P&G MS v hokeji_CZ

DJI F320 Phantom 2 Vision + s batériou navyše

Zobraziť katalóg
DJI F320 Phantom 2 Vision + s batériou navyše
4,2 6 hodnotení
Dron s autopilotom NAZA-M V2 s GPS, 6-kanálová RC súprava 5.8GHz, Li-Pol batéria 5200mAh, kamera 14Mpix s 3osým závesom
Kód:  CVI512 Produktové číslo:  DJI0320BATv Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

DJI F320 Phantom 2 Vision + s batériou navyše Predaj skončil

DJI F320 Phantom 2 Vision + s batériou navyše

DJI, špičkový výrobca multikoptér a riadiacich systémov, predstavuje novinku s označením F320 Phantom 2 Vision +. Táto kvadrikoptéra je určená pre rekreačné poletovanie aj natáčanie videa a fotografovanie. Jej základom je škrupinový výlisok z odolného plastu, ktorý nesie motory 2312-0960, riadiacu elektroniku, pohonný trojčlánkový Li-Pol akumulátor 5200 mAh a prípadné "užitočné zaťaženie".

Ľahké ovládanie a automatická stabilizácia
Phantom je kompletne zostavený, naprogramovaný a zalietaný. Pre lietanie s ním nemusíte mať žiadne predchádzajúce skúsenosti s vrtuľníkmi alebo multikoptérami. Srdcom Phantomu 2 Vision + je inteligentný riadiaca jednotka vychádzajúci zo systému NAZA-M V2, ktorá môže pracovať v dvoch režimoch s automatickou stabilizáciou. Pri strate riadiaceho signálu z vysielača sa model po krátkej dobe vo visenie vráti do okruhu 10 m od miesta vzletu uloženého v pamäti riadiacej jednotky a po oneskorení 15s vo visenie automaticky pristane.

Pre signalizáciu prevádzkových stavov slúži trojfarebný LED indikátor s vysokou svietivosťou. Výbornú "čitateľnosť" polohy modelu zaisťujú LED svetlá na spodnej strane ramien. Pristávacie zariadenie tvorí dvojica plastových profilov, ktorá nesie tiež prijímačovú anténu a snímač GPS / kompasu s antistatickou ochranou.

Riadiaca jednotka samozrejme stráži napätie napájacieho akumulátora - na prvej úrovni (30% kapacity akumulátora) vám dáva intenzívnym červeným blikaním LED indikátora na vedomie, že je na čase pristáť. Pri ďalšom poklese napätia na druhú úroveň model automaticky pristane. Stav pohonného akumulátora je zobrazovaný na displeji smartfónu.

Full HD videozáznam
Pre natáčanie videa je v modeli integrovaná HD kamera DJI s rozlíšením 14 Mpx pre fotografovanie aj nakrúcanie videa v kvalite 1080p / 30, alebo 1080i / 60. Umiestnená je v 3osé závesu a je možné ju ovládať promócií chytrého telefónu s operačným systémom iOS alebo Android. Telefón ovláda náklon kamery, spúšťanie natáčanie videa, fotografovanie a prácu s videami aj fotkami. Fotky aj videá je možné hneď zdieľať na sociálnych sieťach, posielať priateľom atď.

Chytrý telefón zároveň slúži ako FPV sada, obraz je prenášaný on-line a vďaka tejto funkcii môžete natáčať videá a fotiť aj miesta, ktoré sú z miesta ovládania modelu ťažko dostupné. Pomocou softvéru je možné prepínať aj režim stabilizácie, medzi klasickou stabilizáciou kamery a režimom FPV. Na displeji je možné zároveň zobraziť telemetrické dáta z modelu. S pomocou GPS je možné tiež určiť presnú polohu modelu vo vzťahu k miestu štartu, čo je skvelý pomocník, ak dôjde k úplnému vybitiu pohonného akumulátora a model pristane v mieste, kde nie je vidieť (napr vysoká tráva, pole, les).

Pre ovládanie modelu slúži šesťkanálový vysielač 5,8 GHz FHSS s dvoma krížovými ovládačmi pre riadenie základných funkcií a pohybov, a dvoma trojpolohovým prepínačmi, ktorými sa volí letové režimy a režimy inteligentného riadenia orientácie modelu. Vysielač je napájaný z integrovaného Li-Pol akumulátora, stav napätia je indikovaný 4 LED diódami. Nabíjanie akumulátora je riešené cez Micro USB, ktoré je umiestnené na spodnej strane vysielača. Vysielač má ovládač v osi plynu neutralizácii (tj. Sám sa vracia do stredu), čo je výhodné pre natáčanie a fotenie.

Stabilizácia polohy GPS Atti. Mode
V režime GPS stabilizácie je k dispozícii aj funkcia inteligentného ovládania smeru IOC - môžete voliť režim "Course Lock", v ktorom predok modelu (a tým pádom aj kamera) vždy mieri v prednastavenom smere bez ohľadu na to, kam letí model, alebo režim " home Lock ", v ktorom predok modelu stále mieri v smere čiary prechádzajúcej miestom vzletu a aktuálnou pozíciou multikoptéry. Oboje môžete s výhodou využiť pri natáčaní videa.

Doplňujúce informácie:

Fyzické vlastnosti:
Dĺžka: 300 mm
Priemer nosného rotora: 203 mm
Ovládané funkcie: M (4), Kl, Kp, Vr
Stavebné náročnosť: S0
Náročnosť pilotáže: P1
Hmotnosť (letová): 1242 g

Kamera:
Efektívne rozlíšenie: 14 Mpx
Rozlíšenie: 4384 × 3288
HD video: 1080p30 & 720p

Obsah balenia:
hotový modelpodvozek s modulom GPS / kompasu
Vysielač 5.8 GHz s držiakom pre chytrý telefón
WiFi opakovač pre prenos videosignálu
vastavěnou HD kameru DJI s 3-osým gimbal
4 GB micro SD kartu
sadu 4 párov vrtúľ
2x pohonný akumulátor Li-Po 3S 11,1V 5200 mAh
sieťový nabíjač LiPo
skrutkovač Philips


Povinnosti, ktoré musia byť dodržané pri obsluhe dronov, nájdete tu.

Parametre a špecifikácia

Typ batérie drona
Li-pol Hotovo!
Počet batérií na chod drona
1 ks Hotovo!
Hmotnosť
1 242 g Hotovo!
Obsah balenia
Batéria do drona, Batéria do ovládača Hotovo!

Batéria

Typ batérie drona
Li-pol Hotovo!
Počet batérií na chod drona
1 ks Hotovo!

Hmotnosť

Hmotnosť
1 242 g Hotovo!

Obsah balenia

Obsah balenia
Batéria do drona, Batéria do ovládača Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre DJI F320 Phantom 2 Vision + s batériou navyše Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si DJI F320 Phantom 2 Vision+ s baterií navíc. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte DJI F320 Phantom 2 Vision + mit Ersatzbatterien kostenlos. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte DJI F320 Phantom 2 Vision + mit Ersatzbatterien kostenlos. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: DJI F320 Phantom 2 Vision+ s baterií navíc.
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií