Devolo dLAN 550 WiFi Starter kit

Zobraziť katalóg
Devolo dLAN 550 WiFi Starter kit
Powerline - prenosová rýchlosť až 500Mbit/s, dosah až 300m, WiFi 2x2 MIMO 2.4GHz až 300 MBps, 1x LAN, Range + technológia - funkčnosť na viacfázových rozvodoch (v balení 1ks powerline, 1ks powerline s WiFi)
Kód:  VD500c6 Produktové číslo:  D 9635 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Devolo dLAN 550 WiFi Starter kit

Túžite mať domáce WiFi sieť az nejakého dôvodu nemôžete vŕtať do steny alebo nechcete ťahať káble po dome? Ideálnym riešením je táto sada od výrobcu DEVOLO AG, ktorá obsahuje všetko potrebné - prijímač aj vysielač. Oba moduly majú integrovanú elektrickú zásuvku, LAN port a vynikajú jednoduchú inštaláciu. Zariadenie stačí vybaliť, zapojiť do zásuvky a užiť si rýchly internet v ktorejkoľvek miestnosti v dome, pretože sú dáta prenášané cez elektrické rozvody. Prenosová rýchlosť až 500 MB/s a pripojenie na vzdialenosť až 300 m vďaka technológii DEVOLO range+. Ľahko si tak prepojíte PC, notebook, smartphony aj smart TV pomocou LAN portu. Samozrejmosťou je zabezpečenie proti neoprávnenému prístupu a šifrovanie. Ak uvažujete o rozšírenie existujúcej siete, je možné dokúpiť jednotlivé moduly z našej ponuky.

Kľúčové vlastnosti

  • Sada na vytvorenie WiFi siete
  • Prenosová rýchlosť až 500 MB/s a dosah až 300 m
  • Kompaktný dizajn
  • Range+ technológia
  • Veľmi jednoduchá inštalácia
  • LAN port

Parametre a špecifikácia

Dosah
300 m Hotovo!

Dosah

Dosah
300 m Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý, musí byť prvý aj druhý prvok zapojený v elektrickej sieti na tom istom ističi. Jozef ďakujem.

Mám Powerline Devolo dLAN 550 WiFi Starter kit. Chtěl bych přikoupit další WiFi modul, abych ho připojil ke stávající síti. Je to možné? Dá se to koupit? A bude to komunikovat se stávajícím prvkem?

Dobrý den chci se zeptat když ten první zapojím do el.zásuvky a ten druhý s wifi když napojím třeba přes utp kabel do pc bude sit pocházet pevně po eletricke zasuvky nebo bezdratove pres wifi ? můžete mi odpovědět děkuji

Diskusia a poradňa k Devolo dLAN 550 WiFi Starter kit
Príslušenstvo pre Devolo dLAN 550 WiFi Starter kit Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Devolo dLAN 550 WiFi Starter kit.
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií