AP+ nový vizuál AlzaBoxy Q1

Dirt Devil Rebel 35 Parquet

Zobraziť katalóg
Dirt Devil Rebel 35 Parquet
5 1 hodnotení
Bezvreckový vysávač príkon 700 W, hlučnosť 79 dB, HEPA filter, akčný rádius 9 m, na koberce, na zbieranie nečistôt, na všetky druhy podláh, tvrdé podlahy, hladké podlahy, mäkké povrchy a protialergický, hubica na čalúnenie a parketová hubica, materiál trubice kov, šírka 28 cm, výška 32 cm, hĺbka 39 cm, farba červená
Kód:  DIDBV977 Produktové číslo:  5012512164977

Dirt Devil Rebel 35 Parquet

Bezvreckový vysávač Dirt Devil Rebel 35 Parquet bude vašou pravou rukou na bežné čistenie vašej domácnosti. Bezvreckový vysávač ale predovšetkým vyberajte podľa druhu podlahovej krytiny, o ktorú sa bude zariadenie starať – tento krásavec sa môže pýšiť úctyhodnou účinnosťou pri riadení hrubých a jemných nečistôt na tvrdých povrchoch a zároveň vynikajúcou efektivitou pri upratovaní hrubých a jemných nečistôt z koberca. Vzduch čistí HEPA filter. Emisia prachových čiastočiek je vďaka filtru veľmi nízka, a tak je ideálny pre alergikov. Prachové častice sú vysávané do vyberateľnej nádoby, ktorú budete môcť ľahko po upratovaní vysypať, umyť a opäť zasunúť do vysávača.

Výnimočné vlastnosti vysávača Dirt Devil Rebel 35 Parquet

  • Perfektný pre alergikov
  • Vynikajúca účinnosť pri upratovaní hrubých a jemných nečistôt na tvrdých podlahových krytinách
  • Enormná účinnosť pri upratovaní hrubých a jemných nečistôt na koberci
  • Dodáva sa s: hubica na čalúnenie a parketová hubica
  • Príkon vysávača Dirt Devil Rebel 35 Parquet je 700 W

Príslušenstvo pre univerzálnosť bezsáčkového vysávača Dirt Devil Rebel 35 Parquet

Aby bolo upratovanie skutočne efektívne, má tento praktický vysávač Dirt Devil Rebel 35 Parquet rad užitočných pomôcok a nadstavcov. Chlpy mačiek, psov a ďalších domácich miláčikov na gauči a ďalšom čalúnenom nábytku poľahky odstránite nasadením hubice vysávača určenej na čalúnenie. Aby vám išlo upratovanie parkiet a iných tvrdých povrchov pekne od ruky, má vysávač vyhradenú parketovú hlavicu. Bezvreckový vysávač DIRT DEVIL s dĺžkou hadice a kábla, vytvárajúcou akčný rádius 9 m, bude perfektne stačiť na údržbu podlahových plôch aj vo väčších než bežných domácnostiach.

Parametre a špecifikácia

Materiál trubice
Kov Hotovo!
Akčný rádius
9 m Hotovo!
Typ povrchu
Všetky druhy podláh, Koberce, Tvrdé podlahy, Mäkké povrchy, Čalúnenie, Linoleum, Drevené podlahy, Plávajúce podlahy Hotovo!

Vlastnosti

Materiál trubice
Kov Hotovo!
Akčný rádius
9 m Hotovo!

Typ povrchu

Typ povrchu
Všetky druhy podláh, Koberce, Tvrdé podlahy, Mäkké povrchy, Čalúnenie, Linoleum, Drevené podlahy, Plávajúce podlahy Hotovo!

Výbava a príslušenstvo

Hubica
Na čalúnenie, Parketová Hotovo!

Filtre

Typ filtra
HEPA filter Hotovo!

Príkon

Príkon
700 W Hotovo!

Hlučnosť

Hlučnosť
79 dB Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Šírka
28 cm Hotovo!
Výška
32 cm Hotovo!
Hĺbka
39 cm Hotovo!
Hmotnosť
4,5 kg Hotovo!

Farba

Farba
Červená Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Dirt Devil Rebel 35 Parquet Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Dirt Devil Rebel 35 Parquet. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Devil Rebel 35 Parkett. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Devil Rebel 35 Parkett. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Dirt Devil Rebel 35 Parquet.
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií