Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

Rapture Rapture

DICOTA UltraCase Twin 15.4" černá

Zobraziť katalóg
DICOTA UltraCase Twin 15.4" černá
Taška na notebook nylon, vnitřní rozměr 37x28.5x5cm
Kód:  GR734c Produktové číslo:  N14508N

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

DICOTA UltraCase Twin 15.4" černá Predaj skončil

DICOTA UltraCase Twin 15.4" černá

Kvalitní brašna z nepremokavého materiálu určená pre súčasné prenášanie notebooku s maximálnou uhlopriečkou displeja 15,4 palca a tlačiarne.Pre tento prípad je brašna vybavená dvoma vypolstrovanými vreckami pre maximálnu ochranu prenášaných prístrojov.Tu ešte zvyšuje syntetický pevný rám vedený po celej dĺžke tejto časti brašne.Na zadnej strane sa potom nachádza väčšie vrecko určené na prenos dokumentov.V brašně je tiež dostatok priestoru pre prenos ďalšieho príslušenstva a praktická prenosná pracovná doska.Pohodlie je zaistené vďaka ergonomickému rúčky, úchytke na vozík a ramenný popruh.Súčasťou balenia je aj praktické vrecko na káble.

Parametre a špecifikácie:

Určené pre prenášanie:
notebooku s uhlopriečkou displeja 15,4 "a tlačiarne

Materiál:
nylon

Farba:
čierna

Vonkajšie rozmery:
430 x 330 x 200 mm

Maximálne rozmery notebooku:
370 x 285 x 50 mm

Maximálne rozmery tlačiarne:
380 x 300 x 85 mm

Hmotnosť:
2,8 kg
Pred objednaním si skontrolujte rozmery vášho notebooku, aby ste predišli výberu nevhodnej tašky na vaše zariadenie.


Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre DICOTA UltraCase Twin 15.4" černá Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si DICOTA UltraCase Twin 15.4" černá. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte DICOTA UltraCase Twin 15.4" černá. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte DICOTA UltraCase Twin 15.4" černá. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: DICOTA UltraCase Twin 15.4" černá.
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií