AP+ nový vizuál Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Dirt Devil DD698-4 Cavalier 22 V Total

Zobraziť katalóg
Dirt Devil DD698-4 Cavalier 22 V Total
5 2 hodnotení
Tyčový vysávač bezvreckový batériový tyčový a ručný 2 v 1, napätie 21,6 V, batéria Li-Ion 21,6 V, objem 0,4 l, pracovný čas 24 min., umývateľný filter, nabíjanie 5 hod., elektrická TURBO kefa, ovládanie na rukoväti, kontrolky batérie a nabíjania, ergonomické madlo, príslušenstvo 3 v 1 štrbinový, prachový a čalúnnický nadstavec, predĺžená hubica na štrbiny, UpTop hubica, parketová hubica, držiak na stenu, adaptér, hmotnosť 2 kg, farba čierno - medená
Kód:  DIDVY0028 Produktové číslo:  DD698-4 Stránky výrobcu
Dirt Devil DD698-4 Cavalier 22 V Total Predaj skončil

Dirt Devil DD698-4 Cavalier 22 V Total

Ručný batériový vysávač Dirt Devil Cavalier Total splní všetko, čo od vysávača v domácnosti očakávate. Začnime tým, že je neuveriteľne ľahký, nepotrebuje žiadne vrecká a na jedno nabitie dokáže podávať vysoký sací výkon po 24 minút. Stará sa o to Li-Ion batéria, ktorej plné nabitie trvá 5 hodín. Ovládanie na ergonomicky vytvarovanej rukoväti si osvojíte behom pár okamihov.

Kľúčové vlastnosti

  • Nízka hmotnosť iba 2 kg
  • Bezvrecková technológia, jednoduchá na údržbu
  • Výborne skonštruované a funkčné nadstavce
  • Parketová hubica
  • Elektrický TURBO kefa
  • Ovládanie na rukoväti
  • Kontrolky batérie a nabíjania
  • Držiak na stenu

Maximálne efektívne upratovanie

Upratovanie zefektívni unikátny nadstavec, či už je to kĺbová UpTop trubica pripomínajúca periskop, s ktorou vysajete prach aj na vysokých skriniach, policiach či garnižia, na ktorú normálne nedosiahnete, alebo je to predĺžený štrbinový nadstavec, s ktorým sa do štrbín, naopak, od nadstavcov iných výrobcov, naozaj dostanete. Špecialitou modelu je parketová hubica, zabudnúť nesmieme tiež elektrickú TURBO kefu a prachový a čalúnnický nadstavec, ktoré využitie vysávača ešte rozširujú. Všetky tieto nadstavce môžete nasadiť na dlhú hubicu, alebo priamo na telo vysávača a používať ho ako vysávač ručný.

Jednoduchá práca, údržba i skladovanie

Až budete s upratovaním hotoví, stačí zbernú nádobu vyprázdniť do koša a vysávač, aby nikde neprekážal, zavesiť do nástenného držiaka. Pri nabíjaní budete o priebehu informovaní kontrolkami batérie. Údržba vysávača je rovnako jednoduchá, ako jeho použitie. Filter je umývateľný, stačí ho teda raz za čas prepláchnuť vodou.

Doplňujúce informácie:

Batéria:
Li-Ion 21,6V

Nadstavce a hubica:
Parketová hubica
Elektrická TURBO kefa
Príslušenstvo 3 v 1: štrbinový, prachový a čalúnnický nadstavec,
Predĺžená hubica na štrbiny

UpTop hubica

Farba:
modro-čierna

Parametre a špecifikácia

Typ povrchu

Typ povrchu
Čalúnenie Hotovo!

Typ vysávača

Výbava a príslušenstvo

Hubica
Na čalúnenie, Na okná, Parketová, Štrbinová Hotovo!
Kefy
Rotačná Hotovo!

Filtre

Typ filtra
Umývateľný filter Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Hmotnosť
2 kg Hotovo!

Farba

Farba
Medená Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Dirt Devil DD698-4 Cavalier 22 V Total Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Dirt Devil DD698-4 Cavalier 22V Total. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Dirt Devil DD698-4 Cavalier 22V Total. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Dirt Devil DD698-4 Cavalier 22V Total. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Dirt Devil DD698-4 Cavalier 22V Total.
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií