AD homeoffice AD homeoffice

DEXIM MHub DWP005

Zobraziť katalóg
DEXIM MHub DWP005
4,0 1 hodnotení
Dokovací stanice pro iPhone/ iPod/ Blackberry ,3xUSB hub, Audio výstup
Kód:  PP866d4b Produktové číslo:  DXDWP005C
DEXIM MHub DWP005 Predaj skončil

DEXIM MHub DWP005

Praktická dokovací stanice DEXIM MHub DWP005 je určena pro iPhone, iPod a například také pro Blackberry. Rozšiřuje výbavu portů těchto zařízení o tři USB porty, čtečku paměťových karet a audio výstup. Umožňuje tak omezit počet kabalů, které Vám jen tak ladem leží na stole a také pohodlně zařízení dobíjet a synchronizovat s PC. Navíc telefon v dokovací stanici vypadá na stole mnohem elegantněji a jeho displej je také lépe čitelný.

Parametry a specifikace:

Typ:
stolní dokovací stanice

Určeno pro:
iPhone
iPod
Blackberry
a další...

Funkce:
rozšíření portů
dobíjení
synchronizace

Porty:
3 x USB
čtečka paměťových karet
audio výstup

Barevné provedení:
bílé
Poznámka:

Pri nákupe USB-C dokovacej stanice alebo replikátora portov je dôležité mať na vedomí, že nie všetky notebooky sa nabíjajú alebo prenášajú obraz cez port USB-C. Ak je to jeden z vašich nákupných argumentov, je dobré si túto vlastnosť notebooku vopred preveriť.

Na pripojenie monitora(ov) je dôležité poznať ich počet, rozlíšenie, obnovovaciu frekvenciu a konektor. Dokovacie stanice a replikátory portov majú rôzne možnosti pripojenia a nie všetky konfigurácie monitorov sú všetkými stanicami podporované. Môže dôjsť napríklad k zníženiu rozlíšenia alebo obnovovacej frekvencie monitora.

» Všetky dokovacie stanica pre notebooky
» Všetky alternatívne dokovacie stanice

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre DEXIM MHub DWP005 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si DEXIM MHub DWP005. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte DEXIM MHub DWP005. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte DEXIM MHub DWP005. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: DEXIM MHub DWP005.
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií