiaN“ Kovácsom, 500×450×2mm, čierna
Kód:  DVS001b Stránky výrobcu

DEV1S GuardiaN

Podložka pod myš Dev1s GuardiaN

Táto herná podložka pre myš bola vyrobená presne na mieru pre Ladislava „GuardiaN“ Kovácsa. Ide o jedného z najlepších hráčov CS: GO. Skvele tak vyhovuje potrebám profesionálneho hráča. Balenie obsahuje aj úchyt na prichytenie kábla k podložke.

Dev1s Blackhole Slim XL, povrch

Povrch z vysoko kvalitného materiálu

Dev1s Blackhole Slim XL, odolnosť

Zvýšená odolnosť proti opotrebovaniu

Dev1s Blackhole Slim XL, herná podložka

Podložka je vhodná pre všetkých hráčov

Dev1s Blackhole Slim XL, kvalita

Kvalitu garantuje jeden z najlepších hráčov CS: GO

Dev1s GuardiaN, úchyt na kábel

Špeciálny úchyt pre pevné držanie kábla od myši

Kľúčové vlastnosti podložky pod myš Dev1s GuardiaN

  • Špeciálny úchyt na prichytenie kábla k podložke
  • Kvalitný materiál
  • Na výrobe sa podieľal jeden z najlepších hráčov CS: GO na svete
  • Podložka je odolná proti opotrebeniu
  • Príjemná na dotyk
  • Rozmery 500 × 450 × 2 mm


Ladislav „GUARDIAN“ Kovács

Narodil sa 9. júla 1991 v Komárne. Pred profesionálnym hraním CS: GO aktívne pôsobil na scéne v počiatkoch Counter-Strike 1.6 a následne Source, kde sa snáď najviac preslávil vo farbách tímu Reason Gaming.

Radí sa medzi jedny z mála hráčov, ktorí vynikali na vysokej úrovni vo všetkých troch CS tituloch. Najväčšiu pozornosť púta hlavne vďaka svojmu obrovskému umeniu s AWP a tiež agresívnou hrou. Práve kombinácia týchto dvoch faktorov z neho robí jedného z najobávanejších hráčov histórie CS: GO. Je známy prevažne pre svoju schopnosť, otočiť zlú situáciu vo svoj prospech.

Zaujímavým faktom je, že za svoju slávu vďačí v prvom rade CS: Source, kde hral dva roky za tím Reason Gaming a až potom sa vrátil k 1.6, kde napríklad hájil farby celkov DEFEATERS, či SGC, ale aj slovenskej reprezentácie. V tej pôsobí až dodnes ako kapitán samozrejme už v Global Offensive.



Chýbala mi tu podložka, ktorá by presne spĺňala moje kritériá. Správna dĺžka, šírka, hrubosť a samotný materiál, vďaka ktorému budem cítiť, že kam chcem zamieriť, tam sa aj s myškou efektívne dostanem. Bez zbytočného trenia, ale s precíznou presnosťou podložky, ktorá je podľa môjho názoru najlepšou voľbou práve pre snipera.


Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Špeciálna úchytka na prichytenie kábla k podložke. Ako si to mám predstaviť ? ( Funguje to ako držiak kábla napr. Mouse bungee od Razer ?)

Diskusia a poradňa k DEV1S GuardiaN
Príslušenstvo pre DEV1S GuardiaN
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si DEV1S GuardiaN. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte DEV1S GuardiaN. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte DEV1S GuardiaN. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: DEV1S GuardiaN.
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií