Devolo dLAN 550+ WiFi Starter Kit

Zobraziť katalóg
Devolo dLAN 550+ WiFi Starter Kit
Powerline – štartovacia súprava obsahuje adaptér a Wifi adaptér s prenosovou rýchlosťou až 550Mbits, priechodná zástrčka, technológia range+, kompatibilný s ostatnými powerline s certifikáciou Home plug
Kód:  VD500c8 Produktové číslo:  D 9838 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Devolo dLAN 550+ WiFi Starter Kit

Túžite mať domácu sieť na vzdialenom mieste a nechcete ťahať káble po dome? Ideálnym riešením je Devolo dLAN 550+ WiFi Starter Kit. Oba dodané adaptéry majú integrovanú elektrickú zásuvku, LAN porty a vynikajú jednoduchou inštaláciou. Zariadenie stačí vybaliť, zapojiť do zásuvky a užiť si rýchly internet v ktorejkoľvek miestnosti v dome, pretože dáta sa prenášajú cez elektrické rozvody. Prenosová rýchlosť až 500 MB/s a pripojenie na vzdialenosť až 400 m, vďaka technológii DEVOLO range+. Ľahko si tak prepojíte PC, notebook, smartfóny aj smart TV pomocou LAN portu. Druhý z adaptérov okrem LAN portu zriadi bezdrôtovú sieť (WiFi) pre vaše mobilné zariadenie. Ak uvažujete o rozšírení existujúcej siete, možno si dokúpiť jednotlivé moduly z našej ponuky.

Kľúčové vlastnosti súpravy Devolo dLAN 550+ WiFi Starter Kit

  • Súprava na vytvorenie siete cez elektrické rozvody
  • Prenosová rýchlosť až 500 MB/s a dosah až 400 m
  • WiFi pre bezdrôtové pripojenie + LAN port
  • Kompaktný dizajn s priechodnou zásuvkou
  • Zabezpečenie proti neoprávnenému prístupu (šifrovanie)
  • Veľmi jednoduchá inštalácia a kompatibilita s ostatnými powerline s certifikáciou Home plug

Parametre a špecifikácia

Dosah
400 m Hotovo!

Dosah

Dosah
400 m Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Koupil jsem verzi bez wifi, ale absolutní spokojenost. Ověřená funkčnost na vícefázovém rozvodu elektřiny. Zapojení a párovani téměř okamžité.

Dobrý deň, chcem sa opýtat či môžem použiť tento Power Line medzi dvomi rôznymi fazami a na rôznych ističoch v rodinnom dome na medených kábloch.? Power Line bude určený pre herné PC. Ďakujem za odpoveď.

Dobrý deň, chcem sa spýtať či je možné mať dva takéto Power Line na PC a Magio TV? No neviem či je možné tento istý Power Line použiť aj na PC aj Magio TV od Telekomu. Telekom nemá Power Line na viacfázové rozvody medzi dve rôzne fázy má, len na 1 istič a my vŕtať nemôžme, lebo to nejde. Nebude to robiť problémy medzi fázami, keď budú dva takéto isté?

Dobry den. Funguje prenos signalu aj cez prudove chranice? Dakujem.

Je možnosť zapojiť do stolného PC bez toho aby som použil druhý modem

Diskusia a poradňa k Devolo dLAN 550+ WiFi Starter Kit
Príslušenstvo pre Devolo dLAN 550+ WiFi Starter Kit Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Devolo dLAN 550+ WiFi Starter Kit. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Devolo dLAN 550+ WiFi induló készlet.
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií