AD květen univerzal Aplikace

Disney Minnie Set

Zobraziť katalóg
Disney Minnie Set
4,3 4 hodnotení
Darčeková kozmetická sada obsahuje: EDT 30 ml + Trblietavý gél 50 ml + Hubka na umývanie + Kovový kufrík
Kód:  KSBA0137 Produktové číslo:  71055

Disney Minnie Set

Darčeková sada Disney Minnie Set obsahuje toaletnú vodu, trblietavý gél, špongiu na umývanie a praktický kovový kufrík. Táto krásna sada bude skvelým darčekom pre všetky malé dievčatká, ktoré majú rady malú postavičku Minnie, zo známeho kresleného seriálu. Hubka v tvare mašličky bude pri večernom kúpeli celkom iste použitá nielen na umývanie, ale aj na hranie. Kozmetika, ktorá je v kufríku uložená, je vyrobená z minimálne 95% prírodných prísad. Má šetrné zloženie vhodné pre deti, neobsahuje parabény ani sulfáty. Je hypoalergénna, dermatologicky a mikrobiologicky testovaná a schválená. Urobte radosť svojmu dievčatku a kúpte jej kufrík plný prekvapení s motívom jej obľúbenej kamarátky!

Toaletná voda Disney Minnie (30 ml)


Táto toaletná voda je určená malým dievčatkám, ktoré sa rady voňavkujú, rovnako ako ich mamička. Toaletná voda má jemnú vôňu, vhodnú pre deti, ktorá vonia čistotou a tými najjemnejšími kvetinovými tónmi. Túto vôňu môže vaše dievčatko bez obáv použiť aj do škôlky.

Trblietavý gél Disney Minnie (50 ml)


Tento gél zanechá na tele vášho dievčatka jemne trblietavý povlak, ktorý ju bude zdobiť. Vaša dievčatko si bude pripadať ako malá čarovná víla.

Kovový kufrík


Tento kufrík v tvare dámskeho kozmetického kufríka bude vaše dievčatko milovať! Praktické kovové vyhotovenie kufríka ochráni pred nárazmi a pádmi. Biely kufrík je potlačený červenými bodkami a celý je ladený do bielo červenej farby. Z prednej strany sa na vás veselo pozerá malá bezstarostná Minnie, ktorá celý kufrík doslova rozžiari! Kufrík je opatrený kvalitným zapínaním. Vaše dievčatko ho môže použiť nielen na cestovanie, ale aj do škôlky alebo na spoločný nákup s mamičkou. Doma si do neho môže uložiť oblečky na bábiku, alebo zbierku hračiek s motívmi malej Minnie.

Krajina pôvodu:
Taliansko

Odporúčaný vek:
Pre deti od 5 rokov

Rozmer kufríku:
18,4 cm x 13,2 cm x 14,6 cm

Hračka spĺňa smernice Európskeho parlamentu a Rady 2009/48 / ES zo dňa 18. júna 2009 o bezpečnosti hračiek a všetky zákonné normy podľa českej legislatívy. Samozrejmosťou je vyhlásenie o zhode CE.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Disney Minnie Set.
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií