AP+ nový vizuál alzaplus segmenty sda v2

Dirt Devil M613 Tracker

Zobraziť katalóg
Dirt Devil M613 Tracker
5 1 hodnotení
Robotický vysávač na koberce, na zbieranie nečistôt, na všetky druhy podláh a tvrdé podlahy, automatické dobíjanie, funkcia proti zamotaniu káblov, senzor proti pádu zo schodov a senzor proti nárazu, objem nádoby 0.24 l, počet bočných štetcov 2, typ ovládania na tele, spôsob čistenia: kefy a programy, čas nabíjania 4 h, typ batérie Ni-Mh, dĺžka prevádzky 45 min, umývateľný filter, indikátor plného koša, farba čierna – 3 programy upratovania – náhodný pohyb, obvodové upratovanie a kruhový pohyb, pracovná doba 45min, doba nabíjania 4h, objem nádoby 0.24l, aktívne 3 senzory proti pádu či nárazu, vymeniteľná okrúhla kefa, batéria Ni-MH 14.4V, priemer 285mm, výška 55mm, indikátory – naplnenia, nabíjania, stavu batérie, príslušenstvo – extra kefa a filter, farba: čierna, hmotnosť 1.4kg
Kód:  DIRDD613 Produktové číslo:  M613

Dirt Devil M613 Tracker

Páčilo by sa vám prísť domov z práce a mať už perfektne upratané? Čo by ste povedali na to, keby u vás doma niekto vysával za vás? Alebo čo keby vysávač vysával sám? Robotický vysávač Dirt Devil M613 Tracker je dokonalý pomocník, ktorý spoľahlivo povysáva celú domácnosť bez toho, aby ste pri tom museli byť. Nemusíte sa báť nechať ho pracovať ani v čase, keď nie ste doma. Tento vysávač totiž disponuje senzormi, ktoré ho upozornia na všetky prekážky a tiež na schody. V praxi to znamená, že sa tento vysávač s istotou vyhne všetkým kvetináčom, nábytku, stenám a nehrozí ani jeho zrútenie zo schodov. Ovládanie vysávača Dirt Devil M613 Tracker je naozaj jednoduché. Tento čierny krásavec sa veľmi rýchlo stane nenahraditeľným členom vašej domácnosti.

Kľúčové vlastnosti robotického vysávača Dirt Devil M613 Tracker

  • Vysávač ponúka 3-stupňový čistiaci program
  • Môžete zvoliť náhodný, obvodový a kruhový mód upratovania
  • Vysávač má k dispozícii 2 postranné kefy
  • Prednosťou vysávača je senzor na detekciu schodov
  • Vysávač je čierny
  • Vysávač poháňa batéria 14,4 V NiMH
  • Doba prevádzky je cca 45 minút
  • Nabíjanie batérie trvá 4 hodiny
  • Objem nádoby je 0,24 l
  • Rozmery vysávača sú 55 × 300 × 300 mm
  • Hmotnosť vysávača je 1,4 kg

Ako vysávač Dirt Devil M613 Tracker funguje

Robotický vysávač Dirt Devil M613 Tracker je vysávač, ktorý ku svojej práci nepotrebuje asistenciu ľudského faktora. Disponuje senzormi, ktoré ho upozornia na všetky prekážky a tiež na schody. Napriek tomu je vhodné pred každým vysávaním odstrániť čo najviac prekážok, ktoré by vysávaču mohli brániť v pohybe, alebo by sa do nich mohol zamotať, napr. káble a nabíjačky. Častým narážaním do prekážok sa totiž skracuje doba vysávania a znižuje sa výkon. V praxi môže prevádzka vysávača Dirt Devil M613 Tracker fungovať tak, že pred odchodom z domu umiestnite vysávač do stredu miestnosti a jednoducho ho zapnete tlačidlom zapnuté/vypnuté. Prístroj začne vysávať v náhodne zvolenom režime. Po asi 3 minútach aktivity prejde vysávač do režimu špirály. V tejto chvíli jazdí po miestnosti vo zväčšujúcich sa kruhoch. Hneď ako v tomto móde narazí na prekážku, automaticky prejde do režimu hrán. V tomto móde jazdí pozdĺž hrán upratovanej miestnosti po dobu ďalších 3 minút. Potom začína celý cyklus znova od začiatku. Na jedno nabitie vydrží vysávač pracovať asi 45 minút.    O aktuálnom stave akumulátora vás informuje príslušná kontrolka. Hneď ako je batéria vybitá, prístroj sa zastaví. Aby ste ho ľahko našli, každú minútu krátko pípne. Po každom vysávaní je potrebné vysypať zásobník na nečistoty a vyčistiť filter. Výrobca odporúča umyť zásobník aj filter po každom použití ručne pod tečúcou vodou. Filter aj zásobník na nečistoty nechajte schnúť pri izbovej teplote minimálne 24 hodín.

Parametre a špecifikácia

Počet bočných kief
2 Hotovo!
Funkcie
Automatické dobíjanie, Senzor proti nárazu, Senzor proti pádu zo schodov, Funkcia proti zamotaniu káblov Hotovo!
Typ ovládania
Na tele Hotovo!
Vlastnosti
Indikátor plného koša Hotovo!
Typ povrchu
Všetky druhy podláh, Koberce, Tvrdé podlahy, Linoleum, Drevené podlahy, Plávajúce podlahy Hotovo!

Špecifické vlastnosti

Počet bočných kief
2 Hotovo!
Funkcie
Automatické dobíjanie, Senzor proti nárazu, Senzor proti pádu zo schodov, Funkcia proti zamotaniu káblov Hotovo!

Vlastnosti

Typ ovládania
Na tele Hotovo!
Vlastnosti
Indikátor plného koša Hotovo!

Typ povrchu

Typ povrchu
Všetky druhy podláh, Koberce, Tvrdé podlahy, Linoleum, Drevené podlahy, Plávajúce podlahy Hotovo!

Filtre

Typ filtra
Umývateľný filter Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Šírka
28,5 cm Hotovo!
Výška
5,5 cm Hotovo!
Hĺbka
28,5 cm Hotovo!
Hmotnosť
1,4 kg Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Výška
5,5 cm Hotovo!
Šírka
30 cm Hotovo!
Hĺbka
30 cm Hotovo!
Hmotnosť
1,4 kg Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý deň, prosím Vás informácie v popise sú pomerne zmätočne. Je potrebné vysávač ručne nabiť alebo si sám prejde do nabijacej stanice? Dakujem

Diskusia a poradňa k Dirt Devil M613 Tracker
Príslušenstvo pre Dirt Devil M613 Tracker Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Dirt Devil M613 Tracker. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Dirt Devil M613 Tracker Saugroboter. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Dirt Devil M613 Tracker Saugroboter. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Dirt Devil M613 Tracker.
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií