BOOST JBL Samsung_CZ_SK

DJI Goggles Integra Motion Combo

Zobraziť katalóg
DJI Goggles Integra Motion Combo
VR okuliare pre dron – celkové rozlíšenie Full HD 1920 × 1080 px, obnovovacia frekvencia 100 Hz, pripojenie cez Wi-Fi, ovládač súčasťou balenia
Pridať do zoznamu
Záruka 24 mesiacov Kód:  DJI23_22 Produktové číslo:  CP.FP.00000119.03 Stránky výrobcu
DJI Goggles Integra Motion Combo 529 € Momentálne nedostupné

DJI Goggles Integra Motion Combo

Vychutnajte si lietanie s dronom naplno

FPV okuliare DJI Goggles Integra v kombinácii s ovládačom RC Motion 2 vám umožnia ovládať dron s úplnou presnosťou aj jednou rukou, pričom uvidíte detailné zábery bez oneskorenia a vo vysokom rozlíšení. Ľahká integrovaná konštrukcia spája okuliare s čelenkou a batériou do jedného kompaktného celku. Aj vďaka tomu sa DJI Goggles Integra ľahko nosí. Okuliare navyše môžete používať aj počas nabíjania.  

Okuliare na virtuálnu realitu DJI Goggles Integra sú kompatibilné s DJI Avata, DJI O3 Air Unit, DJI Motion Controller, DJI RC Motion 2, DJI FPV Remote Controller 2 a DJI FPV AirUnit Module.

Micro-OLED displeje s rozlíšením 1 080 p

Okuliare na virtuálnu realitu DJI Goggles Integra disponujú dvoma HD Micro-OLED displejmi, ktoré sprostredkujú realistické farby a skvelé detaily. Vysoká obnovovacia frekvencia zaistí úplne plynulý obraz. Maximálny jas dosahuje skvelú hodnotu 700 nitov. Okuliare podporujú kodeky H.264 a H.265. Okuliare na virtuálnu realitu DJI Goggles Integra navyše šetria váš zrak, za čo získali certifikáciu TÜV Rheinland Low Blue Light.

Okuliare na virtuálnu realitu DJI Goggles Integra zaistia stabilný prenos videa

Užite si ničím nerušený, plynulý a stabilný prenos videa s nízkou latenciou. Vďaka prenosu videa DJI O3+ dosahuje latencia hodnotu iba 30 ms. Okuliare DJI Goggles Integra vedia prepínať medzi frekvenčnými pásmami 2,4 GHz a 5,8 GHz a udržia tak stabilný signál. Vy tak uvidíte zábery v detailnom HD rozlíšení. Technológia SyncSmooth sa stará o zníženie oneskorenia a kolísania prenosu videa z dronu do okuliarov DJI Goggles Integra. Využitím aplikácie DJI Fly je možné okuliare na virtuálnu realitu spárovať so smartfónom, vďaka čomu uvidíte na okuliaroch aj smartfóne zobraziť súčasne. Aj vaši priatelia tak môžu vidieť vaše letecké dobrodružstvá.

DJI RC Motion 2

Chopte sa ovládača DJI RC Motion 2 a doprajte si intuitívny zážitok z lietania. Stlačte spúšť, otočte zápästím dopredu alebo zahnite za roh. Ovládacie prvky sa jednoducho používajú. DJI RC Motion 2 disponuje technológiou snímania pohybu, vďaka ktorej môžete dron ľahko navigovať.

Parametre a špecifikácia

Porovnať
Určenie
Pre dron Hotovo!
Obnovovacia frekvencia
100 Hz Hotovo!
Celkové rozlíšenie
Full HD 1920 × 1080 px Hotovo!
Pripojenie
Wi-Fi Hotovo!
Súčasťou balenia
Ovládač Hotovo!

Určenie

Určenie
Pre dron Hotovo!

Zobrazovacie schopnosti

Obnovovacia frekvencia
100 Hz Hotovo!
Celkové rozlíšenie
Full HD 1920 × 1080 px Hotovo!

Vlastnosti

Pripojenie
Wi-Fi Hotovo!
Súčasťou balenia
Ovládač Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si DJI Goggles Integra Motion Combo. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte DJI Goggles Integra Motion Combo. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte DJI Goggles Integra Motion Combo. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: DJI Goggles Integra Motion Combo.
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií