AlzaBoxy Q1 AP+ plus nový vizuál

DIRT DEVIL Dusty 360

Zobraziť katalóg
DIRT DEVIL Dusty 360
3,0 2 hodnotení
Tyčový vysávač - tyčový, 450W, nádoba 0.5l, umývateľný filter, teleskopická trubica, MINI Turbo Pivot hubica, hubica na tvrdé podlahy, štrbinový a prachový nadstavec, špeciálna podlahová hubica s prachovkou, sklopný nadstavec pre prácu vo výškach, dĺžka kábla 8m
Kód:  DIDVY0022 Produktové číslo:  DD1400

DIRT DEVIL Dusty 360

Nemusíte si platiť upratovačku ani sa pachtiť so starým a ťažkým vysávačom, aby ste svoj palác premenili v domov svojich snov. Kompaktný vysávač Dirt Devil Dusty 360 ponúka účinnú pomoc pri údržbe podláh, stropov, nábytku a dokonca aj vášho auta. Prach a nečistoty sa už pred vami neschovajú — a to ani v tých najtenších štrbinách.

Kľúčové vlastnosti

  • S teleskopickou trubicou a špeciálnymi nadstavcami vyčistíte aj ťažko dostupné miesta
  • Ľahko prenosný vďaka nízkej hmotnosti a kompaktným rozmerom
  • Hubice pre čistenie najrôznejších povrchov vrátane tvrdých podláh
  • Sklopný nadstavec pre prácu vo výškach
  • Štýlový dizajn doplní každú modernú domácnosť

Čistota šetrne a s dlhotrvajúcim efektom

Zatočte s nečistotami aj na tých najhoršie dostupných miestach! Štrbinový aj prachový nadstavec si poradí aj s tými najužšími škárami vo vašom aute aj obývacej izbe, zatiaľ čo teleskopická trubica a sklopný nadstavec vám umožní čistiť lustre alebo lopatky stropného vetráku. Máte doma tvrdé podlahy? Nemajte strach, že ich poškriabete. Súčasťou balenia je špeciálna hubica s prachovkou, ktorá rozžiari vaše podlahy čistotou, navyše šetrne a s dlhotrvajúcim efektom.

Pre rýchle a dôsledné upratovanie

Dirt Devil Dusty 360 je skvelý pomocník za všetkých okolností. Nezáleží, či sa chystáte na dôsledné upratovanie alebo sa len potrebujete postarať o pár črepín na podlahe. Umývateľný filter s funkciou cyklonickej filtrácie si vie poradiť so všetkými nečistotami bez toho, aby sa zachytávali v odpadovej nádobe. 8 m navíjací kábel zaručuje pohodlnú prácu bez častého vyberania vysávača zo zásuvky. Tašku pre uloženie malého diablika aj jeho príslušenstva oceníte najmä vtedy, ak máte radi veci na svojom mieste a nechcete, aby sa povaľovali, kde sa im zapáči.

Parametre a špecifikácia

Dĺžka kábla
8 m Hotovo!
Hubica
Parketová, Štrbinová Hotovo!
Kefy
Rotačná Hotovo!
Typ filtra
Umývateľný filter Hotovo!

Vlastnosti

Dĺžka kábla
8 m Hotovo!

Typ vysávača

Výbava a príslušenstvo

Hubica
Parketová, Štrbinová Hotovo!
Kefy
Rotačná Hotovo!

Filtre

Typ filtra
Umývateľný filter Hotovo!

Hlučnosť

Hlučnosť
80 dB Hotovo!

Farba

Farba
Červená Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, je součástí balení Dirt devil dusty 360 i zalamovací kloub, který je vyobrazen na obalu tohoto vysavače? V mém balení nebyl, podotýkám, že od jiného internetového obchodu. Děkuji za odpověď. Irena

Diskusia a poradňa k DIRT DEVIL Dusty 360
Príslušenstvo pre DIRT DEVIL Dusty 360 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Dirt Devil Dusty 360. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte DIRT DEVIL Dusty 360. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte DIRT DEVIL Dusty 360. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: DIRT DEVIL Dusty 360.
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií