Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Alza dny mini Velikonoce mini AD gaming

Digitální fotoaparát Canon PowerShot G7

Zobraziť katalóg
Digitální fotoaparát Canon PowerShot G7
Digitálny fotoaparát Canon PowerShot G7 kompakt 10 mil. pixelu, 6x zoom, 2.5" LCD, Li-Ion, SD/ MMC, stabilizátor
Kód:  OC063g Produktové číslo:  1285B013AA Stránky výrobcu
Digitální fotoaparát Canon PowerShot G7 Predaj skončil

Digitální fotoaparát Canon PowerShot G7

Poloprofesionální digitálny fotoaparát s obrazovým procesorom vlastniacom pokročilou technológiou detekcie tváre.Fotoaparát sníma fotografie v rozlíšení až 10 miliónov pixelov.Disponuje možností 6x optického priblíženia, ku ktorému je možné využiť ešte 4x plynulý digitálny zoom.Displej je tvorený technológiou p-Si TFT s uhlopriečkou 2,5 "a 207000 obrazovými pixelmi.

Obrazový procesor využíva technológiu detekcie tváre, ktorá automaticky rozpozná tváre v snímanej scéne a nastaví pre ne optimálne zaostrenie aj expozíciu.Vďaka tomu sú zachytené tváre ostré a jasné.Technológia je schopná detekovať aj viac tvárí, čo možno využiť pri snímaní skupiny ľudí alebo pohybujúcich sa objektov.Navyše je táto technológia plne hardwarová a neobmedzuje tak rýchlosť fotenia.

Citlivosť ISO 1600 zaručuje kvalitné fotky aj za slabého osvetlenia bez blesku.Fotoaparát dokáže natáčať videosekvencie v rozlíšení až 1024 x 768 bodov s frekvenciou 15 snímok za sekundu.Navyše je vo fotoaparáte integrovaná funkcia Moje kategórie, ktorá automaticky ukladá snímky do jednej z kategórií ľudia, scenéria a udalosti.Rozdelenie snímky sú automaticky vypočítalo z výsledku nastavení prístroja pri fotení alebo použitie technológie Face Detection.Radenie do kategórií rozpozná i dodávaný softvér (Canon ZoomBrowser EX) pre organizáciu snímok v počítači.

Prístroj je určený začínajúcim aj pokročilým fotografom.Je vybavený automatickými aj plne manuálnym režimom.Nechýba funkcia histogramu alebo inteligentný senzor orientácie, ktorý automatický otočí snímky podľa orientácie fotoaparátu.Snímky sa ukladajú na pamäťové karty Secure Digital (SD) a MultiMedia Card (MMC).Súčasťou balenia je karta s kapacitou 32 MB.Nechýba podpora kariet Secure Digital High Capacity, ktorá umožňuje použiť kapacitu karty až 4 GB.Pre napájanie je vo fotoaparáte pripravený dobíjitelný Li-Ion akumulátor s výdržou približne na 270 snímok.

Parametre a špecifikácie:

CCD senzor:
Obrazový snímač:1 / 1, 8 "CCD
Skutočný počet pixels:10 megapixelov
Maximálna veľkosť snímok:3648 x 2736 bodov
Typ farebného filtra:primárne farby
Obrazový procesor:DIGIC III s technológiou iSAPS

Objektív:
Optický zoom:6x
Ohnisková vzdialenosť:7,4 - 44,4 mm (ekvivalent 35 - 210 mm na 35 mm fotoaparátu)
Svetelnosť:F2, 8 - F4, 8
Konštrukcia:9 členov v 7 skupinách

Zaostrovanie:
Typ:TTL
Systém:AIAF (Face detection - detekcia tváre / 9 bodov), 1-bodový AF (fixný, stred)
Makrorežim:od 1 cm

Expozície:
Režimy:Pomerové, celoplošné so zdôrazneným stredom, bodové (stredové alebo spájať s bodmi Detekcia tváre AF)
Kompenzácia expozície:± 2 EV s krokom 1 / 3
Rýchlosť uzávierky:15 - 1 / 2500 s

Hľadáčik:
Optický hľadáčik s reálnym zobrazením zoomu

LCD displej:
Typ:TFT
Uhlopriečka:2,5 "(64 mm)
Počet bodov:207000
Pokrytie:100%
Jas:nastaviteľný v 15 úrovniach

Ostatné parametre:
Digitálny zoom:4x
Citlivosť:automatická, ISO 64 / 100 / 200 / 400 / 800 / 1600
Vyváženie bielej:auto, denné svetlo, zatiahnuté, žiarovka, žiarivka, žiarivka H, užívateľské nastavenie
Blesk:automatický, ručné vypnutie / zapnutie blesku, pomalá synchronizované rýchlosť uzávierky, redukcia javu červených očí
Pamäťové médium:slot na karty Secure Digital (SD, SDHC) a MultiMedia Card
Záznam videosekvencií:až 1024 x 768 bodov, 15 FPS so zvukom
Rozhranie:USB, A / V výstup
Napájanie:Li-Ion akumulátor
Rozmery:106 x 72 x 43 mm
Hmotnosť:320 g (bez batérie a pamäťovej karty)

Canon bol založený v roku 1933. Jeho pôvodný názov znel v preklade „Laboratórium prenosnej optiky“. Svoje sídlo má táto japonská spoločnosť od svojho počiatku v hlavnom meste Tokiu. Canon je spojený najmä s výrobou fotoaparátov a príslušenstva k nim. V súčasnosti patrí v tejto oblasti k dominantným hráčom na trhu. Jeho profesionálne digitálne zrkadlovky definujú samý obsah tohto súslovia.

Tvrdenie spoločnosti Canon, že je popredným svetovým inovátorom a poskytovateľom zobrazovacích riešení, tak ani v najmenšom nie je nadnesené. Okrem digitálnych fotoaparátov a kamier je spoločnosť činná aj v oblasti výroby kancelárskych zariadení, zvlášť tlačiarní či kopírok.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Digitální fotoaparát Canon PowerShot G7
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Digitální fotoaparát Canon PowerShot G7. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Digitální fotoaparát Canon PowerShot G7. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Digitální fotoaparát Canon PowerShot G7. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Digitální fotoaparát Canon PowerShot G7.
P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií