AP+ nový vizuál Vyhraj lístky na EURO 2024

DJI FPV Explorer Combo

Zobraziť katalóg
DJI FPV Explorer Combo
Doručenie na
predajňu zadarmo
Dron – maximálne rozlíšenie fotografií 12 Mpx, stabilizácia obrazu, maximálna veľkosť SD karty 256 GB, dosah prenosu 10000 m, maximálna výška letu 500 m, max. rýchlosť 140,4 km/h, GPS, detekcia prekážok a autopristátie, pevná konštrukcia, rozmery 12,7 × 23,2 × 17,8 cm (V׊×D), hmotnosť 795 g, legislatívna podkategória A3
Pridať do zoznamu
Záruka 24 mesiacov Kód:  DJI23_57 Produktové číslo:  CP.FP.00000139.01 Stránky výrobcu
DJI FPV Explorer Combo 999 € Momentálne nedostupné

DJI FPV Explorer Combo

Dron DJI FPV Explorer Combo

Aerodynamický, elegantný a rýchly dron DJI FPV

Vzneste sa k výšinám s dronom DJI FPV, ktorý sa pýši prepracovaným aerodynamickým dizajnom, dlhou výdržou na batériu, vysokou rýchlosťou dosahujúcou až 140 km/h, bezpečnostnými funkciami a skvelou kvalitou obrazu. K dispozícii budete mať hneď 3 letové režimy, ktoré ocenia ako profesionáli, tak aj úplní začiatočníci. Dron DJI FPV si môžete prispôsobiť svojim preferenciám pomocou LED diód a svetlám. RC dron DJI je osadený 1/2,3-palcovým CMOS senzorom umožňujúcim zachytiť videá v 4K rozlíšení. Lietanie s dronom bude navyše ešte jednoduchšie vďaka okuliarom DJI Goggles Integra a ovládaniu DJI FPV Remote Controller 2.

Dron DJI FPV Explorer Combo
Video v 4K rozlíšení
Dron DJI FPV Explorer Combo
3 letové režimy
Dron DJI FPV Explorer Combo
Funkcia núdzovej brzdy
Dron DJI FPV Explorer Combo
Intuitívne ovládanie
Dron DJI FPV Explorer Combo
Snímače na snímanie prekážok
Dron DJI FPV Explorer Combo
HD prenos s nízkou odozvou
Dron DJI FPV Explorer Combo

Kvadrokoptéra DJI FPV má vysokú kvalitu obrazu a široký uhol záberu

Zachyťte profesionálne zábery vo vysokej kvalite a pokochajte sa dych vyrážajúcimi scenériami. Kvadrokoptéra DJI FPV disponuje kamerou so 150° zorným uhlom, vďaka čomu poskytuje bezkonkurenčný výhľad. Spoľahnúť sa môžete na precíznu stabilizáciu obrazu RockSteady alebo štvornásobný slow motion. Dosah prenosu dosahuje až na vzdialenosť 10 km a latencia je iba 28 ms.
Dron DJI FPV Explorer Combo

Dron na ovládanie DJI má 3 letové režimy a bezpečnostné funkcie

S dronom DJI FPV si prídu na svoje amatéri aj skúsení piloti. Vybrať si môžete totiž z troch letových režimov. Hybridný letový režim S snúbi slobodu manuálneho lietania so zjednodušeným ovládaním. Režim N je vhodný pre nových používateľov, ktorým ponúkne let s tradičným ovládaním a bezpečnostnými prvkami, ako je snímanie prekážok. Profesionáli ocenia režim M, v ktorom budete mať sami plnú kontrolu nad ovládaním a vykonávanými manévrami. Pokiaľ nastane pri lete nejaký moment, pri ktorom zneistíte, môžete využiť núdzovú brzdu — stlačením tlačidla sa dron DJI FPV zastaví a zostane levitovať na mieste. Opakovaným stlačením tlačidla budete môcť opäť pokračovať v lete. Dron na ovládanie DJI FPV disponuje prídavnými svetlami a senzormi na snímanie prekážok a neustále detegovanie okolia. Vďaka tomu bude zabránené prípadným nehodám aj pri veľkých letových rýchlostiach.

Dron DJI FPV Explorer Combo

RC dron DJI FPV má pohodlné a presné ovládanie

Užite si pohodlné a prirodzené ovládanie dronu DJI FPV pomocou ovládača DJI FPV Remote Controller 2. Ten bol navrhnutý tak, aby pohodlne padol do rúk a vďaka hmotnosti 0,3 kg vás nebude ťažiť. Latencia dosahuje iba 7 ms, preto bude RC dron DJI FPV ihneď reagovať na vaše pokyny. Svojím vyhotovením ovládač pripomína tie, ktoré sa používajú pri herných konzolách, čo nie je náhoda. Tento ergonomicky vydarený tvar sa pohodlne drží v rukách a dron sa následne dobre ovláda.

Dron DJI FPV Explorer Combo

Prvotriedne okuliare DJI Goggles Integra

K dronu DJI FPV dostanete výkonné okuliare DJI Goggles Integra. Tie disponujú technológiou O3+ na prenos videa vo vysokom rozlíšení 1080p so skvelou kvalitou. Okuliare majú 1080p/100 Micro OLED displej s ostrým obrazom, vysokým kontrastom a realistickým podaním farieb. Pomocou nastaviteľného popruhu a penového vystlania budete mať zaistené pohodlie počas celej doby používania. DJI Goggles Integra majú dve sklopné antény na uľahčenie skladovania a prepravy. Vďaka až 2-hodinovej výdrži na batériu budete mať dostatok času na let s dronom DJI FPV. Okuliare sa nabíjajú prostredníctvom USB-C pomocou voliteľného adaptéra alebo cez power banku. Výhodou je taktiež plná kompatibilita s aplikáciou DJI Virtual Flight, ktorá funguje ako letecký simulátor.

Dron DJI FPV Explorer Combo

Aplikácia DJI Fly App

Pokiaľ sa necítite na to, aby ste vzlietli s dronom ihneď do oblakov, môžete využiť aplikáciu DJI Fly App a vyskúšať si simulovaný let vo virtuálnom prostredí. Otestovať navyše môžete všetky tri letové režimy dronu DJI FPV. Pri prepojení so smartfónom získate možnosť editovať a zdieľať vaše zábery na pár kliknutí na sociálnych sieťach. Pomocou funkcie Fly Spots môžete tiež objaviť obľúbené miesta na letecké zábery vo svojom okolí.

Obsah balenia dronu DJI FPV Explorer Combo

Dron DJI FPV Explorer Combo

Parametre a špecifikácia

Porovnať
Určenie
Pre všetkých Hotovo!
Vhodné od
15 rokov Hotovo!
Konštrukcia
Pevná Hotovo!
Použitie
Detské, FPV Hotovo!
Ovládanie
Ovládačom Hotovo!

Čo musíte vedieť

Určenie
Pre všetkých Hotovo!
Vhodné od
15 rokov Hotovo!

Typ

Konštrukcia
Pevná Hotovo!
Použitie
Detské, FPV Hotovo!

Let

Ovládanie
Ovládačom Hotovo!
Maximálna výška
500 m Hotovo!
Maximálna výška nad morom
6 000 m Hotovo!
maximálna rýchlosť
140,4 km/h Hotovo!
Dosah prenosu
10 000 m Hotovo!
Dosah prenosu (CE)
6 000 m Hotovo!
Letové funkcie
GPS, Detekcia prekážok, Autopristátie Hotovo!
Maximálna prevádzková teplota
40 °C Hotovo!
Minimálna prevádzková teplota
-10 °C Hotovo!

Kamera

Max. rozlíšenie fotografií
12 Mpx Hotovo!
Zorné pole
150 ° Hotovo!
Funkcie kamery
Stabilizácia obrazu Hotovo!

Pamäť

Slot na pamäťovú kartu
Áno Hotovo!
Max. veľkosť SD karty
256 GB Hotovo!

Batéria

Typ batérie drona
Li-pol Hotovo!
Kapacita batérie
2 000 mAh Hotovo!
Typ batérie ovládača
Li-pol Hotovo!
Počet batérií v ovládači
1 ks Hotovo!

Rozmery

Šírka (rozložený)
23,2 cm (232 mm) Hotovo!
Dĺžka (rozložený)
17,8 cm (178 mm) Hotovo!
Výška (rozložený)
12,7 cm (127 mm) Hotovo!

Hmotnosť

Hmotnosť
795 g Hotovo!

Obsah balenia

Obsah balenia
Diaľkový ovládač, Dron, Nabíjací kábel, FPV okuliare, Náhradné diely Hotovo!

Legislatívna kategória

Podkategória
A3 Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:
» Všetky drony s GPS
» Všetky FPV drony

Hračka spĺňa smernice Európskeho parlamentu a Rady 2009/48/ES z 18. júna 2009 o bezpečnosti hračiek a všetky bezpečnostné normy. Samozrejmosťou je vyhlásenie o zhode CE.


» Všetky drony s kamerou
» Všetky SmartToys

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre DJI FPV Explorer Combo Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si DJI FPV Explorer Combo. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte DJI FPV Explorer Combo. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte DJI FPV Explorer Combo. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: DJI FPV Explorer Combo.
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií